Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Шта је за вас, генерал Владимир Трифуновић?
издајник
29.6%  (16)
херој
33.3%  (18)
ни једно,ни друго
16.7%  (9)
не знам/немам одговор
20.4%  (11)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Укинута пресуда генералу Трифуновићу  (Pročitano 41384 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Nexus 5
[off obrisan]

Maslinice,  Smile aj malo mraci na blablaonici ili na sex forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
edit: unlocked...... ponasajte se da ne bismo morali da resavamo to na tezi (po vas) nacin
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 13:57:36 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
Steta, niko nije osetio minimalnu dozu sarkazma.

Па трудимо се свим силама да изазовемо изљев бијеса. Smile
Само присуство два УН посматрача је натјерало непријатеља на приказивање демилитаризоване зоне
питомијом него што јесте,али повлачењем УН снага са контролних пунктова страна у сукобу ће показати
своје право лице.Зато ја све постове цитирам и стварам непрегледност (да се боље види). Smile

@yetyou

ti si lazov, silovanja je bilo na hiljade samo u bosni. najsmesnije je od svega sto pokusavas da obmanjujes ljude, kao da nemaju internet i da ne mogu da pogledaju presude haskog suda! bog ce ti suditi!

Да ли ти то мене оптужујеш да сам силоватељ?
Најсмјешније од свега је то што ти на сваком свом посту искључиво тражиш кривце са српске стране,а
да при томе не размишљаш шта говориш.Зато се немој вријеђати и призивати божији суд.Уколико га
има ви сте први на списку (то није Хашки нити суд БиХ).
Ти помињеш силовање као да српкиње нису биле силоване или је по теби то небитно поред
силованих муслиманки.
Ја теби говорим о свјесном убијању жена и дјеце али ти се браниш са силовањем којег ја нисам ни
поменуо.Значи ни потврдио ни негирао јер ја нисам манијак нити је крај мене живог такво нешто
могло бити урађено.
Срећо моја.Поред свег бијеса који имаш у себи нађи сат времена па потражи имена и презимена
погинулих муслимана у Сребреници,а онда то упореди са србима погинулим у околини и у самој
Сребреници.Види колико је који пол заступљен и која су годишта жртве на обадвије стране
можда те бијес прође и жеља за истјеривањем "твоје" правде.
Сад ја морам да ти се обратим на исти начин као што си ти мени: шта ти треба yetyou да се спустиш на ниво једне балијке и објашњаваш јој, кад су то тикве без корена, они који су се одрекли вере и предака, па би то да закопају заувек.
Причао ми је човек са Мањаче, Младићев војник, да су једном он и његова јединица дошли до спаљеног српског села - околина Сребренице, и нашли искасапљена и угљенисана тела Срба, али најтеже му је било кад је један од његових сабораца, који је био из тога села, пред својом кућом нашао своју дванаестогодишњу ћерку, лежала је на трави у крви, силована а затим избодена ножем, умирала је у најтежим мукама. Отац је само стајао, ратник са пушком а није знао шта да ради, она је још дисала, није могао да се помери, да јој приђе, видело се да нема помоћи... онда је мој пријатељ прошао поред њеног оца и пуцао у девојчицу да јој скрати муке.  То му је остало као најтежи и најстравичнији догађај из рата. Отац злостављане и убијене девојчице наставио је да се бори против балија. Не сумњам да их је побио много, али колико год је те гамади потаманио, они заслужују још, и нек се више не жале, јер шта су тражили то су добили. Преварио их је неко да ће лако са Србима православцима, они увек окрену и други образ кад их неко удари... али нису изгледа чули за ону народну српску изреку: окренути ћурак наопако. Е, у тренутку кад се нису надали, Срби су одлучили да више не окрећу и други образ никоме. Свака част свим ратницима Војске Републике Српске и великом, бесмртном ђенералу Младићу, да није њих, српски народ преко Дрине био би истребљен.
А балије, да су живели мирно крај Срба, и данас би певали, играли и јели своје пите кромпируше и пили кахве,али не, пало на памет лудаку Алији да прави државу у држави. Е, кад сте га већ следили, онда нека вам он полаже рачуне. Срби с тим немају ништа, само су бранили своје на своме,а ви се горе у џехенету раскусурајте са будалетином Аљом.
IP sačuvana
social share
"Одбијам да бивам међу курјацима и нељудима" - Марина Цветајева
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
онда је мој пријатељ прошао поред њеног оца и пуцао у девојчицу да јој скрати муке.

иди на лечење Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
иди на лечење Smile
Је л ти беше од оних што су им муслимани били "усташко цвеће"...
У сукобу си интереса, зато се оно што напишеш везано за балије, не рачуна. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
као што рекох....

http://www.lazalazarevic.rs/
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
иди на лечење Smile
Је л ти беше од оних што су им муслимани били "усташко цвеће"...
У сукобу си интереса, зато се оно што напишеш везано за балије, не рачуна. Smile

Ti si žensko? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
Ti si žensko?
Ти си мушко??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Ti si žensko?
Ти си мушко??? Smile
Bogami ja bih to lakše dokazao nego ti , da si žensko. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
као што рекох....

http://www.lazalazarevic.rs/
Сукоб интереса, као што рекох, значи то што брбоћеш,  нема никакву тежину.

Генерал Трифуновић је наравно, за све вас, којима је помогао да разбуцате једну државу, херој, али пошто ми имамо светле примере правих српских јунака, онда није тешко упоредити их и направити разлику ко је херој а ко издајник.

Ti si žensko?
Ти си мушко??? Smile
Bogami ja bih to lakše dokazao nego ti , da si žensko. Smile

Ја ништа не доказујем, јер сам овде само један од дискутаната у виртуелном простору - што значи доказни материјал о томе шта сам и ко сам не дајем на увид - имам, али не дам, а ти ако ти се доказује, докажи то некој особи крај које си, па нек се она јави, вероваћу јој на реч. Smile А јесам ли женско или не, о томе нећемо на политици... Уосталом, кад видим какви све себе називају мушкарцима, најбоље би било да обуку сукњу и нашминкају се, педери су бар поштени па одмах покажу ко су и шта су, а назови мушкарци - млакоње и млинтавци, гори су од педера. Толико, за тебе, и тако ће нам све ово избрисати, ал ајде, ја од разговора не бежим.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 22:08:50 od La Pasionarija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.