Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:50:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se redovno sluzenje vojnog roka u Srbiji ukine?
Da
44%  (114)
Ne
52.1%  (135)
Nemam stav
3.9%  (10)
Ukupno glasova: 259
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukidanje vojske u Srbiji [anketa]  (Pročitano 78531 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Ja nisam rekao da mi treba da ratujemo , mi nemamo ljde za rat. A to sto gubimo svaki rat to je druga stvar,o tome neka razmislja onaj ko upravlja vojskom.Jel su zemlje oko nas vise razvijene ? Ne . A jel imaju vojsku ? Da. A jel ratuju ? Ne. Jel im vojska oduzima mnogo budzetu ? Ne. Jel imaju normalnu vladu ? Da.
cekaj polako smiri strasti da sagledamo situaciju ono cim raspolazemo, mi smo na zalost mala i slaba zemja igrom slucaja nalazimo se na vertometini gde se ukrstaju svaciji interesi i religijski i politicki i vojni i stateski, zemlje u nasem okruzenju jesu nama slicne male slabe zaostale to stoji neke manj neke vise ali svi smo od prilike tu, sv ete zemlej i zemljice nalaze se ili ce se nalaziti u vojnom savezu nama mrskom NATO-u, ili su okupirane od strane NATO-a, mi sve i da hocemo ne mozemo sklapati nikakve vojne saveze sa nasom bracom Rusima i Belorusima jer su na nasu veliku zalost predaleko i mi se njima nikako ne uklapamo u geo-politicko strateski plan osim kao elemenat za podkusuravanje sa EU i sa SAD. Hteli to da prihvatimo ili ne, to su cinjenice!!! Smile

Idemo dalje, ja licno, to je moj stav, nisam ni za kakvo prikljucivanje NATO-u jer o njima mislim sve najgore kao i o EU ne mislim o njima sve najgore ali smatram da mozemo lepo da zivimo i bez integracija u EU samo ako hocemo tj ako nasa vlast zeli da nam bude bolje a sto ne zeli!

Nasa zemlja ima ogroman broj problema neki su ekstremno veliki kao sto je borba za KiM koju polako gubimo, rekonstrukcija i profesinalizacija vojske reforma skolstva zdravstva i najveci problem od svih svodjenje korupcije i kriminala na minimum do iskorenjivanja zahvaljujuci efikasnom pravosudju sudstvu i zakonu koje na zalost NEMAMO Smile

Pored ovih velikih mi imamo i bezbroj manjih problema iz oblasti ekonomije privrede poljoprivrede gradjevinarstva infrastrukture celokupnom poslovanja sa firmama i preduzecima, itd. i sada uemsto da resavamo probleme koje mozemo odmah da resimo mi smo s euhvatili za probleme koje ne umemo i ne mozemo da resimo kao sto je profesionalizacija vojske, to je lepa stvar ali profesionalna vojska mnogo kosta a mi para za to nemamo, da li cemio placati profesionalnu vojsku ili cemo za te apare otvarati radna mesta pokrenuti privredu i poljoprivredu uloziti u puteve i infrastrukturu uloziti u buducnost koaj ce nam uz nasu pamet rad i zalaganje sutra doneti neka sredstva da mozemo da oformimo tu profesionalnu vojsku!
 Ovakvo stanje kakvo je sad ne vodi nicemu sam pojam civilnog vojnika je idiotski zamisli civilni vojnik taj izraz je paradoks paradoksa ali s'obzirom da znam gde zivim mene vise nista ne cudi ne cudi me ni to da danas vojnik u Srbiji zemlji seljaka i zitnica zemlji gd eje uzgoj svinja i goveda visok nema sta da jede nego jede neke splacine malo bolje od pomija!

Prodji malo Srbijom i pogledaj broj kasarna koji je zatvoren, ako ti objekti ne sluze nicemu tj nece se vise upotrebljavati nema nikakvih problema, prodaj, iznajmi, prepravi u stambene jedinice i resi problem izbeglih i raseljenih lica umesto sto zive u barakama i divljim naseljima, ai to nema ko da uradi prezauzeti su raspodelom dnevnica plata i prepucavanja po medijima...
 Nama vojska redovna a i civilna ovakve kakve su sad zaista ne trebju jer mi prvo kao sto sam rekao nemamo drzavu koja ce stati iza svog naroda!
Brate moj,salzem se ja sa tobom u potpunosti..Nasa drzava jeste propala , nemamo ni radna mesta imam 10000000 problema,ali to nije razlog za ukinuti vojsku.Jeste nasa vojska smesna i mi jesmo mala drzava. Da neko istinski hoce da nas unisti moze da nas unisti za 24 sata.Ali uvek postoji ono "ali" , Mi moramo da imamo kakvu takvu vojsku.Imamo i profesionalnu vojsku , koja sluzi za rat ,a ova kako je ti zoves "civilna vosjka" ona uvek stoji pozadi i sluzi kao odbrana malih gradova i sela .Da se razumemo nemoze onaj koji nezna da ratuje ili onaj koji nije rodjen za to da sluzi za osvanjanje zemalja,i tu spadaju svi oni koji idu za odsluzenje vojnog roka.Mi nemamo novca za finansiranje specijalnih jedinica to je cinjenica ,a i takva jedinica nam za nista ne bi koristila.I ponavaljam jos jednom nama vojska ne treba za kretanje u rat nego za odbranu .Ni ja nisam za uclanjenje u nato pakt i ostala sranja,to nam apsolutno nije potrebno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ni ja nisam za uclanjenje u nato pakt i ostala sranja,to nam apsolutno nije potrebno.

NATO nam je apsolutno potreban jer interesi EU i Nato se u dobroj meri poklapaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Не треба укинути војску него сменити и осудити онога ко је упропастио војску.Војска јесте да кошта али ми није јасно како можемо да је укинемо  Smile А са друге стране идемо у нати.А са ким ћемо у тај нати?И само да кажем да сам више пута имао прилике да видим Нато војника на нашем окупираном косову и метохији и неделује ми никако провесионлано  Smile Рамбо и остали постоје на филмовима и нису реалност  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ni ja nisam za uclanjenje u nato pakt i ostala sranja,to nam apsolutno nije potrebno.

NATO nam je apsolutno potreban jer interesi EU i Nato se u dobroj meri poklapaju
da bismo ginuli u Afganistanu i dobijali americke krntije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat

bolje i americke krntije nego nista, ali vaznije je ovo prvo, ali netacno jer nece niko ginuti po afganistanu to su prazne price
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat

bolje i americke krntije nego nista, ali vaznije je ovo prvo, ali netacno jer nece niko ginuti po afganistanu to su prazne price
to ti mislis.a recimo i da si u pravu-dobro,ginuce negde drugde,ili ce zbog odbijanja slanja trupa trpeti odredjene sankcije ili uskracivanje vaznih beneficija...  Smile
a sto se tice dobijanja americkih krntija...
1.zardjale F-16ice svakako nisu bolje,niti pogodnije za nase uslove od nasih sadasnjih aviona.(zvuci cudno,ali to je cinjenica.taj avion nije za nasu sluzbu,kao ni za nase uslove,a i ljudstvo)
2.ti ne shvatas sta znaci menjanje kompletne opreme u vojsci i pritom prelazenje sa tipa aviona proizvedenog u na jednoj strani sveta na tip aviona proizveden na drugoj strani sveta,sa drugacijom tehnologijom,odrzavanjem,koriscenjem... preuzimanjem tih zardjalih krtnija Srbija bi samo bila na gubitku.(zato je bitno da bi ameri i tu izvukli pare...  Smile )
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 18:05:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
cekaj malo, pa nije ovde rec o tehnici i naoruzanju, ja sam siguran da zemlje ulaze iz svog interesa u NATO. Ako je rec o tehnici i naoruzanju, NATO svakako ima savremeniju tehniku od Srbije i to je prosto cinjenica. Drugo, gledano strateski, NATO i EU imaju iste interese i meni nije jasno kako mozes da budes u jednom savezu a da ne budes u drugom a zapravo se podrazumeva. Takva vrsta sizofrenije nam je potpuno nepotrebna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
cekaj malo, pa nije ovde rec o tehnici i naoruzanju, ja sam siguran da zemlje ulaze iz svog interesa u NATO. Ako je rec o tehnici i naoruzanju, NATO svakako ima savremeniju tehniku od Srbije i to je prosto cinjenica.
Da i sad ce tu opremu da proda nama posto su nase unistili.Lepo je jutros Lucic pricao o tome kako to zapad radi.Prvo te napadna unisti a onda te jos i zaduzi...Milina bozija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ako je rec o tehnici i naoruzanju, NATO svakako ima savremeniju tehniku od Srbije i to je prosto cinjenica.
da,ali Srpska vojska nije jos u stanju da predje na Zapadnjacko tesko naoruzanje.(hvala Bogu)
Citat
gledano strateski, NATO i EU imaju iste interese
pa sad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nema nijednog opravdanja za ukidanje vojske.
Bilo je svega i svacega u proslosti , pokusali su da naruse imidz vojske na raznorazne nacine ne bi li se stvorilo uverenje u javnosti kako nam vojska nije potrebna.
Tako nesto mogu da prizeljkuju samo neprijatelji Srbije i srpskog naroda.
Nista nije idealno pa tako ni vojska ali ona mora da postoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 19:50:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.