Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:24:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 504246 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610
Cak i da je ubijeno svih 7 ili 8 hiljada ljudi u Srebrenici, sto je naravno laz, to nikako ne moze biti genocid. Genocid ne cine pojedinci nego ceo narod i genocid ne razlikuje muskarce od zena i dece. Niti se genocid moze pociniti na tako malom prostoru. Svako ko zlocin u Srebrenici naziva genocidom je jednostavno glup.
Kada gledam snimke iz Srebrenice i kada prikazuju one holandjane i muslimane ja na njihovim licima vidim samo veliki strah, a taj strah nije slucajan. Muslimani su znali sta su radili predhodnih godina, a holandjani su isto tako znali da ih uopste nisu sprecavali u tome i svima je bilo jasno da je dosao djavo po svoje i zbog toga je bio veliki strah i kod jednih i kod drugih.
Ja ne verujem da je Ratko Mladic licno naredio da se ratni zarobljenici streljaju, ali je verovatno zazmurio na jedno oko kada su pojedine grupe to radile. Velika vecina od tih sto su streljani je ucestvovala u paljenju i ubijanju po srpskim selima i jedini zlocin Ratka Mladica je taj sto je pustio da ti ljudi budu kaznjeni bez sudjenja.
A u tu pricu kako su u Srebrenici ubijeni nevini civili mislim da ni muslimani sami ne veruju.

U Srebrenici je  ubijeno 2-3 hiljade muslimana i to nakon stalnih provokacija njihovih "hrabrih" ratnika koji su stalno iz bezbedonsone zone , nocu isli i palili Srpska sela, ubijali, raseljavali,...
Mladic je nekoliko puta nopominjao Holandske mirovnjake , koji su bili zauzeni za bezbedonosnu zonu u Srbrenici.
Kada je , jedne noci upaljeno nekoliko Srpskih sela, i nakon silnih upozorenja da se zona ne koristi za ratne operacije, Mladic je naredio pokret trupama a Holandjani su se slozili.
Tu je najveci problem Holandjana-da se ne saznaju detalji oko dila da Srbi isteraju iz Srebrenice muslimane na muslimansku teritoriju i oslobode Srpska sela.
Dali su dozvolu, no nisu hteli da priznaju koliko je mudzahedina, obrezanih ratnika skriveno ispod dimija u Srebrenici.
Poznata taktika-dimisjuse i decu napred a mi "hrabri" pozadi.
Posle su samo pakovali leseve iz ostalih grobnica sirom BIH u Srebrenicu da bi se pakovalo Srbima i "skunula" njihova-Holandska - odgovornost.
Ipak ima i muslimanda kojima Alija, Oric i ostali nisu doneli boljitak, koji su sa Srbima normalni i dalje i progovaraju, Klark je vec napisao mnogo o dilovima u BiH i izlazi istina.
manje se sudilo Nemcima u II sv ratu za milione ili stotine hiljada zrtava   no sada Srpskim vodjamaa Srpske zrtve se i dalje nipodastavaju-tek ponekad se ne moze izbeci istina i da su i Srbi zrtve.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
masteru,
kažeš da je Srebrenica očekivano pregažena nakom zločina muslimana u okolici prije toga.jel opravdavaš ili razumiješ.
zar nije i knin i okolica onda pregaženi nakon 4 godine vašeg šenlučenja(bosanski izraz za prekomjerno pucanje) po našim gradovima.čudni neki vaši kriteriji.Pa u oluji ubijeno oko 600 ljudi a u Srebrenici nekoliko tisuća i opet neko pravdanje.ja ne opravdavam smtr 600 Srba ali kako možete opravdavati srebrenicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
I da... voleo bih da nikada ne udjemo u EU.

Ja bih voleo da preuzmemo ono dobro od nje,a ne da me neko jase decenijama,da od njega preuzmem i dobro i lose,samo da bih na kraju zivota mogao da kazem "E,hvala ku*cu,sad napokon imam napismeno da sam staovnik Evrope"(ono-nikad ne bih znao bez njih).

U 1000 kinti da ce,kad/ako isporucimo Hadzica,naici novi uslov-resavanje situacije u Sandzaku. ...

S jednog hrvatskog sajta danas:

Josip Boljkovac:
Hadžića smo 1991. pustili jer je radio za Hrvatsku
 Haški bjegunac Goran Hadžić bio je dio mreže ljudi s hrvatske i srpske strane kojima je bila zadaća izazivati i poticati ratne sukobe i kao takav je surađivao s hrvatskom vlašću, tvrdi bivši ministar unutarnjih poslova Josip Boljkovac.
Naime, Josip Boljkovac je bio ministar unutrašnjih poslova do srpnja 1991. godine, a u svojoj knjizi Istina mora izaći van spomenuo je i haškog bjegunca Gorana Hadžića, kojeg se sumnjiči za progon Hrvata iz istočne Slavonije, kao i za ubojstva, mučenja i pljačku napuštenih hrvatskih domova.

Boljkovac je opisao događanja oko 30. travnja 1991. godine, kada je MUP zauzeo Plitvice nakon oružanog sukoba s paravojnim postrojbama Srba, u kojem je poginuo policajac iz Aržana Josip Jović. Tamo je tada uhićen i Goran Hadžić, te je sproveden u Zagrebu gdje je pod nikad razjašnjenim okolnostima pušten na slobodu.

"Hadžić je bio naš čovjek i naravno da je oslobođen nakon Plitvica. On se na Plitvicama zatekao slučajno. Vraćao se s Borivojem Savićem iz Obrovca, sa sastanka srpskih političkih rukovodilaca gdje je odbijen prijedlog da se ide na pobunu u tom dijelu Hrvatske, pa je svratio na Plitvice. Nije znao, kao ni Savić, za akciju našeg MUP-a, to je sigurno. Na Plitvicama su ga naši zarobili i isprebijali, pa smo se moj pomoćnik Slavko Degoricija i ja pobrinuli da dobije liječničku pomoć u Zagrebu i obišli ga. I kasnije je bio na 'vezi', sudjelovao je tako na jednom sastanku u Staroj Pazovi gdje sam vodio našu delegaciju, a Radmilo Bogdanović delegaciju MUP-a Srbije. Do kada je Hadžić radio za nas? Još nije vrijeme da se to objelodani", kazao je Boljkovac za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, Goran Hadžić je bio član Saveza komunista na funkcijama u rodnom Pačetinu pokraj Vukovara, pa je prešao u Srpsku demokratsku stranku i odmah dobio važne uloge u SDS-u. Postavljen je za predsjednika SDS-a Vukovara, pa u lipnju 1991. za predsjednika parainstitucionalnog Srpskog narodnog vijeća Slavonije i Baranje, što je bila preteča kasnije 'SAO Slavonije, Baranje i Zapadnog Srema'.

Hadžića je Haag osumnjičio i za sudjelovanje u udruženom zločinačkom pothvatu zajedno sa Slobodanom Miloševićem, Jovicom Stanišićem, Vojislavom Šešeljom, Željkom Ražnatovićem Arkanom i ostalima u vlastima ili pri vlastima tadašnje Savezne Republike Jugoslavije i Srbije.

Hadžić je nestao sredinom srpnja 2004. sa svoje tadašnje adrese u Novom Sadu, nakon što je Beograd zaprimio optužnicu iz Haaga, u kojoj se tražilo i njegovo izručenje u roku od 72 sata.
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
-
« Poslednja izmena: 29. Maj 2011, 11:29:01 od Damjanova »
IP sačuvana
social share
Гамби и Nksamsj - нисам заборавила. Smiley Молим вас да ми опростите и не питате (засад) за разлоге.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
ja ne razumim kako možete pravdati ubijanje i ostale zločine.Kakd netko smanji broj žrtava srebrenice sa 8 na 3 tisuće kao da je opravdao zločin.Srbi su isto žrtve u ovom ratu,normalan nitko to neće negirati.svatko tko je vršija zločine treba odgovarati.Tko god je ubija srpskog civila u Oluji ili nakon nje je zločinac i treb adobiti visoku kaznu.
pa ljudi moji zar nije svačiji život jednako vrijedan.zar Mladića treba pravdati Orlićem ili Norca Arkanom.
Ili ste nezreli što to opravdate ili ste gori od njih.Ja nikad neću opravdati Jasenovac ali onda ni Srebrenicu ni Ovčaru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 2610
ja ne razumim kako možete pravdati ubijanje i ostale zločine.Kakd netko smanji broj žrtava srebrenice sa 8 na 3 tisuće kao da je opravdao zločin.Srbi su isto žrtve u ovom ratu,normalan nitko to neće negirati.svatko tko je vršija zločine treba odgovarati.Tko god je ubija srpskog civila u Oluji ili nakon nje je zločinac i treb adobiti visoku kaznu.
pa ljudi moji zar nije svačiji život jednako vrijedan.zar Mladića treba pravdati Orlićem ili Norca Arkanom.
Ili ste nezreli što to opravdate ili ste gori od njih.Ja nikad neću opravdati Jasenovac ali onda ni Srebrenicu ni Ovčaru.

Profesore, dobro da si priznao da su i Srbi stradali u ratovima na prostorima bivse SFRJ u 90-tim.
Nije ovo smanjivanje broja zrtava-ovo sto ja  iznosim je cinjenica koju su poooodavno utvrdili medjunarodni faktori no ne smeju da na sva glas grakcu o brojkama jer UVEK nekome smeta.
Osima toga NIKADAnisam rekao da Srpski vojnici nisu cinili zlocine-ako si citao moje postove uvek sam rekoa da su u ratu svi cini;li zlodela ALI neki vise neki manje.
Medjunarodnoj zajednici , koja je zapocela raspad SFRJ, inicirala rat na tim prostorima je odgovaralo da su Srbi najveci zlocinci.
Ipak ima i onih koji ne zele da istinu prekrajaju i zele da istina ispliva na videlo.
Pojasni mi zasto ti branis Gotovinu, domovinske generale, Zenge,....kao da nisu nad Srbima i ostalima cinili zlocine ili ih minimalno cinili???????????????????????
Kada kazes da smanjenjem broja zrtvaa se ne opravdava zlocin-idemo istom logikom-"niste" proterali stotine hiljada Srba i zapalili na hiljade sela, desetine hiljada Srba ste pobili, raselili i zapalili na stotine sela-onda ste manji zlocinci   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jel ti System nekad radiš negde, ili dangubiš ovako po ceo dan?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Boro sve je to lepo ali u ratu te niko ne pita za pravo i pravdu nego te ubije a ti se posel žali. Jel istina? Jeste. Jeste li vi u Hrvatskoj vratili proteranim Srbima stanarska prava zato što su na njih išli ubice? Niste. Kome da se žale ljudi izbegli iz Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra, Osijeka,... koji su ostali bez stanova i penzija, koji životare po podrumima i tavanima adaptiranim u stanove? Oni su izbegli jer nisu hteli da uzmu puške i ubijaju Hrvate, za zahvalnicu su dobili umiranje u bedi i gladi.

Naravoučenije, ako neko na tebe ide puškom ubij ga ili pogini ko čovek, a ako pobegneš ne očekuj da doživiš pravdu jer pravde nema.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2011, 11:55:32 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson 
tužno je to što svi kojima ste verovali i koji su manipulisali sa vama, svi su umrli, a njihovi saradnici su ili u zatvoru ili su manje-više marginalizovani, a mržnja što su posejali duboko ukorenila u vas.
ja ne kažem da treba ili može sve to tek tako zaboraviti, ali trebalo bi već napraviti bar jedan korak napred.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 193
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...Оно што је назива Русијом је Совијетска Република којом не владају Руси ( Путин, Медведев, Лавров, Примаков, Черномирдин, Жириновски, Абрамович... )

Izvini, molim te, a koje je to nacionalnosti Putin, npr.?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 185 186 188 189 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 12:24:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.