Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Okt 2025, 11:17:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 512442 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Nisi znao za to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ne zelim da sa tobom nastavljam diskusiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Ne zelis da prihvatis istinu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ja istinu znam i ne bezim da kazem da su to uradili oni koji se deklarisu da pripadaju istom narodu kao i ja. Za tebe je ocigledno da bezis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Ma ja onako sa tobom se poigram ponekad kao sa kucetom, juce mi bilo zanimljivo danas nije.

Tako da ono, klinac neidentifikovanog pola i nepostojece nacionalnosti ne moze da ima svoj narod, to prvo.
Drugo, ignorantnost i opste neznanje koje tako ubedljivo prezentujes ne dozvoljava ostalim ucesnicima diskusije da te shvate kao sagovornika, nego eto kao neku anomaliju u html kodu.

Mozda sutra opet pocnem da te podjebavam, mozda i ne, u svakom slucaju vazno je da znas na kojoj si stepenici evolucije i zasto je nemoguce sa zglavkarima voditi iole konstruktivnu raspravu Smile

Uzivaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
ти си дечко глуп ко ноћ,и немаш благе везе  Smile
у почетку сам мислио да само правиш,али не,не може се тако фолирати  Smile

Младићева oдбрана оспоравала стручност вештака

Пред трибуналом у Хагу одбрана Ратка Младића оспоравала је стручност и непристрасност војног вештака оптужбе Рејна Туненса. Сугестије браниоца Дејана Иветића Туненс је одбацио.

Одбрана Ратка Младића оспоравала је пред Хашким трибуналом стручност и непристрасност војног вештака оптужбе Рејна Туненса, који је последњи сведок тужилашта, а Туненс је одбациосугестије браниоца Дејана Иветића.

Бивши командант Војске Републике Српске, генерал Младић (70) оптужен је за геноцид у Сребреници, прогон Муслимана и Хрвата широм БиХ, који је у седам општина имао размере геноцида, терорисање становништва Сарајева кампањом артиљеријских и снајперских напада и узимање за таоце "плавих шлемова" УН, 1992-95. године.

На основу бројних докумената Војске Републике Српске, Туненс је сачинио извештај о улози генерала Младића као команданта те војске током рата у БиХ, 1992-95. године.

Прошле недеље, у главном исказу Туненс је генерала Младића описао као "веома активног" команданта који је био "предводио" операције на терену. Назначио је да је ВРС под Младићевом командом остваривала стратешке циљеве од којих је први био раздвајање Срба од Муслимана и Хрвата.

Туненс је посведочио и да није пронашао ниједно Младићево наређење за истрагу против починилаца злочина међу својим војницима.

Током данашњег детаљног унакрсног испитивања о методологији коју је сведок примењивао при анализи докумената, бранилац Иветић је сугерисао да она није била исправна, као и да Туненс није непристрасан, зато што је 2001-2009. године био запослен у тужилаштву.

Туненс је узвратио да "није било спољних утицаја" на то шта ће написати у свом извештају, након што је у разговору са тужиоцима била одређена тема.

"Тужилац Дермот Грум питао ме је могу ли написати извештај за суђење Младићу. То сам схватио као част и прихватио сам", рекао је вештак.

Младићев адвокат питао је сведока и колика му је била плата и да ли је добио додатну надокнаду за писање извештаја након што је напустио хашко тужилаштво.

Туненс је, на друго питање, одговорио негативно, а, уместо њега, председавајући судија Алфонс Ори рекао је браниоцу да су сви службеници УН "добро плаћени" и питао се у чему је релевантност тог питања.

Посвећујући се суштини вештаковог извештаја, бранилац Иветић тврдио је да Главни штаб ВРС 1992. имао само "десетак" официра и да стога није могао да потпуно остварује команду и контролу над ВРС.  Потврђујући да је то "теоретски" тачно, Туненс је, међутим, указао на документе саме ВРС по којој је систем команде и контроле добро функционисао.

Младићева одбрана сутра ће наставити унакрсно испитивање Туненса.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto to nisu uradili, a ti si glup pa pricas neke price u koje ni muslimani ne veruju. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Nego sta su uradili!? Vanyo tesko da je istina to sto si rekao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Ja istinu znam i ne bezim da kazem da su to uradili oni koji se deklarisu da pripadaju istom narodu kao i ja. Za tebe je ocigledno da bezis...

Не, ти немаш појма истину и бежиш од истине. Ја ти окачим снимак, али ти нећеш да одгледаш него и даље причаш неке твоје небулозе у које једино ти верујеш. Муслиман, тадашњи начелник полиције Сребренице, у документарном филму о злочину у Сребреници који су снимили два сарајевска новинара (и они су муслимани), сведочи како је Алија тражио од њих да напусте Сребреницу и наместе да Срби почине злочин јер му је Клинтон заузврат обећао међународну војну интервенцију.
Сребреница је била злочиначко гнездо, штаб Насера Орића одакле је до 1995. организовано преко 50 напада на околна српска села која су спаљена и опљачкана а стотине Срба убијено, зато је војска РС напала град, да разбије муслиманско упориште. Сребреницу нико није бранио, сви команданти муслиманских снага укључујући и Насера Орића побегли су на време хеликоптерима и оставили цивиле на цедилу, остали су само пар стотина наоружаних муслимана (чланова Насерове чете) и 20.000 цивила. Ратко је жене, децу и старце транспортовао организовано аутобусима на муслиманску територију, али је тражио да се војници и наоружани мушкарци (који су, као што рекох, до јуче вршили злочине по српским селима) предају. Ови су се уплашили да их Ратко зове на предају а да заправо има намеру да их стреља и нису хтели да се предају већ су одлучили да се на силу пробију изван окупиране Сребренице а за њима је исто, бојећи се стрељања, кренуо већи део мушкараца цивила.
Војска РС је напала колону. Они нису хтели да се предају. а не може нико у сред борбе да гледа па да каже "овог ћемо да убијемо, он је Насеров кољач а овог нећемо, ово је цивил". И један и други трче на тебе, баш ћеш ти да процењујеш који је наоружан. Злочин се десио, убијени су и недужни цивили, то нико не спори, али их је убијено више него дупло мање од онога што пропаганда говори и није била реч ни о каквом геноциду нити организованом злочиначком подухвату нити било чему. Напад је извршен на војнике који нису хтели да се предају. Све укупно, број страдалих Срба и муслимана у Сребреници је приближно исти, 3200 Срба и око 3000 муслимана, а пропаганда данас наводи 8000 муслимана и 0 Срба.

Верујем да ме сви са форума већ сад сматрају дебилом што се уопште трудим да ти објасним истину и што сам оволико куцао, али мене фрапира чињеница да ти безглаво и безумно, потпуно искљученог мозга, прихваташ за истину нешто што нико жив на планети не потврђује осим муслиманских пропагандних лажова, док редом сви незападни страни новинари пишу и снимају филмове о великој лажи о Сребреници.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Stefaneka, ne znam zasto uopste pokusavamo.  Kada bi ga barem banovali za remecenje normalnog toka diskusija.

Evo Nikola, poslednje za tebe.

Pokazi dokaze, slike, video, nalaze, izjave itd koje potvrdjuju nebuloze o kojima ti govoris.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Okt 2025, 11:17:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.