Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:50:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da se redovno sluzenje vojnog roka u Srbiji ukine?
Da
44%  (114)
Ne
52.1%  (135)
Nemam stav
3.9%  (10)
Ukupno glasova: 259
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukidanje vojske u Srbiji [anketa]  (Pročitano 78446 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ekološko povrće, ručno obrađivano bez hemikalija i veđtačkog đubriva. Zar to nije ideal svakog društveno svesnog civilaša. To povrće ne bi bilo ničiji profit već bi se isporučivalo besplatno kuhinjama dečijih vrtića i staračkih domova.

pa to je onda nesto drugo, to onda nema veze sa imanjima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ekološko povrće, ručno obrađivano bez hemikalija i veđtačkog đubriva. Zar to nije ideal svakog društveno svesnog civilaša. To povrće ne bi bilo ničiji profit već bi se isporučivalo besplatno kuhinjama dečijih vrtića i staračkih domova.

pa to je onda nesto drugo, to onda nema veze sa imanjima

Povrće se proizvodi na imanjima. Npr ogromna leja povrća u Pančevačkom ritu, a tu je i prirodno đubre sa kravljh farmi. Idealno za civilaše iz Beograda. Ti je i potrišač sistem BG vrtića. Otimanje svesnih civilaša za tako divan i plemenit posao.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
ja sam za ukidanje, mi nemamo drzavu sta ce nam vojska? neko je pomenuo ameriku, odmah da se razumemo amerika je najjaca sila na svetu nadam se samo trenutno i takva kakva je brani interese svih svojih drzavljana gde god se u svetu nalazili ja kao Srbin najmanja pava ostvarujem u Srbiji jos ako sam politicki nepodoban to je jos veci minus, ova moja ili nasa zemlja je definitivno izgubila kompas vodjena od strane lopova olosa i debila, izgubili smo sve sto se moglo izgubiti ukljucujuci i obraz i cast, danas zivimo u zemlji koja 10 godina nije mogla da promeni pasose i licne karte da ne pricamo o himni i nekim drugim stvarima, da kle da rezimiramo ko nema drzavu njemu ne treba vojska! Smile

uostalom sa kim mi mozemo jos da ratujemo? Smile zar ne vidite da smo opkoljeni, izdati, prodati i ostavljeni na milost i nemilost lesinarima budimo realni...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Kakvo ukidanje vojske ? Jel bi vi hteli da se mi Srbi sami izgubimo kao nacija ? Na balkanu se ratuje na svakih 10 godina,ja ne vidim da bi nam tu pomoglo ukidanje vojske..Ali kako vidim izgleda da manipulacija nad ljudima cini svoje u Srbiji. Gde vi mislite da ostavite svoju decu ? U kojoj zemlji ? ILi koliko vidim razmisljate po sistemu "Posle mene potop" . Daj bre opametite se malo  , otvorite malo knjige iz istorije .A to sto se tice budzeta,to je cista smejurija.Vojska ne sluzi samo za rat,tu deca postaju ljudi , nauce se disciplini .Vojska treba da bude obavezna za sve normalne muskarce.Godinu dana vojske postanes covek . A dansnja omladina , se ponasa kao da su devojcice...A taj drustveni rad ? Cemu to ? Time se ne postize nista,bolje da sede kuci .
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
zasto u tim ratovima uvek ucestvuju Srbi?
zasto je Srbija kroz vekove u tim istim udzbenicima istorije sve manja i manja a nas Srba sve manje i manje?

deca postanu ljudi i nauce se disciplini o cemu ti pricas? posaljes u vojsku tele vrati se vo jel to ta politika... katastrofa sta drugo da kazem mi drzavu nemamo sve je trulo kakva bre vojska milion precih stvari ima da se resava od vojske ali izgleda da se vama sve pomutilo u glavi i rodoljublje i patriotizam i osecaj nacionalne pripadnosti, i sluzenje u kraljevini Srbiji pod Kraljem Petrom I, i pod titom i pod slobom i pod tadicem, sad vam se sve izmesalo, sednite razmislite razlozno pa da vidimo gde smo sta smo koliko nas ima da vidimo gde su nam bre granice i teritorije kad to razresimo lako cemo za vojsku!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Ja nisam rekao da mi treba da ratujemo , mi nemamo ljde za rat. A to sto gubimo svaki rat to je druga stvar,o tome neka razmislja onaj ko upravlja vojskom.Jel su zemlje oko nas vise razvijene ? Ne . A jel imaju vojsku ? Da. A jel ratuju ? Ne. Jel im vojska oduzima mnogo budzetu ? Ne. Jel imaju normalnu vladu ? Da.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Na balkanu se ratuje na svakih 10 godina,ja ne vidim da bi nam tu pomoglo ukidanje vojske..

pa lepo onda ne bi imao ko da ratuje  Smile ali ako cemo realno onda je najbolje resenje za nas da se prikljucimo NATO-u i resimo to pitanje, a sa druge strane da se radi na smanjivanju nasilja
Citat
Vojska ne sluzi samo za rat,tu deca postaju ljudi , nauce se disciplini .Vojska treba da bude obavezna za sve normalne muskarce.Godinu dana vojske postanes covek . A dansnja omladina , se ponasa kao da su devojcice...

ma da vojska pravi cudo Smiley ne mozes da postanes covek dok te neko ne dovede u red  Smile

kome treba vojska da bi postao covek taj treba da se zabrine, a opet ja ne znam kako to u vojsci postanes covek? tako sto slusas naredjenja brkatog oficira!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ukinuti sluzenje vojnog roka - DA. Vojsku - NE.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
Ja nisam rekao da mi treba da ratujemo , mi nemamo ljde za rat. A to sto gubimo svaki rat to je druga stvar,o tome neka razmislja onaj ko upravlja vojskom.Jel su zemlje oko nas vise razvijene ? Ne . A jel imaju vojsku ? Da. A jel ratuju ? Ne. Jel im vojska oduzima mnogo budzetu ? Ne. Jel imaju normalnu vladu ? Da.
cekaj polako smiri strasti da sagledamo situaciju ono cim raspolazemo, mi smo na zalost mala i slaba zemja igrom slucaja nalazimo se na vertometini gde se ukrstaju svaciji interesi i religijski i politicki i vojni i stateski, zemlje u nasem okruzenju jesu nama slicne male slabe zaostale to stoji neke manj neke vise ali svi smo od prilike tu, sv ete zemlej i zemljice nalaze se ili ce se nalaziti u vojnom savezu nama mrskom NATO-u, ili su okupirane od strane NATO-a, mi sve i da hocemo ne mozemo sklapati nikakve vojne saveze sa nasom bracom Rusima i Belorusima jer su na nasu veliku zalost predaleko i mi se njima nikako ne uklapamo u geo-politicko strateski plan osim kao elemenat za podkusuravanje sa EU i sa SAD. Hteli to da prihvatimo ili ne, to su cinjenice!!! Smile

Idemo dalje, ja licno, to je moj stav, nisam ni za kakvo prikljucivanje NATO-u jer o njima mislim sve najgore kao i o EU ne mislim o njima sve najgore ali smatram da mozemo lepo da zivimo i bez integracija u EU samo ako hocemo tj ako nasa vlast zeli da nam bude bolje a sto ne zeli!

Nasa zemlja ima ogroman broj problema neki su ekstremno veliki kao sto je borba za KiM koju polako gubimo, rekonstrukcija i profesinalizacija vojske reforma skolstva zdravstva i najveci problem od svih svodjenje korupcije i kriminala na minimum do iskorenjivanja zahvaljujuci efikasnom pravosudju sudstvu i zakonu koje na zalost NEMAMO Smile

Pored ovih velikih mi imamo i bezbroj manjih problema iz oblasti ekonomije privrede poljoprivrede gradjevinarstva infrastrukture celokupnom poslovanja sa firmama i preduzecima, itd. i sada uemsto da resavamo probleme koje mozemo odmah da resimo mi smo s euhvatili za probleme koje ne umemo i ne mozemo da resimo kao sto je profesionalizacija vojske, to je lepa stvar ali profesionalna vojska mnogo kosta a mi para za to nemamo, da li cemio placati profesionalnu vojsku ili cemo za te apare otvarati radna mesta pokrenuti privredu i poljoprivredu uloziti u puteve i infrastrukturu uloziti u buducnost koaj ce nam uz nasu pamet rad i zalaganje sutra doneti neka sredstva da mozemo da oformimo tu profesionalnu vojsku!
 Ovakvo stanje kakvo je sad ne vodi nicemu sam pojam civilnog vojnika je idiotski zamisli civilni vojnik taj izraz je paradoks paradoksa ali s'obzirom da znam gde zivim mene vise nista ne cudi ne cudi me ni to da danas vojnik u Srbiji zemlji seljaka i zitnica zemlji gd eje uzgoj svinja i goveda visok nema sta da jede nego jede neke splacine malo bolje od pomija!

Prodji malo Srbijom i pogledaj broj kasarna koji je zatvoren, ako ti objekti ne sluze nicemu tj nece se vise upotrebljavati nema nikakvih problema, prodaj, iznajmi, prepravi u stambene jedinice i resi problem izbeglih i raseljenih lica umesto sto zive u barakama i divljim naseljima, ai to nema ko da uradi prezauzeti su raspodelom dnevnica plata i prepucavanja po medijima...
 Nama vojska redovna a i civilna ovakve kakve su sad zaista ne trebju jer mi prvo kao sto sam rekao nemamo drzavu koja ce stati iza svog naroda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Врло просто. У цивилну војску на бар две године, уз обавезу да се наредних десет додина по месец дана годишње баве друштвено корисним радом (копају гробове, раде на грађевини, перу болеснике, чисте улице итд.). А ко буде проглашен као неспособан за војску уопште, да не може да се запосли у државној служби.

Шест месеци оштре обуке и на сваких 3 - 5 година војна вежба од 15-так дана, и све да улази у радни стаж, двоструко.
Grubo brate,pa nismo Spartanci   Smile

Ne treba ukidati vojsku,ja sam vise za princip zlatni presek...Evo primer: 20 hiljada profesionalnih vojnika,sto bi znacilo isto kao 20 hiljada specijalaca...10 hiljada civilne vojske,u koju ulaze deo koji sluzi vojno,a deo koji sluzi civilno...Samo oni gradjani koji su sluzili vojsku(znaci ne civilni deo) mogu da idu dalje u profesionalne vojnike,a samim tim da dobiju dozvolu za oruzje...
Ovo je SBBKBB (sta bi bilo kad bi bilo)....Imali bi vojsku sposobnu da brani drzavu,a i obuceno civilno stanovnistvo u slucaju mobilizacije   Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:50:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.