Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:54:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ujedinjenje sa Republikom Srpskom  (Pročitano 19839 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ne mogu da ubacim citat nesto me zeza Smile
st faca
U principu se nije bas odnosilo na tebe, tvoj post je bio apsolutno ok i maksimalno ga podrzavam. Samo kad god se pomene prekrajanje granica i rusenje medjunarodno priznate drzave ja se setim Kosova i Srbije i stava te 'medjunarodne zajednice' da je to apsolutno ok. Ali kad su u pitanju srbi u RS ili CG onda imaju slican stav kao ti.
Ti dobijes jedan + zato sto se tog principa ocuvanja suvereniteta medjunarodno priznate drzave drzis u svim slucajevima.
Coolrunner
CITAT
Ne moras da kazes, ako kazu da jesi onda jesi. Jel ti verujes sebi ili njima?
Koji smo to MI??? Smile

OK.

Sorry zbog nesporazuma!

idem spavat!

Laku noć ekipa....
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
A da li je neko od vas organizovao u RS referendum o ujedinjenju sa Srbijom?
Ili samo nagađate da oni to žele? Kao ono tipa mi u Srbiji mislimo da tako treba i svi se normalno slažu sa nama
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50

jeste, kako da nije.
al' zamalo.
nista stanko, prica kao i milion izbornih.  kao mi cemo ovako, onako, a sve u sustini primitivizam, politika na nivou seoskih zadruga, kadrovska politika po principima neka je glup, al je zato nas isl. medijske bajke i telenovele, borba protiv imaginarnog politickog protivnika koja zahtijeva potpunu spremnost i odanost cilju koji se gubi u magli cim izadjes na ulicu i pogledas kako se zivi... 
sta ce nama srbija, mi smo dobili TITA i partiju. neka se srbija sada nama ulizuje ili neka nadju sebi svoga tita.
a dobro neko rece, i u srbiji je kao i ovdje vjerovatno 70% ljudi koji pate za neotesanom seljacinom i nepismenim ljudima da im govore sta da rade, da ih oslobode teskog bremena razmisljanja. ostalo od proslih vremena, sta ces.

mada, kad malo bolje razmislim, jos postojimo....  a nikad ne znas sta moze biti...

nego sta se u Srbiji radi po tom pitanju  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Ja jesam iz Srbije, ali sam proputovao RS uzduz i popreko i ono sto su mi svi govorili, zeleli, prizeljkivali to je da zive zajedno u jednoj drzavi sa Srbijom. Ako ste toliko slepi kod ociju pa ne vidite da ogromna vecina Srba u RS naprosto MRZI sve sto ima bilo kakve veze sa zajednickom drzavom Bosnom, onda je vama potrebna pomoc kod strucnijih osoba od mene. Ako vam nije preveliki napor, probajte da se setite gomile ljudi koji su dolazili iz te Bosne da navijaju za reprezentaciju Srbije protiv te "zajednicke drzave" Bosne(i usput pljuvali sve Srbe koji igraju za tu reprezentaciju).
Dokazivati da Srbi ne zele da zive u zajednickoj drzavi sa muslimanima je isto sto i dokazivati aksiom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Жалосно је то што у Србији има Срба који нису за уједињење са браћом у РС! Што смо већи ,више ће нас други поштовати,бар је такав принцип данас у свету. Нема једнакости малих и великих,то је увек било и биће,шта год неки причали. Дакле,време је да Срби бар делимично заокруже своје територије уједињењем Србије и РС! А остале делове ћемо касније.... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Naravno braco ujedunjenje ali zapad ce sve uciniti da to spreci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens 
Koreni su mi iz  Hercegovini  , rođen i rastao u Srbiji ( Vojvodini ) . Naravno da sam za prisjedinjenje RS  Srbiji . Samo bi opomenuo ovoga što je nacrtao ovu kartu  da je jako pogrešio što je veliki deo vojvodine "dao" Mađarskoj  i Kosovo albancima to je naša zemlja, dosta su  nam  oteli  turci i hrvati da bi još davali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Moze, ali Dodikova vlada na celu drzave! Smile
Slazem se. Jedini srpski politicar kome skidam kapu! Modernih shvatanja, patriota koji kroz floskulu demokratije ostvaruje sve ono sto radikali kenjaju u javnosti i jos podjebava one zelene u Sarajevu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens 
Moze, ali Dodikova vlada na celu drzave! Smile
Slazem se. Jedini srpski politicar kome skidam kapu! Modernih shvatanja, patriota koji kroz floskulu demokratije ostvaruje sve ono sto radikali kenjaju u javnosti i jos podjebava one zelene u Sarajevu.  Smile
Znači opet je glupi srbijanac dobar da: rinta , ratuje  a krajišnici da vladaju. Ajde demokratija pa ko pobedi neka pobedi . Samo da znate da smo sada puno bliži ujedinjenju , zbog kosova i svega , samo da još to pametno političari odrade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50199
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Bošnjaci hoće državu, a ostaci ostataka su neprihvatljiva varijanta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:54:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.