Uhhh pa ovako imam i ja jedan problem koji jedino mogu (bar za sada) da resim ne bas pravim resenjem ali sta ces pa reko da pitam jer ko pita ne skita ! Jel tako?
Problem je sa satom u win98 ! Ovo mi se vec desava treci put. Kada zavrsim rad na komp lepo ga ugasim i kada ga sutra ponovo upalim imam sta i da vidim sat kasni ! Prvi put reko OK ja ga namestim i super kad oces opet sutra ista prica opet kasni npr. ugasen je 10 sati 10 sati kasni !!! Otvorim proverim sve ok baterija u redu u biosu sve ok ja u dilemi.I onda sta biva reinstaliram win98 sve ok super radi tri do cetiri meseca i opet pocne da zeza, ja ponovo sve proverim isto sve ok sem sata reinstall sve funkcionise i tako sve radi tri do cetiri meseca i ponovo pocne da zeza kazem ovo mi je vec treci ili cetvrti put to desava izludecu vise POMAGAJTE
Prvo sto mi je palo na pamet bila je baterija, ali ti kazes da je sve u redu (iako nebi bilo lose da proveris jos jednom).
Druga stvar, kazes da nekoliko meseci radi pa onda opet ne, i da kada ga namestis da ti radi normalno a kada ga ugasis kasni onoliko koliko je bio ugasen. Ako ti radi baterija to je bas cudno. Mozda je glupo, ali mogao bi da proveris koja vremenska zona ti je namestena i da li ti je ukljuceno automatsko setovanje sata, ili nemoj nikada da ga gasis kao ja (4 meseca nisam ugasio kompjuter, a samo 3 puta sam ga restartovao zbog instalacije programa)
I trece. Ako ne nadjes resenje, ugasi sat u taskbaru, instaliraj neki program koji ima istu funkciju i to je to, a ako ti i to nije dovoljno, kupi zidni sat
Time zone je OK !!! A ukljuceno je i auto saving daylight time ako ima nekakve veze ugasicu ga ali mislim da nema! Neka sam lud ali baterija je OK -mislim valjda!! kazem to jer zasto ne bi bila u redu jer ako primenim svoje ne bas pozeljno resenje -reinstaliram win98 onda sve funkcionse ok tih 3-4 meseca i pocne ponovo da zeza !!! Ma lud je od kako je kupljen!!!