Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukrupnjavanje političke scene - Ujedinjenje LDPa i GSSa  (Pročitano 15060 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Либералисти, ја да вас научим.

bolje uci ove tvoje Wink a pusti nas da se blamiramo Smile

А не. Ви волите тако да учите и да се правите паметни, а онда се види како сте глупи.
Зато на вашим темама има тако много троловања. Јер или кренете са подсењивањем других па се види да ни ви нисте нека интелигенција (питај Руфуса како није знао разлику између квадратне и експоненцијалне функције) ... или дајете паушалне тврдње које морају одмах бити побијене. Наравно, ту су и бројне контрадикције у које стално упадате.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
једном речју - ретарди  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@bamby
ama ljudi, nisam ja DS, ja sam samo njen clan, i kao takav imam svoje misljenje koje ne mora uvek da se slaze sa misljenjem DS-a!
ja ne podnosim LDP jer dozvoljavaju da SRS bude na vlasti...
sta mislis vanja, kako se to odrazava na ansu sliku u svetu? kako ce nas susedi gledati pa makar SRS i 10 dana bio na vlasti???
evo ti jedan txtic od cenjenog hrvata:

SRBIJANSKI IZBORI I MI
Ne dopustite da sutra ponovno ginemo Srbija ne sazrijeva jer na to još nije prisiljena. Međunarodna zajednica ju mazi i ne tjera da prizna agresiju na Hrvatsku i BiH.Hrvatska se još uvijek nalazi u okružju koje svjetski investicijski divovi nazivaju ograničeno sigurnim. Jedan od razloga nesigurnosti regije leži i u strukturi srbijanske vlasti, koja se trebala izmijeniti i na tek dovršenim izborima. Kako su naši mediji pratili te izbore? Opširno, uvjerljivo, detaljno. A o posljedicama za Hrvatsku? Hrvatski interes spomenut je tek rubno, sramežljivo i površno. Mislim da je za nas ipak temeljno pitanje, što Hrvatska može očekivati nakon srbijanskih izbora?

Kreće li Srbija u demokraciju?

Većina naših medija tvrdi da Srbija konačno skreće u demokraciju. Da li je tako? Sada, nakon objave rezultata, moramo se osvijestiti. Naš optimizam rasplinuo se je u trenutku kada smo saznali da su pobjednici opet radikali zločinca Šešelja za koje je glasovalo 1,5 milijuna stanovnika Srbije!

To su oni, koji veličaju krvnika i njegovu veliku Srbiju do linije Virovitica – Karlovac – Karlobag.  Ostaju nagađanja da li će s njima u koaliciju demokrat Koštunica, koji se o tome još ne izjašnjava. To najbolje obznanjuje njegovu opredijeljenost za promjene, koju uvjetuje premijerskim položajem.

Član njegove stranke je i Bora Čorba, koji se neki dan na hrvatskim ekranima predstavlja kao četnik i plače nad okupacijom Knina, a poput radikala Tomislava Nikolića  poručuje da velika Srbija ne mora biti sada, može i za desetak godina! Očito, oni hoće da naši sinovi ponovno ratuju.

Gorak radikalan okus

Tadić, predstavnik drugih srbijanskih demokrata, ne izjašnjava se jer mu je važnije da ima ''svojeg'' premijera nego da stvori brzu i jasnu proturadikalnu koaliciju. Brani Tadić  radikale da nisu samo ultranacionalisti, već imaju i socijalni program. Pa zar ga ni jedni niti drugi srbijanski demokrati nemaju?!

Njegov savjetnik Vuk Jeremić obznanjuje da Kosovo neće dobiti autonomiju, jer će konačnu odluku donijeti Vijeće sigurnosti a oni tu računaju na međunarodne prijatelje sadašnjeg stanja. Dodajemo li tome da su pristalice pokojnog krvnika Miloševića i dalje u srbijanskom parlamentu s desetak zastupnika, ostaje gorak radikalni okus.

Demokratski začin još je u vrlo malim dozama. Srbija ne sazrijeva jer na to još nije prisiljena. Međunarodna zajednica ju mazi i ne tjera da prizna agresiju na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Ne prisiljava ju da se pokaje za zločine u Vukovaru, Škabrnji, Srebrenici i stotinama drugih stratišta koje Europa ne pamti još od doba fašizma.

HDZ nikad nije bio radikalan

Znala je Europa  osuditi prvi fašizam iz četrdesetih, napokon je nedavnom rezolucijom osudila i drugi fašizam koji je bio prikriven pod nazivom komunističkih partija. Velika srpska agresija iz devedesetih ostaje jedini nekažnjeni fašistički pokret moderne Europe, koja je u njegovoj osudi zatajila iz prizemnih političkih interesa. To sada svi plaćamo, a srbijanski radikali i dalje promiču sva moguća rješenja za ispunjenje svojih snova o velikoj Srbiji.

Milorad Pupovac u Hrvatskoj kaže da je i HDZ bio radikalan. Koje li usporedbe?! Zaboravio je da HDZ nikada nije posezao za Srbijom, a srpski radikali otvoreno posežu za Hrvatskom.  Dok ovo pišem, još nema međusobne koalicije demokrata, što je znak njihovog makar taktičkog koketiranja s radikalima. Za razumnog i to je dovoljno.

Najveći dug skretanja svjetske politike s puteva istine plaća Hrvatska. Čitamo već godinama u svjetskim medijima o građanskom ratu u Hrvatskoj. Ako je to bio građanski rat, onda treba mijenjati pojam građanskog rata u svim leksikonima jer u ovome ratu jedni ''građani'' imali su vojne avione, tenkove, mornaricu i topove, a drugi lovačke puške.

Grijeh hrvatskih medija

Čudim se da naši mediji nisu prikazali radikalnu stranu medalje srbijanskih izbora koji nisu i neće promijeniti gotovo ništa. Umjesto da brinemo svoje, mi domaćoj javnosti namećemo tuđe brige. Umjesto poučka, mi lutamo u analizama.

Kao i uvijek, u stranputicama prednjači državna TV. Umjesto da pozovu naše predstavnike koji će nam objasniti da i nakon ovih izbora neće biti priznanja agresije, otkrivanja sudbine nestalih, osude linije Virovitica – Karlovac -Karlobag, isprike za zločine, na Otvorenom gostuju samo jedan hrvatski predstavnik uz četiri srbijanska. Tako smo čuli što namjeravaju oni, ali nismo čuli kako se trebamo ponašati mi.

Hrvatska je dala velike žrtve za stvaranje i oslobađanje države. Svjesno je prihvatila brojna odricanja za svrstavanje u europsku civilizacijsku kolonu. Osvijestimo se! Ginuli su naši preci, ginuli smo mi, nemojte da sutra ginu i naši sinovi!

Mi bi trebali već jednom shvatiti, da s takvim izbornim  rezultatima Srbija i dalje tapka u mjestu i tone u balkanskoj kaljuži.  Hrvatskoj je to prilika da ubrza prema okrilju sigurnosti. To okrilje, unatoč čudne politike prema nedavnoj prošlosti, zove se EU i NATO. Ima li netko bolju ideju nakon rezultata izbora u naših susjeda?

Vaš prof.dr.sc. Andrija Hebrang

to sto vi imate 5% nikom ne donosi dobro vanja
samo vama, ne ni srbiji, ni nasem putu u EU...shvati jednom!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ако изједначимо та два писма закомпликоваћемо себи живот, онда мораш свуда писати на два писма.
Сада замисли да мораш написати:
Ратно ваздухопловство и против-ваздушна одбрана
Ratno vazduhoplovstvo i protiv-vazdušna odbrana
И тако на сваком документу и грбу ваздухопловства.
На шта ће то личити?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat

ja ne podnosim DS jer pisu Ustav sa radikalima, a onda grade kampanju anti-radikali...

"Posle radikala, nema kajanja."

Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 

Citat

ja ne podnosim DS jer pisu Ustav sa radikalima, a onda grade kampanju anti-radikali...

"Posle radikala, nema kajanja."

Smile
kakav sljam...a pre nedelju dana si rekao da bi bilo dobro da SRS i DSS dodju na vlast jer ce se za par meseci srusiti pa ce LDP i DS dci na vlast...
da li bar malo razmisljas o posledicama????
pazi, sam kazes: "Posle radikala, nema kajanja."
a okolo seres kako im treba dati da dodju...

pa sta ti pricas covece????kako da iko uzme ozbiljno da diskutuje sa tobom???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
pa sta ti pricas covece????

Он не прича, он лупа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ma sad ce opet da ode, i kad se ovde nakupi jos 2 strane da se vrati i izignorise ovaj post...tipicno..mada, to remeti diskusiju..
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ако изједначимо та два писма закомпликоваћемо себи живот, онда мораш свуда писати на два писма.
Сада замисли да мораш написати:
Ратно ваздухопловство и против-ваздушна одбрана
Ratno vazduhoplovstvo i protiv-vazdušna odbrana
И тако на сваком документу и грбу ваздухопловства.
На шта ће то личити?

Glupost, ne mora biti pisano na oba pisma, neka piše na jednom.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pa da,i ja sam za to, da se izjednace, ali da se pise na cirilici. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.