Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapsena zbog ekstazija, presla u islam...  (Pročitano 756 puta)
09. Sep 2005, 09:13:26
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Mišel Lesli uhapšena zbog ekstazija

Manekenka u zatvoru postala muslimanka

Australijanka Mišel Lesli (24), poznata kao fotomodel za reklamiranje ženskog veša, prešla je u zatvoru u islam, ali bez namere da se dodvori indonežanskoj policiji ili pravosuđu, saopštila je njena porodica.

Lesli je uhapšena 20. avgusta u noćnom klubu na ostrvu Bali sa dve tablete ekstazija, a prema indonežanskim zakonima svako ko poseduje drogu može biti osuđen na deset godina robije. Njeno prvo pojavljivanje pred islednicima u crnoj burki, koja je, kao kod izrazito tradicionalnih muslimanskih žena, pokrivala sve osim očiju, izazvalo je prošle sedmice različite reakcije u javnosti, a pravni zastupnici su čak uputili izvinjenje islamskoj zajednici. U ličnom saopštenju Lesli je ukazala da joj je vera trenutno jedini spas da ne poludi u policijskoj ćeliji od 16 kvadrata koju deli sa još nekoliko zatvorenica u gradu Denpasar.

„Religija mi pomaže da ostanem svesna i da ne izgubim razum“, navela je dosadašnja manekenka. Lesli je dodala da joj zvuci islamske molitve u punoj meri obezbeđuju duševni mir.

„Pošto ne mogu da napustim ćeliju, samo moj um prisustvuje molitvi koju Bog čuje i onda i situacija u kojoj se nalazim postaje lakša“, navela je ona.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 15
Manekenka Mišel Lesli konačno na slobodi

Delila sam ćeliju sa bubašvabama

Australijska manekenka Mišel Lesli, koja je provela tri meseca u indonežanskom zatvoru na Baliju zbog posedovanja droge, prvi put se obratila javnosti od kada je prošlog petka puštena na slobodu.

U emotivnom nastupu i sa suzama u očima Lesli nije želela da otkrije više detalja o svom boravku u zatvoru kako ne bi ugrozila druge Australijance koji se još nalaze iza rešetaka u Indoneziji.

„Kritikovali su me jer nisam želela da izađem u javnost do sada, ali da budem iskrena nisam imala snage zbog iscrpljenosti. Tri meseca sam delila ćeliju na Baliju sa bubašvabama, bez ventilacije i dnevne svetlosit. Bila sam sa još 13 žena u istoj ćeliji i izlazile smo jednom dnevno na tuširanje hladnom vodom. Mislila sam da ću tamo ostati još 15 godina. Tamo u zatvorima ima još mnogo mladih Australijanaca i ne želim da rizikujem njihove živote“.

Izvor: Blic \ A. P.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li je folirala sa konverzijom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
naravno
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.