Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ujedinjene Žene Bureka ~ Naš kutak za ćaskanje :)  (Pročitano 1047109 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Ima nade za tebe Bambi, samo ti slushaj shta ti kaze srce... i glava... i ona tri glasa... i ona mala devojchica...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
Volim miris lepka, farbe, acetona, laka za nokte (ustvari i laka za parket, bilo kog laka)

Citat
da kapam vosak po prstima pa posle da skidam.

Ово рецимо и ја волим а ово остало није нормално наравно Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 02:42:08 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
kolju mamuta
Кренуло ти вечерас са фразама Smile
To je samo verbalna deskripcija onomatopeje.  Smile

Ima nade za tebe Bambi, samo ti slushaj shta ti kaze srce... i glava... i ona tri glasa... i ona mala devojchica...  Smile
A ne, ne, devojčica je diskvalifikovana nakon što je pokušala da mi ofarba hrčka u zeleno.  Smile

@vanyo
Pa nije ni to normalno, što znači da nisi ni ti normalan, hnja hnja!  Smile Smile
~
OK, sad se već zezam; radim ono što sam nabrojala, pa nemojte mi reći da vi nemate te svoje male, svakodnevne ludosti koje vas zabavljaju (ali samo vas)?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Ja nikada i nisam bila normalna, tako da nema štete.

Volim miris lepka, farbe, acetona, laka za nokte (ustvari i laka za parket, bilo kog laka), nedeljom uveče spremam stan, u 5 ujutru širim veš a u 2 ujutru bacam smeće, kada me prvi put u nekoj prodavnici oslove sa ''komšinice'' - tu se više ne vraćam, volim da gulim stvari (lak sa noktiju, bilo kakvu farbu, nekad namažem belilo na upaljač pa to gulim), obožavam da čupkam stvari i da ih lakiram, da šopam ljude po glavi, da proizvodim čudne zvuke iz stana (urlanje) kad neko prolazi pored vrata od mog stana, da prepadam poštara, da mažem crni kreon na usta kad me niko ne vidi, da kapam vosak po prstima pa posle da skidam.

Šta meni još može da se desi?  Smile

Sve su to male specificnosti zbog kojih smo pomalo i luckasti ,ali to je sve normalno - dosadno bi bilo da toga nema  Smile

Ja vidis obrnuto bas volim da me komsije prepoznaju ,naravno ne da me i smaraju sa pitanjima ,ali neki pozdrav i znak prepoznavanja ,to mi je ok skroz .
Ja recimo obozavam da se svadjam sa ljudima koji idu preko reda ,a ja stojim u tom redu i cekam .Jao kako to volim nemate pojma  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda

OK, sad se već zezam; radim ono što sam nabrojala, pa nemojte mi reći da vi nemate te svoje male, svakodnevne ludosti koje vas zabavljaju (ali samo vas)?  Smile  Smile

Jel se ovo Frojd oglasio iz tebe?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ја увијам косу кад ми се спава Smile  и кад шетам кроз кућу увек певам и забацујем ногама у ритму песме Smile

Ово није ни близу томе што ти радиш Smile

devojčica je diskvalifikovana nakon što je pokušala da mi ofarba hrčka u zeleno.  Smile
hnja hnja!  Smile Smile

Smile Smile Smile Smile

Ja recimo obozavam da se svadjam sa ljudima koji idu preko reda ,a ja stojim u tom redu i cekam .Jao kako to volim nemate pojma  Smile
Ја имам једну овакву другарицу која свима каже шта мисли. Једномо нас је неки мафиоза умало прегазио на пешачком и почело дете да га псује а овај убацио у риквер и кремо да се враћа. Дошло ми да му кажем да продужи да лу је ја убити од батина Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 02:50:09 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ja obožavam da me komšije vide kao čudaka i ludaka, onda me ne smaraju, samo pozdrav u prolazu i to je to.  Smile

Još neviđeno volim da šutam u prazno kad sam u liftu i da se kreveljim u ogledalo, u nadi da me neko posmatra.  Smile

Ali jedino ja ovde ispadam luda, vi ništa nećete da priznate.  Smile

Pa koji normalan čovek ne skiči kao odrano prase kad mu treba pola sata da se konektuje na net?  Smile

@Lerr
Nije Frojd, Frojd mi je trenutno iznad glave, tj. imam njegov portret iznad na zidu radnog stola i na njemu piše ''Be brilliant''.  Smile Ozbiljno, bre.  Smile

Ја увијам косу кад ми се спава Smile  и кад шетам кроз кућу увек певам и забацујем ногама у ритму песме Smile
Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 02:51:45 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
A ne, ne, devojčica je diskvalifikovana nakon što je pokušala da mi ofarba hrčka u zeleno.

Је л сте бре ви знале за неку другу болу осим зелене? Ти барбику она хрчка, мора да се жешће смориш када видиш траву или заставу Саудијске Арабије, неко офарб'о пре тебе Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ma da, ja obožavam zelenu boju, znaš da uvek kad pišem one opake moderatorske tekstove - koristim zelenu.  Smile

Imam i omiljeno zeleno ćebence, mada se uvek sa momkom svađam oko te boje - on tvrdi da je plavo.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Ta tvoja drugarica bas lici na mene . Smile

Ja nosim carape dva dana za redom . Smile

Eto  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.