Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaplenili mu i prodali imovinu zbog bratovljevog duga  (Pročitano 679 puta)
21. Nov 2014, 13:50:54
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 38.0.2125.122
mob
Apple 15
Zaplenili mu imovinu zbog bratovljevog duga

| 21. 11. 2014. - 10:09h |

Dejan Pantelić se šokirao kada su mu na kućna vrata zakucali sudski izvršitelji sa policijom da bi mu zaplenili stvari, a potom ih prodali zbog naplate duga od 2.800 evra.

Sud je već prodao sve moje stvari
Dug je, međutim, napravio njegov rođeni brat koji živi u Beogradu i na Dejanovoj adresi ne poseduje nikakvu imovinu, ali Dejan ne može da ubedi sud da nije ni kriv ni dužan.

Predsednica Osnovnog suda Ljiljana Karać tvrdi da nije bilo nepravilnosti prilikom popisa i plenidbe stvari iz doma Pantelića u Đerdapskoj.

- Sudija, koja je donela tu odluku, uvažila je obaveštenje iz policije da dužnik Darko Pantelić boravi u Đerdapskoj 150, dok u Nevesinjskoj ulici ne živi niko. Zbog toga su 25. februara njegove pokretne stvari popisane, a pošto u međuvremenu njegov brat Dejan nije dostavio dokaze da nameštaj i računar pripadaju njemu, pristupilo se njihovoj plenidbi i dozvoljena je njihova javna prodaja - kaže predsednica suda.

Citat
Znaju gde Darko živi
- Odgovor da se krivična prijava odbacuje upućen je mom bratu na njegovo prebivalište u Vojvode Stepe 160 u Beogradu, a ne meni na Đerdapsku 150 u Valjevu. Pravosuđe tačno zna gde je moj brat, ali su izvršitelji došli kod mene i zaplenili moje stvari - kaže Dejan Pantelić.
Dejan Pantelić (32) je vlasnik keramičarske radnje i sa majkom živi u Đerdapskoj ulici. Njegov brat Darko (33) prijavljen je u valjevskoj Nevesinjskoj ulici, a trenutno živi u Beogradu, u Ulici vojvode Stepe. Sve je to, kaže naš sagovornik, dokazano u sudu, ali su sudski izvršitelji pokucali na njegova vrata.

- Sud isključivo uvažava izjavu policijskog službenika da je na terenu utvrdio da moj brat, koji je tužen zbog duga koji je napravio, živi u Đerdapskoj ulici iako je i on sam svim organima dao zvaničnu izjavu da se ne krije, da je prijavljen u Valjevu u Nevesinjskoj ulici, a da trenutno živi u iznajmljenom stanu u Beogradu. Čak je i tužbu zbog duga i sve pozive za sud dobijao na adresi u Nevesinjskoj, gde Darko u poslednjih pet godina dolazi godišnje na slavu - ogorčen je Dejan.

Na sve te dokaze, kaže, policija i sud su ostali gluvi.

- Popisali su mi garnituru nameštaja, novu veš-mašinu, bicikl, računar i štampače. Uspeo sam da saznam da je sud sve stvari već prodao poveriocu koji je tužio mog brata, a da na moju adresu, iako su ovde popisali tu imovinu, nije stiglo nikakvo obaveštenje o prodaji. Nisu uvažili ni račune za svaku od tih stvari. Ne mogu da verujem da se ponašaju ovako u gradu gde sam otvorio radnju i uredno plaćam porez - rekao je Pantelić koji se žalio Ministarstvu pravde i Vrhovnom savetu sudstva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Strazbur prijatelju... niko nije ovlascen da otudji necije stvari zbog necijeg duga u koliko dug nije tvoj...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.122
Гарантујем да ту има још нешто што није написано у чланку.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Qtek 小米
Ма дааааај. Преварант пребацио сву имовину на брата, па сад се прави мутав.
Одма' нека друка Стазбуру, али само ако је одувек био ЕУропејац.
Али нема везе и то може да се фалсификује.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Гарантујем да ту има још нешто што није написано у чланку.

Nisi daleko od istine...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Palm 
Све је то урађено у складу са законом.Пописују се и продају покретне ствари које су пронађене у државини извршног дужника, а то су по правилу ствари које се налазе у стану/кући  где борави извршни дужник, по извештају полиције.

Ако неко има примедбе на ово, он мора уложити писмени приговор суду а суд ће му вероватно наложити да покрене парницу да доказује да ствари припадају њему а не дужнику.Овакав приговор и покренута парница не одлажу извршење, продаја се наставља.

Сигурно је да полиција не би тек тако навела да се дужник налази на тој адреси, без одређених провера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
да доказује да ствари припадају њему а не дужнику.
tako je. svako je kriv dok se ne dokaže da je nevin. živeo haški sud.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.