Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 09:12:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506458 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Da mi je neko rekao da ima ovoliko zluradih ljudi, ne bih verovala...

Čekaj, da li si ti zaista ozbiljna? Pa 90% ljudi ovde bi za ubice jedne osobe, lopove i slično traži kazne u vidu mučenja, ubijanja i šta sve ne, a ti pronalaziš zluradost u tome kada se neko raduje što će pred sud izaći osoba odgovorna za mučenje i smrt više od 8000 ljudi, žena i dece? Kako?

Izvinjavam se ako sam pogrešno protumačio post.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
"Ratko Mladić plakao prilikom prebacivanja."

Izvor? Kao sala, nije smesno, jbg.

Citat
što će pred sud izaći osoba odgovorna za mučenje i smrt više od 8000 ljudi, žena i dece? Kako?

Sto ce pred sud izaci osoba koja se sumnjici za navedeno, a moci cemo reci da je odgovorna ako ga osude, to si hteo da kazes?

« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 17:24:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
KOMENTAR DANA - ĐOKO KESIĆ
Vreme evnuha

Uz ovaj galimatijas oko hapšenja generala Mladića, setih se zanimljivog podatka. Izvesni Džon Hiklej, inspirisan filmom „Taksista", u jesen 1981. pucao je na tadašnjeg predsednika SAD Ronalda Regana. Atentat nije uspeo, atentator je uhapšen... Ovo pominjem zbog Džonovog oca koji je tog dana pred očima celog sveta rekao: „Moj sin je uradio nešto strašno, u tome ga apsolutno ne podržavam. Ali, on je moj i neću ga se odreći."

[b]Da li je Džonov otac izučavao starogrčku filozofiju nije poznato, ali zasigurno ovim štivom nije se bavila naša politička elita, a sve je definisano u fantastičnoj sentenci - spoznati meru. Naš politički vrh proslavio je generalovo hapšenje kao da se oženio seoski ataman. Veselili su se više nego Zagreb i Sarajevo zajedno. Jedan naš političar reče: „Ovo je najsrećniji dan u mom životu?!"
...

Ја баш свратих овим поводом. Зна ли неко који је то политичар?
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 

Veruj...i pamti...pa vrati...prvom prilikom kada ti se za to ukaže prilika.Onaj ko se spustio na taj nivo i ne zaslužuje bolje od toga.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
osoba odgovorna za mučenje i smrt više od 8000 ljudi, žena i dece?

pasa, macaka, zivine....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Veruj, i to je nasa stvarnost.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 5.0
I Amerikanci su navijali i radovali se kad obese nekog svog.
Taj virus se u međuvremenu proširio. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
"Ratko Mladić plakao prilikom prebacivanja."

Izvor? Kao sala, nije smesno, jbg.

Citat
što će pred sud izaći osoba odgovorna za mučenje i smrt više od 8000 ljudi, žena i dece? Kako?

Sto ce pred sud izaci osoba koja se sumnjici za navedeno, a moci cemo reci da je odgovorna ako ga osude, to si hteo da kazes?

Ratko Mladić se trenutno isporučuje Haškom tribunalu.
Nakon jutrošnjeg odbijanja Žalbe Mladićevog advokata protiv isporučivanja Hagu velika kolona vozila sa rotacijom i velikom brzinom se iz zgrade Specijalnog Suda u Ustaničkoj ulici, uputila kroz blokiranu trasu za saobraćaj od strane pripadnika MUP-a i Žandarmerije prema aeorodromu NIkola Tesla.

Ratko Mladić plakao prilikom prebacivanja.

Blokiran je autoput celom dužinom od strane Žandarmerije već od 16.45 i sva uključenja na Autoput do Aerodroma su blokirana gde se nalaze žandarmi sa dugim cevima.

Ova kolona je lažna a ispred odnosno iza nje ide prava iz bezbednosnih razloga - klasična trik prevara koja mora da se odigra prilikom isporučivanja ovako važnih Haških optuženika.

Danas rano ujutro je Ministarka Snežana Malović potpisala nalog za izručenje Hagu.

Takođe rano jutros Generalu Ratku Mladiću je omogučeno da poseti grob svoje ćerke sahranjne na Topčiderskom groblju.
Cela akcija je trajala 22 minuta a General Ratko Mladić se na grobu svoje ćerke zadržao 5 minuta.

Jedan fb prijatelj okačio, čisto sumnjam da je neko sada imao vremena da smišlja fejk vest.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Bez obzira na to da li je kriv ili ne, nikako ne mogu da razumem sreću zbog izručenja sudu u Hagu bilo kog našeg građanina, a posebno podsmehivanje rastrojenosti jednog starca.

Kakav god da je, dok imam pasoš Republike Srbije, dok se osećam Srpkinjom, nikad neću pljunuti po svom...pa i da ga krivim, zadržaću mišljenje za sebe.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kakvi su ovo carevi, u sred bela dana, po najvecoj guzvi, oni zatvaraju Gazelu.

Jel ovo nije moglo da se odradi u 3 ujutru?
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 17:29:06 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 09:12:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.399 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.