Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ulazili ste unutar sebe; udjimo ponovo !!!  (Pročitano 3743 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Nadam se da citanje i razumevanje procitanog nije previse prosta ljudska funkcija za tebe... 
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 02:24:16 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Elem, bas zato, sto svakodnevno pravimo izbore, mislim da je najbitnija stvar steci iskustvo, zrelost, i posle odredjenog vremena umeti da procenis koji je izbor dobar, a koji los.

Pozdrav !!!
Da, kod starijih ljudi gotovo sve se radi po navici.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Nadam se da citanje i razumevanje procitanog nije previse prosta ljudska funkcija za tebe...

Cao Anea !!!  Smile
Svetlost uma  Smile   Ti zeli zivot ispunjen prelepim osecanjima Lubavi, mira, radosti i svako dobro u zivotu !
Nemam iskustva na forumima !!!  Smile
Juce sam prvu poruku postavila !
Oprosti mi ako sam Te uznemirila nepostovanjem pravila !?  Smile

Sada znam gde sam pogresila .
Nece se vise ponoviti !!!  Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 19:20:35 od Svetlost Uma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
 Smile ti si u moju srcu Smile ulazio sam u sebi i tamo si Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Cao onodys !!!  Smile    Smile

Ono sto ste primetili kao propust zapravo i nije bio propust, nego je rec o tome, da stvarima za koje vam se ucinilo da su propustene zapravo tamo nije ni bilo mesto.
Kao da sam rekla onim tekstovima ... Evo Vam dusa i dusevni zivot. Istina je da nisam pomenula sve ono sto biva u dusi. O tome sam se upravo i spremala da pisem, ali sam odlucila da malo sacekam i vidim sta cete reci na ono o cemu sam pisala. Zahvaljujem Vam na ozbiljnom bavljenju onim sto je bilo izlozeno.

Nismo pisali o telu !? Jer na osecajnom delu duse odrazavaju se i zdravlje ili bolest tela, njegova zivost ili uvelost, umor ili snaga, svezina ili uspavanost. A opet, osecajni deo duse je povezan sa razumnim, a razumni sa delatnim.
Nismo spomenuli ni 5 cula pomocu kojih dusa opsti sa spoljasnim svetom, a prilikom opstenja sa spoljasnim svetom nastaju mnogi problemi.  Smile Ali o svemu tome sutra !

Nasa dusa je sva okrenuta iskljucivo uredjenju naseg prolaznog, zemaljskog zivota. I sva njena znanja ustrojena su samo na onome sto daje opit, i sva njena delatnost usmerena je iskljucivo na zadovoljavanje potreba prolaznog zivota, i sva njena osecanja radjaju se samo iz onoga i pocivaju samo na onome sto predstavlja njena vidljiva stanja i situacije. Ali, sta je to duh ?  Smile

Vama je svakako poznat smisao fraza koje su u opticaju kod nas : duh pisca, duh naroda.
Mislim da bi bilo veoma korisno da saznamo nesto i o duhu.

Mnogo smo komplikovani za posmatranje !  Smile

Ja Vas sada puno pozdravljam i zelim Vam zivot ispunjen prelepim osecanjima Ljubavi, radosti, vere, nade i svako dobro u zivotu !!! Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2007, 19:23:31 od Svetlost Uma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
I remember when, I remember,
I remember when I lost my mind
There was something so pleasant about that place.
Even your emotions have an echo
In so much space!  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ovde ima svega,isecam se kao dete u prodavnici igracaka ,a za to je Pakiman zasluzan.hvala ti puno na prelepoj galeriji ,zato sto si svoje vrme utrosio da nam pokazes da zivot zna da bude i lep,valjda sve zavisi od naocara kroz koje gledamo,sjajno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
e ovde ima svega,isecam se kao dete u prodavnici igracaka ,a za to je Pakiman zasluzan.hvala ti puno na prelepoj galeriji ,zato sto si svoje vrme utrosio da nam pokazes da zivot zna da bude i lep,valjda sve zavisi od naocara kroz koje gledamo,sjajno Smile
Ah.... hvala hvala... cvetic za damu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pozdrav !!! Pakimene  Smile  Smile  Smile

Cao Mimi !!! Smile   Smile  Zelim Ti zivot ispunjen prelepim osecanjima Ljubavi, radosti, vere i svako dobro u zivotu. Nadam se da cemo se lepo druziti !!!  Smile

A sada ce jedna mala zivotinjica da nam pokaze koliko je ona mudra !!! Kada bi smo mogli da je pitamo »[size=10pt][color=Navy]ko je tome naucio
[/size]?«.
Evo nesto i o pcelicama ...! Ima medju tim beslovesnim bicima i nekih koja zive uredjenim drustvenim zivotom - ako je svojstvo drustvenog zivota u tome da svaka delatnost pojedinca doprinosi zajednickom cilju - kao sto se moze opaziti kod pcela. Jer one zajednicki prebivaju u kosnici, i zajednicki iz nje izlecu, a jedan je posao kojim se zanimaju. Pogledajte samo kako je ona mudro uredila spremiste meda jer istanjuje vosak u tanku opnu i tako slaze casice saca da budu tesno jedna uz drugu da spoj tih malih casica bude potpora celom sacu. Jer svaki od tih otvora nalazi se uz neki drugi, te ih nekakva tanka opna istovremeno razdvaja i spaja. Zatim su celije medjusobno tako poredjane da obrazuju dva ili tri sprata. I pcela pazi da ne nacini casicu tako da ne izlazi na dva kraja saca, kako se tecnost, zbog svoje tezine, ne bi izlila napolje.[font=Verdana]Imajte i na umu to kako su dostignuca geometrije za premudru pcelu nesto usputno
Jer, sve celije u sacu su sestougaone i ravnostrane, i postavljajuci ih jedna iznad druge pcela ih ne nastavlja u pravoj liniji, da ne bi oslabilo njihovo dance, jer bi se tako oslanjalo na prazninu; nego stranice donjih sestouglova sluze kao oslonac i potpora gornjim dancima, tako da ona bezbedno mogu podneti tezinu koja je u njima, i da svaka casica moze zadrzati vlastitu tecnost. 

Ako neko zna da postavi sliciu ... Molim ga da postavi slicicu saca kako bi ovaj tekst bio jasniji.

Pcelica je " mudrom" i vrednom nazvana.

Naime, ima, i u nama prirodnih vrlina kojima dusa tezi, mada tome nije poucena od ljudi, vec se to nalazi u samoj njenoj prirodi . Nasa dusa ima nekakvu urodjenu sklonost da se uklanja od zla. Ukoliko se ne uklanjamo od zla u svakom vidu - postoji savest koja nas neprestano upozorava da smo skrenuli sa pravog puta.

Kao sto sam rekla mnogo smo koplikovani za posmatranje, a kamoli za vracanje u prvobitno stanje - ono stanje koje je naruseno raznoraznim uticajima svega onog sto nas okruzuje

[/color][/font]
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 05:15:46 od Svetlost Uma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N97
Chuvajte se deco interneta ... 
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.