Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ухапшен први човек ДС-а у Војводини  (Pročitano 18837 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
opet kao po obicaju lupas gluposti. ja govorim o proviziji koja se ne placa preko racuna, nego se daje u koverti na ruke. drzava od takve provizije nema nista. nauci nesto o realnom zivotu. mani se te glupe demokratske demagogije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
A vi ovi sto vam cure zvale, ne biste uzeli milonche izvikanih papinih i sorosevih dolara? Niposto majku im kapitalisticku?

Овако реално... ја сам на продају  Smile. Правим људима за праве паре. Јбга ал нико неће да ме плати  Smile.
Него без зезања курва је курва, ал опет за курве и имам поштовања за разлику од нимфоманки  Smile
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 18:04:01 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Citat
A vi ovi sto vam cure zvale, ne biste uzeli milonche izvikanih papinih i sorosevih dolara? Niposto majku im kapitalisticku?

Овако реално... ја сам на продају  Smile. Правим људима за праве паре. Јбга ал нико неће да ме плати  Smile.
Него без зезања курва је курва, ал опет за курве и имам поштовања за разлику од нимфоманки  Smile
Jel si ti ikada bio u tim vodama? Postenog coveka, koji ne igra njihovu igru, ce ispljuvati i napraviti od njega krpu.
Pa to je sutina transformacije drustva. Borba za lihvarstvo i kamatarstvo. da imas preko partije. sada smo mi na vlasti, uzmi nicije da deli bratiji. Bratija mora da bude poslusna i da se oduzi.
I fabrike, i placeve i najmanja imovina se deli bato po tim kriterijumima.
Jel mislis da su ikada mislili na Kosovo, Krajinu, srpstvo, otadzbinu (sto kazu vadikali). Ma bole njih dupe za sve to bato. To je za tebe da se zanimas.
Ovo sto je Tadic zagrizao, je jaaaaako jebeno.Zelim mu da prezivi.Ne zaboravi da je svako od njih u tom sosu, ovako ili onako.
nema goreg na ovome svetu nego da lopini oduzmes ono sto je pokrao.

Zasto mislis da su se radikali raspali ko zardjale kante? Pa Toma video da nema nista od kolaca, vec 18 godina. Postao covek napredan, hoce i on od kolaca.
ja cu da ti sazmem nasu tragediju u zadnjih 20 godina: zuti i crveni su se borili za lihvarstvo, borba za Kosovo je bila borba za slepere, a sada su se pomirili.
Borba za drzavnost se vodila u Bosni, vodili su je Karadzic i Mladic. Zahvalnica od lihvara im je Hag.
To ti je taj primer sa pocetka pisanije: hoces da budes posten i patriota? Zavrsices kao ubica i lopina.
Utuvite to u glavu vec jednom.
Ili mozda mislis da moja zajebancija sa radikalima koji malterisu kod chedoida je samo puka zajebancija? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Vlast samo simulira borbu protiv korupcije

Način na koji su „otkrivane“ sve dosadašnje „mafije“ više podseća na političku kampanju nego na rad državnih institucija, tako da je važno postaviti pitanje zašto se pojedini slučajevi sumnje na korupciju „otkrivaju“, a neki drugi ne, kaže u razgovoru za „Blic nedelje“ Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije.

Nije slučajno što je prosvetna mafija „otkrivena“ baš na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, a javnosti su poznati i brojni drugi slučajevi mnogo ozbiljnijih sumnji na korupciju na Beogradskom univerzitetu. I zašto sada Zrenjanin, kada činjenice ukazuju na mnogo ozbiljnije povrede zakona prilikom donošenja odluke o izmeštanju Luke „Beograd“, o čemu je Savet uradio izveštaj i dostavio ga i Vladi i tužilaštvu.

Da li su osobe koje su „pale“ sa građevinskom mafijom zaista glavni igrači u korupciji?
– Mnogo jači primer kršenja propisa bio je prilikom dodele odobrenja za izgradnju univerzitetskog naselja, ali očigledno je da postoje politički razlozi zbog čega se stvara atmosfera linča i unapred se proglašavaju mafijom ljudi kojima još nije počelo suđenje. To je vrlo opasno ne samo za okrivljene, već i za pravosuđe, jer sudiju koji je nesiguran u svoj položaj, kome posao zavisi od izvršne vlasti, stavlja u situaciju da ukoliko ne bude dokaza o krivici, treba da oslobodi čoveka koga je ministar na konferenciji za štampu već „proglasio krivim“.

Zbog čega takvi slučajevi nemaju epilog? Da li je problem u sporom pravosuđu ili nedostatku političke volje?
– Javnost mora da postavi pitanje odgovornosti državnih organa koji su pokrenuli postupke koji sada ne vode nikuda. Da li su zaista postojali dokazi da su ti ljudi učestvovali u korupciji, ko je i zbog čega pokrenuo postupak? To su vrlo opasne stvari, koje zadiru u naša osnovna prava – pohapse ljude, drže ih mesecima, čak godinama u pritvoru, pokrenu medijsku kampanju u kojoj ih proglase za mafijaše, da bi se na kraju sve pretvorilo u beskrajne sudske procese. To obesmišljava samu ideju suda i tužilaštva.

Šta se zna o uticaju tajkuna na političke partije? Da li je izjava Tomislava Nikolića o Miškoviću i Beku otkrila nešto novo?
– Nije otkrila ništa što već nismo znali – da je Zakon o finansiranju političkih stranaka napisan tako da faktički onemogući kontrolu finansiranja stranaka, i da među strankama iz vlasti i opozicije postoji saglasnost da se takav sistem očuva, jer se očigledno finansiraju iz istih izvora. Skoro pet godina od početka primene Zakona o finansiranju stranaka, nakon što je postalo notorno da političke stranke ne mogu same sebe da kontrolišu, Vlada umesto da omogući rad Državnoj revizorskoj instituciji, , sada predlaže parlamentu osnivanje antikorupcijske agencije. Međutim, ako pogledate predlog zakona, videćete da se kontrola finansiranja stranaka pominje samo u nabrajanju nadležnosti agencije, a da potom u razradi zakona nigde ne stoji na koji način će se vršiti ova kontrola.

Po najnovijim procenama, zauzeli smo lošije mesto na listi kontaminiranosti zemalja korupcijom?
–Kod nas se simulira borba protiv korupcije, donose se antikorupcijski zakoni koji omogućavaju efikasan rad institucijama koje treba da ih primenjuju. Uzmimo kao primer Upravu za javne nabavke, prvu antikorupcijsku instituciju osnovanu u Srbiji 2002. godine. Njena nadležnost je da kontroliše sam postupak nabavke, dok je za druge dve podjednako važne materije, planiranje nabavki i kontrolu izvršenja ugovora zaključenih u nabavkama, prilikom osnivanja Uprave rečeno da će biti regulisane zakonom o državnoj reviziji. Šest godina kasnije državna revizorska institucija još nema uslove da počne s radom, Uprava za javne nabavke dobro i profesionalno radi svoj posao, ali korupcija u nabavkama nije smanjena, već je iz samog postupka nabavke premeštena u oblasti koje niko ne kontroliše.

Šta to konkretno znači?
–Pa, ako prilikom planiranja nabavke precizirate da vam je potrebno nešto što možete dobiti od samo jednog dobavljača, onda u realizaciji nabavke više nema potrebe nameštati tender. Ili, moguće je da ponuđač da najbolju ponudu za koju zna da ne može da je izvrši, a da se ugovor o nabavci kasnije izmeni aneksima, jer Državna revizorska institucija, koja treba da kontroliše izvršenje ugovora o nabavkama, nema uslova da počne s radom. Ovo je samo jedan od primera, o finansiranju političkih stranaka sam već govorila. Ima više mehanizama kako vlast u Srbiji simulira borbu protiv korupcije da bi zavarala i domaću javnost i evropske institucije, ali ta obmana može da traje samo neko vreme.

Koliko će nam još EU tolerisati korupciju?
–U ovogodišnjem izveštaju GRECO, na primer, stoji da je Srbija ispunila preporuku koja se odnosi na osnivanje DRI, međutim, ocena borbe protiv korupcije je i dalje loša, jer se od nas očekuje odlučna borba protiv korupcije, a ne samo formalno osnivanje institucija koje nemaju uslove za nezavisan i efikasan rad. Srbija je još uvek daleko od EU i mislim da će ostati daleko sve dok političari koji se zalažu za evropski put budu plašili građane Evropskom unijom i predstavljali svoja loša rešenja kao zahteve Saveta Evrope.

Da li će se novi zakoni izboriti s korupcijom?
– Zakon o agenciji za borbu protiv korupcije neće rešiti ništa, samo će unazaditi borbu protiv korupcije, jer predviđa ukidanje Republičkog odbora za rešavanje sukoba interesa, koji je već imao dobre rezultate. U pitanju je ponovo manipulacija sa zahtevima EU – od Srbije se ne očekuje da ima antikorupcijsko telo određenog tipa, već da pokaže rezultate u borbi protiv korupcije. Agenciju kao rešenje je predložila Srbija u Nacionalnoj strategiji za borbu protiv korupcije, i to tako što je Ministarstvo. Agencija je, dakle, rešenje predloženo iz Srbije i sada je jasno zašto nas iz EU pitaju kada ćemo realizovati rešenje koje smo sami predložili. Inače, u Konvenciji UN o borbi protiv korupcije jasno stoji da države potpisnice treba da osnuju telo ili tela za borbu protiv korupcije, i ostavlja im se da same prema svojim uslovima kreiraju kakvo će to telo, ili tela, osnovati.

Gde je korupcija trenutno najveća?
– Tamo gde su najveća diskreciona ovlašćenja i gde ima najviše novca. Sigurno ne u prodaji diploma Pravnog fakulteta u Kragujevcu i u prodaji zemljišta za izgradnju benzinske pumpe u Zrenjaninu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Ja ne znam kako ovu zenu jos nisu sklonili?
Ona toliko jasno kaze stvari da je to neverovatno.
Kako je Dinkica razotkrila, kako menja komisije, cim neko dodje do nekih saznanja: e sada cemo to mnogo ozbiljnije da uradimo. pa promeni sve i sve iz pocetka.
Drzava i zakon. Potpuno je u pravu. Ove uhapsili i smao sto ih nisu streljali.
Ovi drugi sklanjajte dokumenta i hvatajte ladovinu. Smile Smile Smile
Procedura tipicno komunisticka. Centralni komitet odlucio da je ovaj mafijas.

I na kraju jos nesto: gospodine predsednice, u jednoj stranci se ne pravi mafijas preko noci! Zar vi to niste videli ili ko je vec trebao da vidi?

Steta, velika steta sto ova zena nema podrsku u gradjanstvu. Svinjar ju je vec blatio jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Previsoka cena građevinskog zemljišta problem za investitore
Stranke se finansiraju dozvolama za gradnju
Autor: B. Krivokapić | 05.10.2008. - 00:01

Glupo je da čovek likuje kad neko zaglavi zatvor, ali mislim da su hapšenja zbog malverzacija sa građevinskim zemljištem sjajna stvar za državu. Posebno je dobro što se to ne čini s političkim neistomišljenicima, već s pripadnicima vladajuće stranke jer se time povećava demokratski potencijal vlasti i šalje pozitivan signal stranim investitorima, kaže za „Blic nedelje“ Goran Nikolić, savetnik u Privrednoj komori Srbije.

Nikolić podseća da se od 120 preporuka za poboljšanje poslovne klime u Srbije, objavljenih u „Beloj knjizi“ Saveta stranih investitora (FIC) za 2008, prve dve odnose upravo na probleme koji su doveli do hapšenja gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kneževića i još deset osoba osumnjičenih da su oštetili budžet opštine za više od 3,5 miliona evra. Predstavnici FIC-a, udruženja koji okuplja 120 kompanija koje su u Srbiju uložile 14 milijardi dolara i zaposlile 60.000 ljudi, od vlasti u Srbiji na prvom mestu traže što hitnije uređenje svojinsko-pravnih odnosa vezanih za građevinsko zemljište i uvođenje konkurencije u izgradnji infrastrukturnih i komunalnih objekata, kao i početak privatizacije u ovoj oblasti. Nikolić očekuje da će posle silnog odlaganja Vlada Srbije parlamentu uskoro ipak proslediti predlog zakona koji će investitorima omogućiti da lakše mogu da kupe zemljište na kom nameravaju da grade poslovne objekte.

Ekonomski konsultant Milan Kovačević, međutim, ne očekuje da će hapšenja u Zrenjaninu značajnije uticati na tržište nekretnina i poboljšanje poslovne klime.
– To se može dogoditi samo ukoliko ovaj slučaj podstakne sistemske promene koje će konačno rešiti pitanje vlasništva stranaca nad građevinskim zemljištem. No, budući da su građevinske dozvole veliki izvor korupcije, bojim da se ne dogodi suprotno i da neki drugi koji isto to rade – gazduju državnom zemljom po svom ćefu – postanu oprezniji i možda čak povećaju cenu dozvola. Jer, ja mislim da građevinske dozvole služe za finansiranje stranaka i, bar za sada, ne vidim političku volju da se to pitanje reši – kaže Kovačević.
U analizi ovdašnje situacije, Diter Bilinger iz austrijskog trgovinskog lanca „Špar“, koji je najavio skori ulazak na srpsko tržište, takođe je kao jednu od glavnih prepreka označio proces dobijanja dozvola za gradnju. I predstavnici svetskih kompanija koje već posluju u Srbiji svako malo iskoriste priliku da nas podsete na ovaj problem. Tako je Ines Radović, direktor prodaje i marketinga „GTC Srbija“, nedavno konstatovala da „u Srbiji brzom povraćaju novca smetaju visoke cene zemljišta, koje iznose 40 odsto svih ulaganja, dok je u ostalim zemljama taj procenat od 20 do 25 posto“.
Kao jedan od najvećih zagovornika zakonskog rešavanja pitanja vlasništva stranih državljana nad građevinskim zemljištem upamćen je Milan Parivodić. Dok je bio ministar za ekonomske odnose s inostranstvom, Parivodić je u svakoj prilici ponavljao da je rešenje ovog problema ključno za veći priliv stranih investicija.
– Dok je mogao nešto da uradi, on je samo pričao jer političke volje da se problem reši nije bilo – kaže Milan Kovačević.
Da li je hapšenje gradonačelnika Zrenjanina znak da politička volja da se ovo važno pitanje konačno skine s dnevnog reda danas postoji, ostaje da vidimo.

Lobi protiv denacionalizacije

Po mojim saznanjima, postoji jak lobi koji onemogućava donošenje zakona o denacionalizaciji i zakona o građevinskom zemljištu i kom odgovara da što duže drži u zakupu državni poslovni prostor i državno zemljište, kaže Goran Nikolić. Na pitanje da li je reč o istim ljudima koji na svaki način sprečavaju dolazak strane konkurencije, Nikolić kaže: „Pa, otprilike.“

Cene nekretnina u regionu

grad   pros. cena (EUR/m2)   koef. dostupnosti

Beograd   2.357   6,04

Zagreb   2.784   3,90

Sarajevo   1.778   4,62

Skoplje      886    3,45

Ljubljana   3.566   4,04

Podgorica   1.738   4,09

*Izvor:  Centralna banka Crne Gore; U pitanju su prosečne cene u centru grada; Koeficijent dostupnosti pokazuje koliko je prosečnih zarada potrebno za kupovinu kvadratnog metra stana

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ništa nisam zidao

Bojan Stanojević, bivši gradski menadžer koji se poslednjih dana u javnosti pominje kao jedan od potencijalnih kandidata za hapšenje u okviru akcije protiv “građevinske mafije”, kaže za Kurir da on nema veze sa tim, da je u Beogradu i da nije ni pod kakvom istragom.
- Nisam se čak ni bavio gradnjom i građevinskim poslovima, već se moje zaduženje odnosilo na infrastrukturu, međunarodne finansijske organizacije... To što pišete da mi je brat vlasnik “BS gradnje”, to je najobičnija laž. Ja tog čoveka i ne poznajem. Kad se ta priča prvi put pojavila, na internetu sam potražio koliko Stanojevića ima u Beogradu. Ispalo je da ih ima više od pet hiljada. Sigurno je neki od njih i ubica. Pa, što i za njega ne napišete da mi je brat?

Pa, za vas je važilo da ste vedrili i oblačili Beogradom?
- Ako sam tako nešto radio, što me niko tada nije optužio da sam radio nešto mimo zakona nego tek sada. Dobro znate da smo non-stop bili pod prismotrom opozicije. Svako je mogao da me optuži.

Priča se da ste i dobro zaradili, da imate nekretnine u Grčkoj?
- U Grčkoj nisam bio od finala Lige šampiona u Atini. Posle toga sam jednom otišao samo sa Bogdanovićem i Bobićem. Evo, ja ću da vam platim avionsku kartu da pronađete te stanove. Znate, svašta se priča. Pričalo se i da imam vilu na Dedinju.

Da li je u vreme vašeg mandata bilo korupcije u gradskoj vlasti?
- Do mene nisu stizale te informacije, jer se nisam bavio tim poslovima. To pitajte druge. Svako odgovora za svoje postupke, bar je tako po zakonu. Znate da sve vreme pišete kako hapse mene i Bobića, a uhapsili su nekog drugog.

Znači, vi ste čisti i nemate čega da se bojite?
- Svi dobro znaju gde živim, šta radim, šta vozim... A, to što se piše nema veze sa istinom. Najgore je što moja porodica sve to mora da trpi. Da dolazim u situaciju da mog sedmogodišnjeg sina u školi pitaju kad će da mu hapse tatu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
 Smile Smile Smile
Prpaaaa bato. Kao za vreme komunjara. Nista se nije promenilo. Jos gore.
 Smile Sovjetski Savez. Zima. Napolju minus 40.Unutra toplo. Neko lupa na vrata. Otvaram. Dva coveka u koznim kaputima pitaju: Nikolaj Nikolajevich?
A ja ispustim olaksanje: Neeeeeeee, sprat iznaaaad.
Smile Smile Smile
Znaaaaa drug Ivica kako se to radi: sve po zakonu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Problem je taj, sto svi oni izadju iz pritvora  Smile zbog nedostatka dokaza  Smile Tako je prosao i moj drugar za vreme sablje, a "nevin je" kao francuska sobarica  Smile

Prevare drzavu kad hoce i nikom nista. Jbga, ako mogu, zassto da ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Problem je taj, sto svi oni izadju iz pritvora  Smile zbog nedostatka dokaza  Smile Tako je prosao i moj drugar za vreme sablje, a "nevin je" kao francuska sobarica  Smile

Prevare drzavu kad hoce i nikom nista. Jbga, ako mogu, zassto da ne  Smile
Drugar a? Smile lepo drustvo se saskupilo sve postaenjacina do postenjacine i svi u DS ili LjDP!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.