Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:53:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Rade Terzić  (Pročitano 29015 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel Beba daje neke izjave?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@saricm
Sta ti zajebavas? Vi radikali imate clanske karte svih stranaka, pa po zadatku idete i spijunirate. To bar dobro znam. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Čeda je neshvacen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V550
@saricm
Sta ti zajebavas? Vi radikali imate clanske karte svih stranaka, pa po zadatku idete i spijunirate. To bar dobro znam. Smile Smile Smile
a sta ti zajebavas
Kako ti znas da sam ja radikal - to si lupio
Ako ti mozes svasta da pricas mogu i ja
Jel moze neko da ima drugacije misljenje od tebe i tebi slicnih a da ne proglasite za radikala
To da nisam radikal sam ti vec na jednoj temi rekao
Sa mnogo toga se kod njih ne slazem
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ljudi najvaljuje se hapsenje Mihajlovica.
Sta li ce tek tada da se izvalja iza brega?
Igranka bez prestanka je pocela- sve sami nadobudni vrhovnici "Sablje" upetljani.
Za Bebu se tek sprema mnogo toga ali on i dalje tvrdi da je nevin _ samo ne znam gde ?!?!
Imama utisak da ce najvise da na*ebe Ceda- zatim Beba,....
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
U Specijalnom sudu

Mihajlović svedoči u istrazi protiv Terzića

U istrazi oko umešanosti tužioca Radeta Terzića u puštanje pripadnika zemunskog klana iz pritvora, u svojstvu svedoka će biti saslušano četvoro njegovih bivših kolega i bivši ministar policije Dušan Mihajlović, saznaje „Blic“.
Još, međutim, nije poznato kada će istražni sudija zakazati saslušanje Mihajlovića i tužilaca Mioljuba Vitorovića, Biljane Radovanović, Miroslava Vlajića i Dušana Simića.
Terzić je osumnjičen da je zloupotrebio službeni položaj i na njih vršio pritisak da „zemunci“ koji su bili osumnjičeni za otmicu Miroslava Miškovića tokom 2001. godine budu pušteni iz pritvora.
Kako saznaje „Blic“, Terzić u iskazu u istrazi nikoga nije teretio, niti je govorio da je neko na njega vršio pritisak da pripadnici klana budu pušteni na slobodu.
On je, kako saznajemo, ponovio raniju tvrdnju da nije radio ništa nezakonito prilikom istrage Četvrtog opštinskog tužilaštva o „zemuncima“, dodavši da su se za taj predmet interesovali premijer Srbije Zoran Đinđić i ministar policije Dušan Mihajlović. Terzić ih je, prema njegovim rečima, informisao o predmetu, ali je istakao da ne zna zašto su se oni interesovali za predmet.
Terzić je rekao da je nekoliko puta u kancelariji kod Dušana Mihajlovića video tadašnjeg šefa poslaničke grupe DOS Čedomira Jovanovića. Tako je demantovao tvrdnje Jovanovića da ga ne poznaje i da ga nikada nije video.
Liberalno demokratska partija, iako je ranije najavila, danas nije predala dokument kojim dokazuje da je Terzić uhapšen samo da bi lažno optužio Čedomira Jovanovića. Ova stranka je samo u pismu koje je uputila predstavnicima najviših državnih organa optužila ministra policije Dragana Jočića da je „odabranim medijima“ podelio „papir“ u kome se iznose optužbe na račun Jovanovića.
Blic
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@saricm, znam da nisi radikal pa sam zato provocirao, na tvoju provokaciju. Ne moras odmah da skaces.
Meni ovo stvarno postaje interesantno.
Joca trafikant mora da zna da se bivsi ministar policije ne hapsi, pa ni da je licno ubio premijera.
Ne zbog toga sto je Luta Mihajlovic, vec zbog nepisanog pravila u celom svetu da se vrhunski policajci medjusobno ne diraju, bez obzira na opcije kojima pripadaju.
Kazem vam da Joca nije dozreo za policajca.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne znam sta je vise duhovitije i za valjanje od smeha?
Slusati juce Cedinicu kako lupeta ili citati "mudrosti prepametnog i sve-se-strucno-razumem" skorpija. Tu su negde obojica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čedo, brate, batali sve i dizi sidro!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
BlackBerry bold 9000
već je podigao... juros u 07:05 za Athens greece
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 20:53:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.387 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.