Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:55:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 506385 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nije bilo sistematskog proterivanja niti sistematskog unistavanja necijih kuca. To je laz. Razlika je u tome sto za oluju postoje snimljeni razgovori hrvatskih celnika u kojima oni planiraju ono sto su uradili.

Bilo, itekako bilo.

Em što je to javna tajna još od 99te, em su se mnogi javno hvalili po kafanama, em dokazano u Hagu, em imaš snimke oduzimanja pasoša koji se bacaju na gomile i čitavih zapaljenih sela, em imaš podatke c. krsta o broju proteranih koji to sve potvrđuju.

To ti je modus operandi svih zaraćenih strana devedesetih.

Ne ratuješ da bi pobedio protivničku vojsku, nego da bi ih oterao drugi narod sa njihovih ognjišta i tako "rešio" problem. Franjo, Sloba, Izetbegović..svi su imali istu strategiju.

Mozes li da izneses dokaze da je General Ojdanic odgovoran za bilo sta od toga? Mozes li da izneses dokaze koji dokazuju da se to tako desilo? Neki snimci, transkripti razgovora itd...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Nećete je dobiti NIKAD, zar je to teško shvatiti. Pored ovih problema u kojima je evrozona, možda uguraju Hrvatsku u EU i krug je zatvoren, od Balkana njima je jedino Grčka koliko-toliko trebala a s njom su se opekli najviše. Više sreće u sljedećem vijeku.

Tačno tako. Jednostavna istina-mi njima ne trebamo.Hrvatska ulazi i to je to...bar za neko vreme. Duže vreme.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
belgijanac, isto govno  Smile
Ajde, 'ajde nemoj da se crvenis .Najvaznije je da si ti nama lepa  Smile

Tačno tako. Jednostavna istina-mi njima ne trebamo.Hrvatska ulazi i to je to...bar za neko vreme. Duže vreme.

A i Hrvatsku gura iskljucivo Nemacka. Britanija je cak otvoreno protiv ali Nemci su danas gazde..i okupljaju oko sebe svoje verne sluge.
A mozda i zato sto Nemci drze pola hotela u Hr  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 19:36:14 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Nije bilo sistematskog proterivanja niti sistematskog unistavanja necijih kuca. To je laz. Razlika je u tome sto za oluju postoje snimljeni razgovori hrvatskih celnika u kojima oni planiraju ono sto su uradili.

Bilo, itekako bilo.

Em što je to javna tajna još od 99te, em su se mnogi javno hvalili po kafanama, em dokazano u Hagu, em imaš snimke oduzimanja pasoša koji se bacaju na gomile i čitavih zapaljenih sela, em imaš podatke c. krsta o broju proteranih koji to sve potvrđuju.

To ti je modus operandi svih zaraćenih strana devedesetih.

Ne ratuješ da bi pobedio protivničku vojsku, nego da bi ih oterao drugi narod sa njihovih ognjišta i tako "rešio" problem. Franjo, Sloba, Izetbegović..svi su imali istu strategiju.

Mozes li da izneses dokaze da je General Ojdanic odgovoran za bilo sta od toga? Mozes li da izneses dokaze koji dokazuju da se to tako desilo? Neki snimci, transkripti razgovora itd...

Nismo bre Orfanelin u Sudu za ratne zločine pa da ja ovde iznosim dokazne materijale.

Hag je u presudi Ojdaniću i ekipi izneo dokaze za proterivanje ljudi u trinaest opština na KiM. Ojdanić to uopšte nije ni negirao već je u odbrani pričao kako su ga potčinjeni iz 3će armije i Prištinskog korpusa bojkotovali i kako mu nisu dostavljali redovne izveštaje sa terena, pa zato to nije mogao da zna i da spreči.

Imaš u haškoj presudi čitav spisak sela i mesta odakle su ljudi proterivani a kuće paljene.

« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 19:40:40 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Protesti širom Republike Srpske!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa covek se branio onim sto mi ovde pricamo... A to je da nije mogao da spreci pojedinacne zlocine koji su vrseni. Da se upustao u dokazivanje toga da nije bilo zlocina u toj meri u kojoj tuzilastvo navodi onda bi verovatno dobio smrtnu kaznu na elektricnoj stolici Wink

Ne mozes da mi das dokaze zato sto dokazi ne postoje i ti to dobro znas ali seres kao po obicaju.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nismo bre Orfanelin u Sudu za ratne zločine pa da ja ovde iznosim dokazne materijale.

Hag je u presudi Ojdaniću i ekipi izneo dokaze za proterivanje ljudi u trinaest opština na KiM. Ojdanić to uopšte nije ni negirao već je u odbrani pričao kako su ga potčinjeni iz 3će armije i Prištinskog korpusa bojkotovali i kako mu nisu dostavljali redovne izveštaje sa terena, pa zato to nije mogao da zna i da spreči.

Imaš u haškoj presudi čitav spisak sela i mesta odakle su ljudi proterivani a kuće paljene.

Mogli su kao olaksavajuci okolnost da mu uracunaju i cinjenicu da su te kuce sagradjene novcem YU a posebno Srbije.

Nego, kako bi ti resio problem s tom siptarskom zgadijom?
Mislis da je moglo drugacije sa tim trogloditima?

Protesti širom Republike Srpske!!!  Smile Smile Smile
Daj linkove
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 19:44:01 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Ehe, lepi moji, ostavite se siptara i ostalih. O Mladicu je rec.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
A i Hrvatsku gura iskljucivo Nemacka.

I ovo je tačno.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ehe, lepi moji, ostavite se siptara i ostalih. O Mladicu je rec.  Smile

Ko ti javio da sam lep?

Ono, istina je da u zivotu volim samo  ljubav, sex, cigarete, internet, zivotinje, masazu stopala, izlazak/zalazak sunca, muziku, hobije, adrenalin...i svoj lik u ogledalu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:55:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.