2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 03:15:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uleb kup 2005/2006  (Pročitano 25698 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Veliki uspeh naših ekipa    

Predstavnici naše zemlje u ULEB kupu – Hemofarm, FMP Železnik i Crvena zvezda napravili su veliki uspeh u drugom po snazi evropskom klupskom takmičenju. Sva tri tima obezbedila su plasman u osminu finala – Vrščani i FMP kao drugoplasirani, a crveno-beli kao treći u svojim grupama.

Tako će naša zemlja među 16 najkvalitenijih timova ULEB kupa imati najviše predstavnika – tri, potom sa dva slede Grčka, Italija, Rusija i Belgija, dok će jednu ekipu imati Izrael, Španija, Francuska, Letonija i Bugarska.

Žreb za osminu finala ULEB kupa održaće se u petak, 20. januara u Sali “Gaudi” dvorane “Palau Đordi” u Barseloni, a Crvenu zvezdu predstavljaće predsednik Mirko Petrović, generalni menadžer Igor Žeželj i PR Menadžer Ilija Kovačić.

Potencijalni protivnici Crvene zvezde su drugoplasirani timovi iz preostalih grupa, a to su: bugarski Lukoil Akademik, Hemofarm i FMP Železnik. Hemofarm pored Crvene zvezde može da izvuče i Bri i Etosu, dok FMP uz Zvezdu i Bri može da se sastane sa Asvelom.

Mečevi osmine finala igraće se 31. januara i 7. februara, a Zvezda će biti domaćin u prvom.

Izvor: KK Crvena Zvezda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
18/01/2006 | Izvor: Ulebcup.com
ULEB kup: 10. kolo-pojedinačno

Poslednjeg dana ligaškog dela ULEG kupa, najkorisniji igrač takmičenja bio je Leri Luis iz Etosa Alikantea uprkos porazu njegove ekipe na domaćem terenu. Luis je postigao 26 poena šutem 10-17 ali nije uspeo da spreči Železnik da pobedom obezbedi drugo mesto u Grupi C. On je uhvatio 11 lopti, imao 3 ukradene lopte i 2 asistencije, napravio je jednu blokadu i fauliran je u 4 navrata za indeks korisnosti 36.

Horas Dženkins iz Hapoel Migdal Jeruslema je drugi na listi u 10-om kolu ULEB kupa. Dženkins je bio najkorisniji u pobedi svog tima u Beogradu nad Crvenom zvezdom. Postigao je 23 poena i imao 6 asistencija. On je i dao najviše poena po utakmici u dosadašnjem delu takmičenja-21.1. Majkl Rajt iz Bešiktaša i Milan Gurović iz Crvene zvezde dele treće mesto na listi korisnosti u ovoj sedmici. Rajt je psotigao 23 poena i uhvatio 14 lopti u porazu svoje ekipe na gostovanju Uniksu u Kazanu, Rusija. Gurović je postigao 24 poena šutem 8-13 u porazu od Hapoela.

Luis je najbolji strelac ove sedmice postigavši 26 poena protiv FMP-a. Rajt iz Bešiktaša je najbolji skakač jer je uhvatio 14 lopti. Rodni Eliot je 8 puta asistirao protiv Uniksa, više nego bilo koji drugi igrač ove sedmice. Eliot je imao samo 5 asistencija na prethodnih 9 utakmica ULEB kupa. Brajan Smit iz Lukoil Akademica i Dante Svanson iz Anvila su imali po 6 asistencija. Najviše blokada-3 imali su Dejvid Simon iz Lukoila, Jovo Stanojević iz Albe i Majkl Vilkinson iz Arisa. Pet igrača je imalo dvostruki dvocifreni učinak – Luis, Rajt, Hagins Kuadre Lolis iz Albe i Duško Savanović iz FMP-a-
Priredio: Aleksandar Stojanović

Izvor B92
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Šamar za kraj
Crveno-beli, uprkos porazu od Hapoela (94:82), zauzeli treće mesto u grupi i plasirali se u osminu finala ULEB. Mogući protivnici Beograđana u sledećoj fazi Lukoil, Hemofarm i FMP

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u poslednjem, 10. kolu poraženi od Hapoela iz Jerusalima rezultatom 94:82 (23:21, 29:23, 21:12, 21:26). Ekipa sa Malog Kalemegdana zauzela je treće mesto u D grupi ULEB kupa. Beograđani su držali priključak sve do finiša prvog poluvremena, a onda je izraelski predstavnik zaigrao ozbiljnije i stekao osetniju prednost, koju je do kraja meča samo povećavao.

Ponovo je u svom elementu, ali ovoga puta košarkaškom, bio Milan Gurović. Reprezentativac SCG je postigao 24 poena, a imao je i pet skokova i dve asistencije. Njegovi saigrači su ponovo bili ispod nivoa i crveno-beli su zasluženo stigli do trećeg uzastopnog poraza. Leri O'Benon je postigao 14, a Miroslav Raičević dva poena manje.

Kaseta za učenje

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota istakao je da njegov tim nije igrao pametno u napadu i da su ušli u ritam koji im ne odgovara.
- Ovo je realnost u odnosu na velike evropske ekipe. Protivnik je bio raspoložen i to nam je lepa kaseta za učenje. Hapoel je bio brži, snažniji, uigraniji i kvalitetniji i to je trebalo da nas natera da se ujedinimo. Ovo je zaslužen evropski šamar, koji nam otvara oči da se ne zaluđujemo visokim ambicijama. Treba da budemo zadovoljni plasmanom u Top 16 i da se nadamo da ćemo dobiti ekipu koja nam više odgovara, te da ćemo uspeti da izborimo plasman u treći krug - dodao je vidno neraspoloženi Šakota.
Strateg izraelske ekipe Erez Edelštejn bio je izuzetno dobro raspoložen i zahvalio se na divnom gostoprimstvu.
- Srećan sam što sam u Srbiji i moram da pohvalim vašu divnu publiku. Vi treba da budete srećni što imate tri predstavnika u drugom krugu takmičenja, ali ja se nadam da mi više nećemo igrati protiv srpskih klubova. Možda će zvučati malo čudno, ali i posle 10 evropskih utakmica mi smo novi tim jer u ekipi imamo četiri Amerikanca, koji se teško navikavaju na evropski način igranja.

Zvezda je otvorila utakmicu sa tri trojke (9:3), a potom su Izraelci imali mini-seriju od 10:0, čime su stekli prednost (13:9), koju do kraja susreta nisu ispustili, ako se izuzme nekoliko izjednačenja crveno-belih. U prvoj četvrtini domaći košarkaši su bili pet puta precizni u šutu van linije 6,25. Prvu dvojku ubacio je Dragojlović tek u devetom minutu susreta. Takva Zvezdina postavka nije primorala igrače Hapoela da prave prekršaje, tako da su nakon prvih deset minuta gosti na svom kontu imali svega jednu ličnu grešku.

Prva četvrtina se završila rezultatom 21:23, da bi u četvrtom minutu nastavka trojkom O'Benona Crvena zvezda poravnala rezultat (32:32). Krajem drugog perioda u igru je ušao i Pero Antić. Makedonski centar, koji je došao ovog leta, ali je zbog povrede propustio prva tri meseca sezone, uspeo je da za manje od dva minuta pogodi jedno slobodno bacanje. Utakmica je bila egal sve do završnice prvog poluvremena, kada je Hapoel zaigrao angažovanije i odlepio se na plus osam poena, sa koliko se i otišlo na odmor (44:52).

U drugom poluvremenu na parketu je postojao samo jedan tim, ali to, na žalost Delija, koje su došle u velikom broju, nije bila Zvezda. Hapoel je ponovo nadigrao crveno-bele. U 37. minutu Izraelci su došli do najveće prednosti na ovom meču od plus 21 poen (90:69), a susret su završili sa 12 poena viška (94:82).

Crvenoj zvezdi je naruku išao rezultat iz Francuske. Lotomatika je ubedljivo porazila Le Man, čime je crveno-belima omogućeno da, uprkos sinoćnjem porazu, zauzmu treće mesto u grupi, iza Dinama i Hapoela.
A. P.

Izvor: Start
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Rajt za drugo mesto

Hemofarm je u utakmici 10. kola B grupe ULEB kupa savladao Asvel u Lionu rezultatom 80:78. "Farmaceuti" su se revanširali Francuzima sa poraz u Milenijumu i posle ove pobede obezbedili su drugo mesto u B grupi.

Najzaslužniji za pobedu Vrščana bio je Rašad Rajt sa 20 poena. Gosti su u meč ušli nervozno i posle prvog perioda Asvel je imao prednost od 12 poena (27:15). Domaća ekipa je rezultatsku prednost bez problema održavala do kraja treće četvrtine. Tada na scenu stupa Rajt i Hemofarm pravi seriju od 16:2, a Amerikanac postiže 11 poena (tri trojke) i gosti dolaze do prednosti od jednog poena (62:61). Asvel je zaigrao bolje i dva minuta pre kraja susreta imaju prednost od šest poena (78:72).

Utakmica ulazi u penal završnicu, u kojoj se opet ističe Rajt. Od osam slobodnih bacanja uspeva da iskoristi šest i, pored nepreciznosti domaćih igrača sa linije slobodnih bacanja, donosi pobedu ekipi iz Vršca. Pored Rajta, u redovima Hemofarma bili su efikasni i Zlatko Bolić sa 17 i Robert Konli sa 16 poena.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Uleb Kup-Velika verovatnoca susreta timova iz SCG

Žreb za osminu finala Uleb kupa mogao bi, velika je verovatnoća, da donese duel dva predstavnika Srbije i Crne Gore u tom takmičenju, odnosno Crvene zvezde sa FMP-om ili sa Hemofarmom.

Beogradski FMP zauzeo je drugo mesto u Grupi C, vršački Hemofarm je takođe drugi u Grupi B, a beogradska Crvena zvezda zauzela je treće mesto u Grupi D.

Pravila žreba, koji će se održati u petak u podne, nalažu da se drugoplasirani timovi iz grupa prve faze takmičenja žrebaju sa trećeplasiranim iz druge tri grupe.

To znači da kod Zvezde postoji 33,33 odsto verovatnoće da će izbeći duele sa timovima iz SCG, odnosno 66,66 odsto verovatnoće da će se sastati sa Hemofarmom ili FMP-om.

Ukoliko izbegne Hemofarm i FMP, Zvezda će izvući bugarski Lukoul.

Žreb za ekipu FMP u odsmini finala, pored Zvezde iz Grupe D, može da donese belgijski Bri iz grupe A ili francuski Adeko Asvel iz Grupe B.

Hemofarm, kao drugi u Grupi B, može da izvuče takodje Zvezdu ili Bri, ili španski Alikante iz Grupe C. 
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

metavika moj drugar...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Trijebine
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t630
zvezda moze u polufinale, bar ja mislim.sad ce im u osmini finala pasti ili fmp ili hemofarm ili neki iz sofije...NAPRED ZVEZDO Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam SRBIN ja sam SRBIJANAC!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
SonyEricsson K608i
Napred Zvezdo najbolja si ti,
Napred Zvezdo volimo te mi
Za tebe ja dao bih ja sve
A od tebe trazim nove titule
Crvena Zvezda najbolji je tim
I ja Zvezdu volim srcem svim

Mislim a ZVEZDA moze i do finala. Kada bi imali srece sa povredama i nabavili pristojnog plejmejkera mogli bi i do finala Smile
IP sačuvana
social share

The Italian Soul!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zvezda razočarala protiv Hapoela u 10. kolu ULEB kupa
Vitkovac: Sramota!

Poraz od Hapoela 82:94 nije puno značio na takmičarskom planu jer je, zahvaljujući slavlju Lotomatike u Le Manu, Crvena zvezda stigla do pozicije "tri" pred osminu finala ULEB kupa (da je Le Man slavio, "crveno-beli" bi zauzeli četvrto mesto). Međutim, način na koji su njegovi izabranici izgubili utakmicu od izraelsko-američke kombinacije košarkaša i atleta, smrklo je lice treneru Draganu Šakoti. Posle Lotomatike i Zadra, Hapoel je uzeo meru Beograđanima.

Sutra žreb

Žreb za osminu finalu ULEB kupa održaće se sutra u podne u Barseloni. Potencijalni rivali Crvene zvezde su bugarski šampion Lukoil Akademik, FMP i Hemofarm. Prvi susreti su na programu 31. januara, a revanši 7. februara. "Crveno-beli" će biti domaćin u prvom susretu.

- Sramota! Pristup meču je bio nedopustivo mlak - objašnjava Čedomir Vitkovac. - Znali smo da protiv čvrstih igrača Hapoela moramo da kroz "tuču" anuliramo njihove kvalitete, ali smo se olako predali. Samo je Dragojlović završio meč sa četiri faula, što je najbolji pokazatelj neborbenosti.

Čedomir Vitkovac veruje da će susret sa timom iz Jerusalima otvoriti oči crveno-belima. Do kraja januara, tim sa Malog Kalemegdana čekaju dueli u Jadranskoj ligi protiv potencijalnih protivnika u osmini finala ULEB kupa, FMP i Hemofarma, a naposletku i nokaut faza evropskog takmičenja

- U stanju smo da svakoj odbrani pronađemo manu i postignemo puno poena, ali je problem defanziva. Dočekujemo FMP u subotu i ukoliko nastavimo sa apatičnom igrom pod našim košem, ne piše nam se dobro. Železnik je tim sa napadačkim afinitetima i moramo da se ujedinimo kao u periodu kada smo dobijali u seriji. Jednostavno, ne smemo da kiksiramo u Pioniru-zaključio je Čedomir Vitkovac.
N. Radojević

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A od Hapoela KASETA
Crvena zvezda porazom završila takmičenje u grupi D ULEB kupa i u osminu finala se plasirala kao treća

Ne samo da Crvena zvezda nije uspela da pobedi Hapoel iz Jerusalima u utorak uveče u gotovo punom Pioniru nego je bila svetlosnim godinama daleko od uspeha protiv Izraelaca. Ovim porazom (82:94) crveno-beli su završili prvi deo ULEB kupa, ali su zahvaljujući pobedi Lotomatike u Francuskoj ipak završili kao trećeplasirani u grupi D.

Posetioci u Pioniru su imali priliku da gledaju lepu košarkašku predstavu, samo što je Zvezda igrala dobro u prvoj četvrtini, a ostatak utakmice se pretvorio u simultanku izraelskog predstavnika. Odličnim pojedincima, košarkaši beogradskog tima pokušali su da se suprotstave soliranjem, umesto da čvrstom timskom igrom probaju da slome protivnika koji im je pre mesec i po dana naneo najteži poraz ove sezone (26 poena razlike). Crveno-beli su lako primali poene, a o snazi njihove odbrane dovoljno govori podatak da je samo Vladislav Dragojlović završio meč sa četiri lične greške, dok su svi ostali ostali sakupili manje faulova.

Kako je i sam trener Dragan Šakota izjavio posle utakmice 10. kola, Hapoel je bio brži, uigraniji, snažniji, i Zvezdaši su dobili zasluženi šamar, koji bi trebalo da ih otrezni. Snimak gostovanja jerusalimske ekipe u Pioniru Šakota će sačuvati i često puštati svojim igračima. Biće to dobar primer kako ne treba igrati.

- Možemo da budemo zadovoljni trećim mestom. Ako nam žreb za osminu finala bude naklonjen, a mi igramo iznad svojih mogućnosti, možda možemo i do naredne runde - nije zračio optimizmom Šakota.
Najbolji na utakmici protiv Hapoela bio je Milan Gurović sa 24 poena, Leri O'Benon je ubacio 14, a ostali su bili znatno slabiji.

Za Zvezdu je u utorak uveče debitovao centar Pero Antić, pošto ga je teška povreda odvojila od terena u prethodnom delu sezone. On je za nešto manje od dva minuta na terenu postigao poen i imao skok i ukradenu loptu.

- Tri meseca sam čekao da zaigram za Crvenu zvezdu i presrećan sam što se to konačno dogodilo. Iako još nisam u punoj formi, potrudiću se da pomognem ekipi skokom i asistencijama, ali neću se stideti ni da šutnem. Nadam se da ćemo proći četvrtfinale, pa da ću ove sezone imati prilike da igram evropske utakmice - rekao je makedonski reprezentativac.
A. P.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Malina lek za Špance
Marko Marinović postigao 13 poena u poslednjih pet minuta utakmice s Alikanteom i doneo FMP Železniku drugo mesto u grupi

FMP je zadržao drugo mesto u grupi C trijumfom nad Alikanteom (84:78) u 10. kolu ULEB kupa, najviše zahvaljujući još jednoj izvanrednoj partiji Marka Marinovića. Popularni Malina je svih 13 poena upisao u poslednjih pet minuta meča, kada je domaćin imao čak deset poena prednosti i kada je dobar deo navijača Alikantea napustio dvoranu misleći da je pitanje pobednika rešeno.

Da podsetimo, Marinović je trojkom u poslednjoj sekundi u proteklom kolu potopio i dotad nepobeđeni ruski UNIKS, a pre samo par dana isti igrač bio je i glavni krivac za poraz ljubljanske Olimpije u okviru Jadranske lige. Najefikasniji u redovima pobednika bio je Nikola Vasić sa 16 poena, dok je Duško Savanović meč završio sa dabl-dabl učinkom od 12 koševa i 11 skokova.

- Ovo je bila izuzetno bitna utakmica za nas, jer smo pobedom uspeli da ostanemo na drugom mestu i tako izborimo pravo da revanš igramo na domaćem terenu u osmini finala. Malo je škripalo u odbrani u prvom poluvremenu, ali smo tokom celog meča bili odlični u ofanzivi, što nam je i donelo pobedu - izjavio je Vasić.

FMP će se u nastavku takmičenja sastati s Asvelom, Brijem ili možda Crvenom zvezdom.
- Ovo je mlad tim, tako da sam prezadovoljan ovom pobedom i činjenicom da smo drugi u grupi. Za mnoge igrače ovo je debi na evropskoj sceni i nadam se da će u narednoj fazi takmičenja igrati još bolje - rekao je strateg FMP Vlada Vukoičić.
M. T.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 03:15:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.