Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ухапшен хашки оптуженик Стојан Жупљанин  (Pročitano 38619 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Каква војна опрема, шта булазниш?

u pogledu ratne stete, vojna oprema, na primer mitraljez i civilni objekti, na primer kuca, se ne tretiraju isto...
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

u pogledu ratne stete, vojna oprema, na primer mitraljez i civilni objekti, na primer kuca, se ne tretiraju isto...

Какве уопште везе то све има са оним што сам ја написао? Да ли сам негде споменуо војну опрему?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Какве уопште везе то све има са оним што сам ја написао? Да ли сам негде споменуо војну опрему?

ovde:

Citat
Није никакав проблем ни да платимо. Али прво нек нама плате све што су разрушили '99 па онда можемо ми да плаћамо свима редом. И опет би нам од оне исплаћене нама остало бар 9/10.

i tu bi smo bili u gadnoj situaciji jer je ta steta nemerljiva u odnosu na ono sto se srusilo tokom rata u bosni. pogotovo ako bi se jos vojna oprema unistena u toku sukoba drugacije tretirala od civilnih objekata, drugim recima sruseni avion i kuca nisu isto

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Munlajt sta ti znaci ta dole zemlja sa zvezdicama?
pa znaci da trazi djavola a kad mu se natrlja nos on onda cmizdri!

Nemoj ti da pretis, znas ... tako vas nisu ucili u centralnom komitetu SRS-a  Smile Smile
Bar nas ne uce da mrzimo Srbiju i izdajemo Srbe kao sto to rade kod vas na narko seansama u LjDP-u pa posle bleje sve ljdp-ovce! Samo da znas saradnja sa neprijateljem kaznjava se smrcu! Smile a za izdaju .. ma necu vise da pricam da ima zakona u ovoj zemlji odavno bi cedomani bili iza brave na posmatranju!
elem, da se vratimo mi na temu!
Zna se koja dva coveka ne smeju da padnu izdajnicima i neprjateljima Srbskog naroda u ruke! Nema bre saradnje kakva saradnja sa Hagom saradnja je ta da im mi isporucujemo nase generale i politicare da ih osudjuju dok svi drugi dobijaju oslobadjajuce presude, nema bre saradnje  Smile
i pogledajmo samo sudjenje seselju ono je bre cirkus i lakrdija i mi sa takvim sudom treba da saradjujemo Smile ali kad se setim da nam je predsednik bezkicmenjak i da narkosi sa jedva 5% su opozicija u skupstini meni je sve jasno.... samo cemer...jad i cemer!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Dominick, to što ja želim da živim normalno (a ne živim normalno od svoje 9. godine), što želim da radim i zaradim, da putujem, da osnujem porodicu, da omogućim svojoj deci pristojan život, da imam svu slobodu, to ne mora da znači da sam izdajnik ove zemlje.
Da, gledam b92, da, pratim šta radi LDP (kao i drugi), i da, želim da uđemo u tu fuckin' EU i skinemo više tu temu sa vrata. Nisam pristalica globalizma, nisam pristalica čak ni EU, ali to je jedini način da se iskobeljamo iz ovih govana, jer sa vama "patriotama" gubimo svo dostojanstvo koje nam je ostalo.
I uostalom, šta je patriota a šta izdajnik? Patriota je onaj koji tvrdoglavo ponavlja da su R. Mladić, Šešelj i ostala ekipa heroji, genijalci, najbolji izdanak srpskog naroda (jaka muda, gde je Mladić, što ne ispadne čovek i lepo se preda domacim vlastima), koji su protiv saradnje sa svima...ej bre, nebo je gore, mi smo dole...gde ti živiš, u kojoj dimenzijij je tvoj mozak???
Hoću da živim kao čovek, da me ne bude briga oko izbora, oko zaposlenja, oko plate, oko toga da me ti i takvi kao ti gledaju kao izdajnika.
Patriota je čovek koji voli svoju zemlju i želi joj najbolje. A ta vaša "patriotska" frakcija (koja je, nažalost, prilično rasprostranjena i zastupljena) želi samo da tera inat, ne zanimajući je kako će vašoj deci sutra biti. Da li će i ona stajati u redu za hleb i ulje...
Ako je to što hoću da živim normalno znak da sam izdajnik, onda jesam, aman više.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
...jaka muda, gde je Mladić, što ne ispadne čovek i lepo se preda domacim vlastima...

Види како је прошао нпр Шешељ који се добровољно предао...

Остатак поста је на месту, треба да гледаш B92, треба да пратиш шта ради ЛДП и остали, али треба и да мислиш својом главом... а ако ти је В92 врхунац '''слободног и независног'' новинарства а Чеда ''представник нове и прогресивне Србије'' онда јбга, треба ти помоћ колико и ''патриЈ отама'' како овде воле да кажу
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
...jaka muda, gde je Mladić, što ne ispadne čovek i lepo se preda domacim vlastima...

Види како је прошао нпр Шешељ који се добровољно предао...

Остатак поста је на месту, треба да гледаш B92, треба да пратиш шта ради ЛДП и остали, али треба и да мислиш својом главом... а ако ти је В92 врхунац '''слободног и независног'' новинарства а Чеда ''представник нове и прогресивне Србије'' онда јбга, треба ти помоћ колико и ''патриЈ отама'' како овде воле да кажу

Prvo i prvo, ne smatram b92 vrhuncem nezavisnog i objektivnog novinarstva (slučajno sam završila novinarsku školu pa se malo u to kontam), čak šta više, imaju istu dozu pristrastrnosti kao i drugi mediji, samo su okrenuti ka drugoj strani.
Zatim, o Čedomiru Jovanoviću nemam neko specijalno visloko mišljenje. Ne gledam na njega kao na narkomana ili ne, već kao na političara, i već na par tema sam ga nazvala Đinđićevom čiuvavom, što će za mene uvek i ostati.
Takođe sam na ovoj temi već napisala da smatram da svim ratnim zločincima treba biti suđeno u svojim zemljama, a ne u Hagu, koji mi je, u krajnju ruku najsmešnija tvorevina u zadnjih 50 godina.
Ali zato neću da me bilo ko naziva izdajnikom jer verujem u neke druge vrednosti osim u "Srbiju do Tokija", "Srbi-nebeski narod", "Srbija se pokoriti neće", "Svi ćemo ići da branimo Kosovo"...izvinite poštovani, ali u te vrednosti ne verujem, čak su mi i sarkastične.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung neki
Velika naša mana, kao naroda, je to što nikad nismo voleli da pogledamo istini u oči (a i naši političari su to obilato koristili i koriste).
A istina je da smo vodili rat protiv Slovenije i izgubili, zatim protiv Hrvatske i izgubili, posle protiv BiH i izgubili, na kraju protiv šipaca i izgubili. U svim ovim ratovima, neke od najvećih zemalja sveta, kao ni NATO i EU nisu bile na našoj, nego na suprotnoj strani.
Manite više da serendate o pravdi i pravu.
Što se tiče vojnika, oni su upravo zato u miru i bili zaštićeni kao beli medvedi, da bi u ratu mogli da se pokažu. A oni se usrali, i sad su heroji?
Pa zato su i plaćeni, da dobiju rat, a ako ga izgube da odgovaraju.
Tako je od kad je sveta i veka.
Budimo srećni što nam ipak nisu nametnuli da platimo i ratnu štetu.

blago tebi. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Vispreno i argumentovano!  Smile
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
želim da uđemo u tu fuckin' EU i skinemo više tu temu sa vrata. Nisam pristalica globalizma, nisam pristalica čak ni EU,

Имаш ретко бесмислене постове, а овај део је посебно ''телегентан'' и смислен.

Citat

ovde:

Citat
Није никакав проблем ни да платимо. Али прво нек нама плате све што су разрушили '99 па онда можемо ми да плаћамо свима редом. И опет би нам од оне исплаћене нама остало бар 9/10.

i tu bi smo bili u gadnoj situaciji jer je ta steta nemerljiva u odnosu na ono sto se srusilo tokom rata u bosni. pogotovo ako bi se jos vojna oprema unistena u toku sukoba drugacije tretirala od civilnih objekata, drugim recima sruseni avion i kuca nisu isto

Smile

Јел су сви педери тако ''бистри''?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Z 240
Twice or whatever,
Mislim da nisi ni najmanje kompetentan da sudiš o mojim postovima, uzimajući u obzir svoje...tako da hush...
Bless Ya!
« Poslednja izmena: 13. Jun 2008, 16:54:26 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.