Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:12:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ujedinjenje sa Republikom Srpskom  (Pročitano 19779 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 572
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Неће ЕУ муслиманску државу у Европи

Slazem se  Smile
Posto zivim u Sarajevu u naselju Dobrinja,koje je dejtonskim sporazumom pripalo  dijo RS dijo Federaciji,
pa tako u Dobrinji 4 granica izmedu Entiteta ide po naselju,tacnije ima zgrada koje su pola u Federaciji pola
u RS,bas me interesuje kako bi to podjelili kad bi vec doslo do podjele drzave.......
Pa gdje si komsija Smile
Inace koliko ja znam citava Dobrinja 4 pripada RS.Ako bi doslo do ujedinjenja onda bi to moralo ostati u BIH jer bi
stvarno bilo prakticno nemoguce a i komicnu tu napraviti granicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 5
a ako se RS odcjepi od federacije, brinu me kakva će biti prava Srba u toj federaciji gdje će muslimani imati apsolutnu većinu ?
gledao sam jednu emisiju na bosanskom OBN gde je kod onog cupavog voditelja gostovao neki muslimanski pisac i koji je svo vreme kenjao kako smo mi Srbi genocidni i tako ti balijski stereotipi. Onda ga voditelj upitao kako to da u Sarajevu danas ima vise Kineza od Srba i Hrvata, on se samo ucutao!
Sta je poenta price? Ne brini se ti za Srbe u Federaciji, potrudili su se mudzosi da nas je sve manje i manje tamo...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50184
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ima nas tamo još dosta. Ko živi u Drvaru ?

oni koji žive, žive u užasnim uslovima, i ovako niko ne brine o njima. A kamoli još da ih ostavimo i mi na cjedilu!
« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 16:05:46 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Pa gdje si komsija Smile
Inace koliko ja znam citava Dobrinja 4 pripada RS.Ako bi doslo do ujedinjenja onda bi to moralo ostati u BIH jer bi
Zna se gdje je granica...  Smile

Plakati sa zahtevom za izdvajanje RS iz BiH
Utorak, 20. februar 2007. 12:30

U centru Banjaluke u utorak ujutro su izlepljeni plakati sa kartom Bosne i Hercegovine, na kojoj je na beloj podlozi iscrtana Republika Srpska uz reči "Nama naše", dok je prostor Federacije BiH iscrtan u crnoj boji uz reči "Njima njihovo".

Na izlepljenim plakatima se traži i poništavanje svih odluka o prenosu nadležnosti RS na BiH, koje su, kako je navedeno, štetne po RS i srpski narod, kao i izdvajanje RS iz "nametnute" BiH.

Plakati su izlepljeni u organizaciji Srpskog narodnog pokreta "Izbor je naš", čiji aktivisti su u prethodnom periodu prikupili oko 50.000 potpisa za izdvajanje RS iz BiH.

U organizaciji pokreta "Izbor je naš" prikuplja se i humanitarna pomoć za srpsko stanovništvo na Kosovu i Metohiji.

Izvor: MTS-Mondo

« Poslednja izmena: 20. Feb 2007, 19:42:44 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Jaka stranka koja to radi,jako uticajna i cijenjena Smile Smile...Sad je tim plakatima sve rijeseno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
A,vidi se i Roki Balboa.I on daje podrsku.Iz Zitista. Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa gdje si komsija Smile

pozz komsinice Smile
Sto se tice Dobrinje,pola Dobrinje 1 i skora cijela Dobrinja 4 su u RS.

P.S. Ako nije problem da mi neko objasni kako mogu slati poruke ostalim  clanovima foruma,posto
vec imam nekoliko poruka a neznam da odgovorim.
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ima nas tamo još dosta. Ko živi u Drvaru ?

oni koji žive, žive u užasnim uslovima, i ovako niko ne brine o njima. A kamoli još da ih ostavimo i mi na cjedilu!
Pa neka na takvim primerima pokazu da su demokrate. Muslimanima nista ne fali u RS. Cak imaju i 5 ministara u vladi RS.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije realno ocekivati da sada dodje do formiranja treceg entiteta jer su hrvati kao i uvijek pi*de i nece da se zamjeraju medjunarodnoj zajednici,svojoj matici koja im je naredila da se poklope po usima jer Hrvatska mora u EU(to mi lici na zrtvovanje),vrlo dobro znam da se Hrvati i Bosnjaci ne podnose isto kao ni sa Srbima mozda i vise jer su zajedno,ali cini mi se da ih Zagreb zrtvuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
sta ce nam ujedinjenje? treba mi da se drzimo muslimana... evo oni rjesavaju vehabije:

Dakle:

1. Puna podrška za otključane džamije.
2. Različitosti bi trebale biti radost i temelj znanja, a ne strah od neznanja
(tom prilikom ću citirati tipičnog hodžu iz Švicarske:"Čovjeće, od kada su mi vehabije u džematu pročitao sam knjiga kao što nisam od fakulteta)
3. Nema paničarenja, niko ovdje nikom da'wu ne prosipa i nemojte misliti da pametni ljudi kao Jusuf ne znaju da cijene bosansku širokogrudnost.

Individualno:

1. Svi Bošnjaci trebaju edeba učiti, prije svega da šute, a to da vehabijama treba poseban kurs, to svakako. Ali ni za to nisu krivi, jer su takve naravi.

2. Edeb da se traži izun da se drži ders je svakako na mjestu i praktikuje ga svaki učen čovjek. Ali ne treba edeb da učen čovjek drži ders u tuđoj džamiji svojim muridima.

3. To što ljudi gibete Jusufa (onog koji je bio bolestan) da je semafor proglasio bida'tom i da sada vozi bez registracije, meni je svejedno. On svjestan da mora poštovati zakon jedne zemlje, to je ugovorno pravo (sura Ma'ide) i on će odgovarati pred Allahom za to, neću ja. Nego pogledajmo da je Jusuf držao dersove iz tefsira dok je još imao plaho problema i svako ko kaže da nije imao korist slušajući ih, nije ih ni pogledao. To što je na nebulozna pitanja murida, odgovarao ponekad oštro, to se da kritikovati.

4. Izun njemu za Carevu je dao Hadžimulić i mene samo interesuje koji papak smije u Bosni nešto reći šejh hadži hafizu Hadžimuliću koji je odgojio i obrzovao preko 100 hafiza i kojega cijene SVI muslimani. Kakav je edeb prkositi njegovoj odluci? Pa makar ne imao više nikakvu funkciju u IZ.

Ljudi moji, nije više 98, znamo se i volimo se. Dobro AbdulMedžid reče, nije više niko kriv što nekome leta pogled u namazu zbog brade i nogavica i koga to još sekira.

Medijska kampanja nije protiv vehabija, nego protiv islama, shvatite više. Samo nam bacaju kost, a čujem lično nekima drago što su uzeli vehabije na zub. Ma valja ba namjestiti Gološu, Barčiću i ostalima onako da ispanu kako oni žele da ispanu.

Nego vidite onu novinarku plavušu na zadatku i one paparacije kako slikaju Jusufa.

Jadni oni kada ih žvivotne nevolje stignu zbog njihovih spletki:

Blago se onome ko je danas klanjao svih pet vakata.

Mahsuz selam i svako dobro

ps. uradimo nešto korisno, kanimo se žvakanja prežvakane slame
038:064. Istina je, sigurno, da će se stanovnici Džehennema među sobom raspravljati.

.....................

istina fakat i bezbeli....  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:12:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.