Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:25:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 507883 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Republika Srpska pomaže Mladiću

Vlada Republike Srpske pružiće finansijsku pomoć odbrani Ratka Mladića, saopštio je premijer RS Aleksandar Džombić. Pravnu pomoć će, prema rečima ministra rada RS Petra Đokića, dobiti i drugi haški optuženici.

Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić izjavio je da će Vlada Republike Srpske izdvojiti finansijska sredstva za odbranu haškog optuženika Ratka Mladića.

Džombić je novinarima rekao da će takvu odluku sutra predložiti Vladi RS, dodajući da očekuje da će ona biti i usvojena.

Prema njegovim rečima, već je pokrenuta procedura dodele pomoći Fondaciji koja će pružati pravnu pomoć osobama koje je Haški tribunal optužio za ratne zločine.

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite RS Petar Đokić takođe je najavio da će Vlada RS finansijski pomoći odbranu osoba optuženih pred Haškim tribunalom, uključujući i Ratka Mladića.

"Vlada RS treba putem Ministarstva pravde da pruži pomoć u pravnom smislu, ne samo generalu Mladiću, već i svim ostalim osobama optužnim za ratne zločine, kako bi im se omogućila podrška u procesu suđenja", rekao je Đokić.

On je najavio formiranje Fondacije za pomoć Srbima optuženim za ratne zločine, kako bi se organizovala njihova odbrana i sve ono što država treba da obezbedi dok traje suđenje.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610
Tužilaštvo će tražiti da sasluša Mladića o zločinima Nasera Orića

Tužilaštvo za ratne zločine Republike Srbije tražiće od Trtibunala u Hagu dozvolu da sasluša haškog optuženika Ratka Mladića o zločinima nad Srbima koje su počinile snage pod komandom Nasera Orića

BEOGRAD -Tužilaštvo za ratne zločine Republike Srbije tražiće od Trtibunala u Hagu dozvolu da sasluša haškog optuženika Ratka Mladića o zločinima nad Srbima koje su počinile snage pod komandom Nasera Orića.

"Tužilaštvo za ratne zločine tražiće dozvolu od Sekretarijata Haškog tribinala da saslušaRatka Mladića o zločinima koje su muslimanske snage pod krontrolom Nasera Orića počinile nad srpskim civilima i zarobljenicima u Istočnoj Bosni u periodu od aprila 1992. do juna 1995. godine" najavilo je Tužilaštvo.

Događaji koje Tužilaštvo za ratne zločine istražuje nisu obuhvaćeni optužnicom koju je Tribunal u Hagu podigao protiv Nasera Orića, a radi se o lokacijama, događaji na potezu od Zvornika do Skelana, uključujući okolinu Srebrenice, zatim u mestima Fakovići, Hajvaz, Zalazje, Ilino brdo, Crni vrh, Šekovići, Bratunac, Kravica, Kragljivade, Konjević polje, Glogovo polje i drugim, navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo podseća da je Haški tribunal 3. jula 2008. Godine pravnosnažno oslobodio krivice ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici Nasera Orića za zločine nad Srbima u tom gradu 1992. i 1993. godine.

Apelaciono veće Tribunala time je preinačilo prvostepenu presudu, izrečenu u leto 2006, kojom je Orić bio proglašen krivim i osuđen na dve godine zatvora što nije sprečio zločine nad Srbima, navodi se u saopštenju.

Tanjug

Izgelda da je ovo jedan od boljih poteza tuzlistva od njegovog  osnivanja ! Koliko li ce imati djenral da govori i sta ce se sve razotkriti-pod uslovom da sada Tribunal ne ubrza sastanak Mladica sa Svetim Petrom-zbog bolesti!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Да су хтели да га саслушају, саслушали би га пре срамног изручења!

Чуј, саслушање!!!

Па која будала мисли да ће Србско разрачунавање са плахим и лакомим ићи преко њихових ''судова''?!!!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I jos jednom  Smile

Braca Rumuni protiv balija! Smile

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
шта пише на овом другом ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
шта пише на овом другом ...  Smile

Koliko ja znam rumunski, tu pise:

"Bosnjaci su gofna izdajnicka i poturcena koja gooze ovce i koze, na Alaha se loze i na kitama seku koze. Kad se mole frnjoklama stemuju beton i prave zavijajuci ton. Sa njih se siri jeziv vonj dok ih Alah hebe k'o konj.
Puno pozdrava generalu Mladicu iz pravoslavnog Temisvara!" 
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pise "bosnjaci su Turci bez otadzbine" Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Po komentarima na klipovima na youtubu cini mi se da je Ratko vrlo popularan u Rumuniji, Bugarskoj i Grckoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:25:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.225 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.