2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 02:08:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uleb kup 2005/2006  (Pročitano 25610 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Crvena Zvezda : Dinamo Moskva
86:87

Kada covek ne ume da polozi cirka 3 sekunde do kraja, ne moze se ni pobediti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Crvena Zvezda : Dinamo Moskva
86:87

Kada covek ne ume da polozi cirka 3 sekunde do kraja, ne moze se ni pobediti.
Ni jedni ni drugi nisu nesto blistali. Sut je bio ispod 50% i za 2 i za 3. Dinamo je dosta dobro odigrao 1. i 3. cetvrtinu, a ostale dve dosta lose.
A i da je Henderson dao taj kos, ne znam sto bi toliko znacila ta pobeda od 1 poena.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto ipak znaci kad pobedis nekog ko je toliki favorit da uzme taj kup.. pa makar i posle ispao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia 6630
Upravu si SF. To bi ekipi znacajno podiglo moral, ipak dobro su odigrali veceras(narocito Gurovic). Iako vecina misli da je Zvezda vec ispala iz Uleb kupa, ja se potajno nadam da se uz disciplinovanu igru(narocito u odbrani) moze doci do cilja! Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Upravu si SF. To bi ekipi znacajno podiglo moral, ipak dobro su odigrali veceras(narocito Gurovic). Iako vecina misli da je Zvezda vec ispala iz Uleb kupa, ja se potajno nadam da se uz disciplinovanu igru(narocito u odbrani) moze doci do cilja! Smile
Nada poslednja umire!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
Ko priča o polaganju na koš.
Trebao je zverski da zakuca a ne da polaže kao neka baba.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
Adecco Asvel vs. Aris BSA       60-67 F         
Hemofarm vs. Landi Renzo       88-72 F         
Crvena Zvezda vs. Dynamo M.       86-87 F         
Lottomatica vs. Hapoel Migdal       92-84 F
IP sačuvana
social share
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
28/02/2006 | Izvor: B92
Plus 16 za Hemofarm

Košarkaši Hemofarma pobedili su Italijasni Lendi Renco rezultatom 88:72 (19:20, 22:13, 19:20, 28:19) u prvom meču četvrtfinala ULEB kupa.

Hemofarm je ubedljivu prednost stekao u poslednjoj četvrtini, serijom 16-6. Pokušaj gostiju da u finišu smanje razliku osujećen je sa pet vezanih poena na kraju meča.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Topić sa 18 i Radinović sa 17 poena, Đilji je postigao takođe 17 pogodaka za italijanski tim. Revanš se igra u gradu Ređo nel’Emilija 7. marta.

Uskoro opširnije...
Priredio: Vladimir Novaković

------------------------------------------------

28/02/2006 | Izvor: B92
Minimalna pobeda Dinama u Pioniru

Beta

Košarkaši Dinama iz Moskve dobili su prvi meč četvrtfinala ULEB kupa sa Crvenom zvezdom rezultatom 87:86 (27:19, 20:26, 24:20, 16:21).

U prepunom Pioniru Zvezda je imala napad za pobedu, ali je Ruben Daglas blokirao Džeroda Hendersona.

Junak meča bio je Milan Gurović, strelac 35 poena, dok je Daglas za Moskovljane dao 24 pogotka. Revanš u Moskvi igra se za nedelju dana.

Ruski tim je tokom gotovo celog meča bio u prednosti, ali su fantastična podrška sa tribina i neverovatni Milan Gurović vraćali Zvezdu iz minusa od deset (prva četvrtina) i trinaest poena (treći period) u egal meč, koji je na kraju odlučila jedna lopta.

Od samog početka domaća publika bila je suočena sa izuzetnim kvalitetom ruskog tima. Amerikanci Četmen i Daglas i Grci Papadopulos i Focis brzo su doneli svom timu dvocifrenu prednost. Pre isteka trećeg minuta Četmen je dao dve trojke za 8:2, a 70 sekundi pre poluvremena bilo je 25:15 za Dinamo.

Ključni igrač Zvezdinog otpora u tim trenucima bio je Miroslav Raičević (8 poena, 2 trojke), a Gurović još nije ušao u ritam koji će šokirati Ivkovićevu ekipu.

Drugi period potpuno je pripao Zvezdi, kojaga je otvorila serijom 12-4, u kojoj je Gurović ubacio 9 poena. To je donelo prvo izjednačenje na meču – 31:31, u 16. minutu. Tu nije bio kraj nekadašnjeg reprezentativnog krila SCG, koje je dalo i sledećih osam poena za vođstvo Zvezde 39:37.

Nemoćni da se u igri nose sa „crveno-belima“ Moskovljani su priključak držali sa linije slobodnih bacanja (21/22 do poluvremena!) – od 13 poena ubačenih od 15. do 20. minuta samo je Daglas jednom pogodio dvojku. Kriterijum suđenja tokom celog meča bio je takav, da su se komentatori Eurosporta sve vreme čudili nad odlukama koje su po pravilu išle na štetu domaćina.

Visoki Jurij Vasiljev završio je poluvreme trojkom uz sirenu, čime je vratio Dinamo u vođstvo, a treći period bio je najmračnije doba za domaći tim. Tri uzastopne izgubljene lopte Lerija O’Benona (koraci i dva loša pasa) otvorile su kontre ruskog tima koji je lako stigao do plus 13 (68:55), pa je očekivan lagan finiš prvog favorita ULEB kupa.

Ovog puta Zvezda se vratila timskim doprinosom, u kojem se istakao Pero Antić (za dva minuta postigao 6 od 15 poena, koliko je zabeležio na meču). Gurović ponovo donosi izjednačenje (72:72), a odgovornost na sebe špreuzima Džerod Henderson. Iako je promašio prvih pet šuteva iz igre „Dži“ je u ključnom trenutku pogodio za novu prednost Zvezde.

U finišu Rusi su imali mnogo promašaja sa penala (ukupno 33/45, 11 promašenih od poslednjih 19 bacanja, od devet odlazaka na liniju posle 24. minuta – nijednom više od jednog ubačenog bacanja) ali Zvezda nije uspela to da iskoristi i stvori kakvu-takvu prednost pred revanš. U poslednji napad beogradski klub je krenuo sedamnaest sekundi pre kraja, ali je Daglasova rampa završila meč. U kontri Rusi su stigli do koša, ali pogodak nije priznat zbog koraka.

Gurović je postigao 35 poena (3/7 za 2, 7/10 za 3, 8/10 za 1), uz 4 skoka i 3 asistencije. Antić je uz 15 poena imao 11 skokova, a Dragojlović 12 poena + 4 skoka.

Daglas je dao 24 poena za Dinamo, a Četmen dva manje (uz po 4 ukradene i izgubljene lopte i 12 faulova nad njim), a dva Amerikanca šutirala su bacanja 21/30 (Zvezda 22/28). Papadopulos je postigao 17 poena.

Hala: Pionir, Beograd. Gledalaca: 7.000 Sudije: Ijeresuelo (Španija), Ankarali (Turska), Taurino (Italija).

Crvena zvezda: Jeretin 3, Subotić, Mišanović, Dragojlović 10, Gurović 35, Vitkovac, Radivojević 2, Antić 15, Henderson 6, Marković 2, Raičević 8, O'Benon 5.

Dinamo: Daglas 24, Kubrakov 3, Cincadze, Liholitov, Bikov, Papadopulos 17, Motola 5, Domani 6, Focis 5, Vasiljev 5, Romanov, Četmen 22.

Izvor: B92-sport
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
28/02/2006 | Izvor: B92, Beta
Šakota: "Uz bolje sudije do pobede"

Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota ocenio je da je njegov tim mogao da odigrao nešto bolje protiv Dinama u prvom četvrtfinalnom meču ULEB kupa, ali je istakao da je zadovoljan igrom ekipe.

"Čestitam igračima na borbenosti i pristupu teškoj utakmici. Loše smo počeli, ali smo smogli snage da se vratimo u meč. Moglo je sigurno za koji poen bolje, ali sam zadovoljan. Odigran je tek prvi meč i pokušaćemo u revanšu da pobedimo", rekao je Šakota novinarima posle meča.

Dinamo je slavio 87:86, a mnogi izveštači i učesnici meča ocenili su da su sudije uticale na ishod meča.

"Ja bih strašno voleo da nam u Moskvi sude iste sudije, ali da isto tako štite gostujući tim. Sa takvim suđenjem ne samo da bih bio optimista za četrvtfinale, nego mislim da bismo mogli i da osvojimo i ULEB Kup. Ne mogu da pređem preko suđenja. Da je bilo bolje, možda bismo dobili sa kojim košem razlike, što ne bi mnogo značilo, ali bi igrače psihološki podiglo", rekao je Šakota, koji je već u prvoj četvrtini dobio tehničku grešku.

Trener Dinama Dušan Ivković ocenio je da je utakmica bila dobra i da je odigrana pod velikim pritiskom, ali da je njegov tim zasluženo slavio.

"Loše smo odigrali završnice druge i treće četvrtine, ali sam zadovoljan i mislim da smo zasluženo pobedili. Pritisak je bio veliki, a večeras je igralo mnogo mladih i neiskusnih igrača. Sigurno da ništa nije gotovo i ja očekujem u revanšu za sedam dana sasvim drugačiju utakmicu", rekao je Ivković.

Beta

Veliku utakmicu odigrao je Milan Gurović, koji je bio daleko najbolji igrač na terenu i meč je završio sa 35 poena.

"Igrali smo svih 40 minuta dobro i strašno mi je žao što nismo pobedili. Ja sam uvek optimista i mislim da imamo šansu. Ne bih da govorim o sudijama, lako je vređati, ali to što su oni izveli 45 penala govori nešto. Oni su 15 puta skuplji tim od nas, a mogli smo
da dobijemo barem sa pola koša", kazao je Gurović.

On je rekao da je malo umoran posle odlične igre, ali i dodao da ne razmišlja o ličnom učinku.

"Ne znam i ne razmišljam da li ću ponovo odigrati ovako. I pre početka sezone sam govorio da ćemo uvek imati igrače koji će moći da odskoče i donesu prevagu. Danas sam to bio ja, sutra neko drugi", rekao je Gurović.

Bek Dinama Majr Četmen nije bio zanesen pobedom i rekao je da je dobijen tek prvi meč.

"Nije bilo lako igrati pod pritiskom i pred ovakvom publikom. Zvezda je dobra ekipa i sigurno nam neće biti lako u revanšu, u kome ćemo morati da odigramo još bolje", rekao je Četmen.

Revanš u Moskvi igra se sedmog marta.

Izvor: B92-sport
IP sačuvana
social share
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Verujem da mozemo dalje...  Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 02:08:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.