Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 19:38:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 398 399 401 402 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 500281 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
1286zena...

Vise od 30000 civila muslimana je ubijeno u tom ratu. Ne uporedivo vise nego Srpskih I hrvatskih civila ciji broj ne dobacuje do 10000.
Jel to odbrana srpstva? Jel to mladicevo herojstvo I razlog za postovanje?

Jel to razlog da budem ponosan?

Srebrenica I gorazde su bili poslednja naselja u kojima su ziveli muslimani koji su pre rata bili vecina u istocnoj bosni. Srebrenica u kojoj su tad vecina bili izbeglice je bila poslednji cin etnickog ciscenja istocne bosne.

Autizam tebi I ostalima moze da obezbedi mirniji San Ali ces ipak imati takve male napade besa kad se suocis sa istinom

Ja sam ovde upravo zbog fascinacije uspesnoscu slobine propagande I nesposobnosti da se steknu ili prihvate osnovna znanja iz najskorije istorije.

Ocigledno je vaznije biti navijac nego analizirati Igru I taktiku
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
 Smile

дабиша звани истина 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Jok gale I njegov kgb-ovac putin
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614

Оста вјеран ђенералу своме, милом Српству и Крсту часноме

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Aj nemoj isusa uvlaciti u generale I klanje civila
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ти завршио факултет и мислиш да знаш целокупну историју сваког ћошка света, ето то је твој проблем. Аутистични људи пишу реч "неупоредиво" одвојено. Ти мислиш да знаш истину, не, ти немаш појма исто као ни нико одавде. Ти знаш НЕШТО, ето то знаш. За мене је истина рецимо онај снимак кад се иживљавају над клинцима муслиманима 17 година што имају, као и ова слика рецимо:

А ти наводиш бројке, ти водиш статистику, која притом питање је ли истинита... Толико о теби као човеку. И сад ти мени причаш како је у нека 2 места било муслимана више него Срба, пази молим те. А где су Срби у Мостару? Где су Срби у Сарајеву? Не очекујем нормалан и објективан одговор, јер теби је тешко да кажеш јесте чињени су злочини над Србима. А нећу ни да коментаришем како си искусно избегао "шкакљиве" ствари из моје поруке хаха, е то је истина која тебе боли, иако ни нема разлога за то.

А ја сам заиста лудак, јер очекујем да буде Србин човек чији ћале баца петарду када Хрватска да гол. Smile

И дај доказ за клање цивила, с обзиром да си највећи историчар који је икада ходао Земљом сигурно га имаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
To sa ne odvojeno je autokorekt Al nije ni bitno. U sustini me Cudi da to spominjes. Imas rezultate autokorekta I u ovom sto sad napisah.

Ne voli moj otac hrvate nego je pravi Srbin PA zajebava majmune koji se pale na to da rusija dobije hrvatsku kao da Igra Srbija.

Ti slobodno nastavi da se pitas dal je statistika tacna. Tvoje pravo.

Takodje imas pravo I da pravis logicke greske I da navodis da Srba nema ovde ili onde na temu zlocina djenerala mladica
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A da.. I na koje si skakljive stvari mislio.. Nisam primetio PA ako bi mi naglasio, znacilo bi mi. Iskreno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
А ја сам заиста лудак, јер очекујем да буде Србин човек чији ћале баца петарду када Хрватска да гол.

на ово сам заборавио  Smile још га тражили зли четници па се морао скривати   Smile
јака прича  : Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Koji cetnici?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 398 399 401 402 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 19:38:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.