Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:28:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Rade Terzić  (Pročitano 28925 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S9+
Ma svi su oni g...  Smile Da Djindjic nije preuzeo sistem vladanja od Slobe Srbija bi bila na korak do EU.Ovako cemo sa mlitavim Kostunicom da se klackamo jos minimum 5,6 godina ako ne uleti Toma. Smile Svi oni imaju glavonje iznad sebe.Samo se majmuni loze na politicare  Smile Polako se svi ciste,Djindjic je ubijen,Sloba je rikno,Seselj je u bajboku,Kvaric pobegao,Cedici visi zatvor,Vucina nema vise ni 1% glasaca..... Pa Cane je radio sa nosacem gajbi dok se nisu posvadjali.Tad su svi bili u igri-Marko,Milo i Cane.Onda je mali Marko ukapirao da on ima moc pa je hteo sve za sebe.Onda se od jednom zakleti Slobista Milo Djukanovic okrenuo protiv Slobe i kaze:"Hocu svoj deo necete da me prevarite"  Smile Smile Cane bezi napolje i finansira Djikija da dodje na vlast.Djiki kad je dosao na vlast naravno vraca uslugu Canetu tako sto mu daje da bude jedini za duvan...  Smile I sad je Djindjic posten  Smile Jeste moj k.... Isti je kao Zloba samo sto nije ratovao i pravio sr... van Srbije.Kad je Crna Gora bila najbolja sa Srbijom?Pa kad su bili Djiki i Milo kao braca.Lepa je nasa inspektorka Brankica.Sve ona to lepo istrazi i ja joj od sveg srca  Smile ali kad dodje do njenog idola Djikija onda joj odjednom ponestane informacija  Smile Udari sve Brankice.Mani se legendi.Srednji vek je odavno prosao  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 19:00:27 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
pa nesto cedi visi zatvor dugo...tj.visi al samo u kururu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry bold 9000
a zapisnicar ce da bude metiljavi?  Smile

opet greška, zapisnik će voditi dr bogi, koji je u stvari najveći car, glavni capo!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
opet greška, zapisnik će voditi dr bogi, koji je u stvari najveći car, glavni capo!

Kvaric ga je bar popusio.Nije dobio zasluzenu kaznu ali su ga bar nacepili dobro.....  Smile Sta cemo sa Miskovicem,Koletom secernim,Krmivo produkt i ostala slicna g....?  Smile Smile

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Tako je boro.
Udri po svima, tacno tako.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Tako je boro.
Udri po svima, tacno tako.

Nema nevinih  Smile  Onaj ko brani jednu bandu je isto stoka kao onaj ko je u drugoj bandi i  Smile Jadikali cute za ono Julovsko govno Miskovica.Znaci g... ih finansira i ide na ruckove sa Tomom grobarem.Mada nisu jedini jadikali oni koji cuvaju Miskovica...Ima tu jos kandidata koje on finansira...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Imaju radikali bar desetak takvih.
Oni su uspesni biznismeni. Lopovi su samo oni koji im ne daju kinte.
Ja se ispljuvao na ovom forumu da dokazem kohabitaciju njih svih, na nasu stetu.
bezz obzira pozicija ili opozicija.
Prvi si koji si naceo isto.A jos ovo oko Terzica. Ozna javlja iz centrale gde se premijer krece a traze politicku pozadinu i krivca. Smile Smile Smile
A jos sudjenje. U ovom slucaju protiv Legije su imali ama bas rekla kazala.U americi ne bi ni isao na sud. Smile Smile Smile
Na Terzica se okomili, jer se Slobino vreme vratilo, pa hajde da se svetimo sto ga hapsio.

A desilo se isto sto i za vreme Krcuna. Angazuje ozna ubice da ubijaju postene gradjane. U ime naroda.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 23:18:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy S9+
Jadikali se dobro skrivaju.....  Smile Smile Osvedoceni borci protiv kriminala kojima je Zemunski klan bio u dvoristu a oni mislili da Legija prodaje zvake na buvljaku  Smile Smile Vucko Vucic dobro zna da galami i da preplasi sve one koji napadnu jadikale.......  Smile Smile Smile Smile Seselj dok je bio u Srbiji je imao dobre informacije.Pitam se samo dal mu je  izvor bio Legija,Kum ili Siptar  Smile Vojvoda od Karlobaga nam do sada nije otkrio ko je bio njihov Laufer.  Smile Sada su promenili stranu.DELTA Julovac je resio da svoju lovu ulozi u jadikale i ostale politicke stranke.Tako ce ostati jedini monopolista i car koji vlada Srbijom.  Smile Pametno nema sta  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 23:53:16 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
To boro. Smile Smile Smile
Dakle svaki sa svojim tajkunima, kohabitacija, glumimo si opozicije, pravimo spektakle, pa ko bolje odglumi, dobice vise glasova i shodno tome vise kohabitacione kinte. do sledecih izbora. Smile Smile Smile

Znas kako je pocelo? Kad je Sloba dao debilu Zemun. Vrhunac, svrsavanjaa. Moze da izdaje dozvole za kioske.
Gradonacelnik. Moze da izbacuje na ulicu Hrvate.Milina. Deli placeve. Jadni izbegli ljudi pljuju krv da nesto sklepaju. dovodi se ponegde i voda.Slavi se pobada nad Amerikom. Curi pijaca voda u domovima izbeglih ljudi.
Vidi Sloba da to pali, pa hajde da i kumu da malo Beograda. Da kohabitiraju.
Ali Boskovici alavi. Hoce Dedinje. Veselin drma dozvolama za gradnju, placevima.
Kaze Sloba svojim chausima, skidajte mi te Boskovice, popalice mi Dedinje. Vec ima CD taksi: Cetinje-Dedinje, direntna linija.
I tako smace Veselina, a pod maskom atentata na Drasovica, koji mu nije bio oponent ni za po pisljiva boba.
Od onda ide kohabitacija. Djiki ima sve vise glasova. Imamo Voju Kostunicu. Partijski zadatak: ako padnemo na izbore, svi kod Voje.
Djiki sjebe stvar i salje Slobu u Hag. Metiljavi pizdi. Ubi skota. Cheda igra glavnog egzekutanta.
Ozna ubija Djindjica, i sve dolazi na svom mestu.
Tadic vidi da moze jos cetiri godine bez vlasti. Odigraju utakmicu u kojoj Toma odigra ulogu kurtona za pet dana.
Preuzimaju vlast ali ne racunaju na chedoide. Hoce klinci vlast, hoce mir, hoce karijeru, hoce da ostanu u Srbiji.
Pa majku vam pokvarenu, jel bio partijski zadatak, da se svakom pametnom Srbinu zagorca zivot dok ne ode napolje? Smile
Nama trebaju zastavasi, gardisti, brigadiri, da mozemo da zaduzujemo zemlju, delimo lovu ostavimo kao nas Tito pokolenja do grla zaduzena.
Ne gledajte sta radimo, gledajte kolevku, ne damo kolevku. Rusi, Rusi, bombe bombe.
I rulja veruje.
Ali smetaju chedoidi. Nije vise ona idealna generacija, lepo saljes ga u smrt a on gine ko svako dobro dete.
Ako pobegne proglasis ga dezertwrom. Na sudu u Hagu kazes: pa vidite kakav otpor pruzaju mladi, vidite koliko dezertera koji su oprali obraz srpstvu imamo.

Bato veeeeelika igra! Kohabitacija do jaja. Sta cemo sa chedoidima? A ima ih svakim danom sve vise i vise.
hajde Misko malo Kurira, Pressa i tako. Majku im chedoidsku nesto treba izmisliti.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2007, 02:34:35 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry bold 9000
čeda se gnuša tajkuna... čeda ne vole karića, ceptera, beka, koleta, krmivoja, kopčalića,.... on im uzima pare, to je tačno, ali ne zbog sebe već zbog svih nas zajedno, on tu bagru hoće da što više oslabi da bi ih lakše stigla ruka pravde kada zanemoćaju!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 01:28:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.