Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ухапшен хашки оптуженик Стојан Жупљанин  (Pročitano 38600 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Мунлајт ја сам за то да ја тебе пребијем, а верујем да ће се и остали другари сложити са тим. Реци ти мени лепо кад и где вам је следећи партијски састанак да дођем лепо ко човек да те изгазим?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Savremeni mladić smatra da nije njegovo da obezbeđuje život državi, nego da je država dužna da njemu pribavi sve kako bi on mogao da vodi što je moguće prijatniji život. Otuda i ona jurnjava mladih za funkcijama. Svi bi da budu činovnici

(1928) Арчибалд Рајс

Данас се почиње као подмладак неке странке,као  партијска омладина која све живо око себе, у свакој прилици, уби од смарања, и убеђивања да су само они и њихови излаз за Србију, а да су они други или домаћи-издајници-страни-плаћеници или имају временску машину за враћање у деведесете...

А излаз вам је да их игноришете... и једне и друге... за почетак овде на форуму  Smile

чујте Срби чувајте се себе
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
А излаз вам је да их игноришете... и једне и друге... за почетак овде на форуму

Или мотка ван форума.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Батина је из Раја изашла...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ajjmo malo ozbiljnosi i bez teskih reci !
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1255
Zastava Iza...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia x6
Iz dana u dan sam sve veci nacionalista i extre a bio sam politicki ne-aktivan.Samo momak iz kraja i nista vise.Razumem da imamo spoljne neprijatelje svaka drzava ima ali da ovlike dusmane imamo medju svojim redovima to je neverovatno.Pa kada ih cujem posle nekih izjava poludim.Na ustase sam oguglao,takodje i na balije kao i na istoriju BBC I CNN.Ali ove domace nemogu da svarim najradije bi ih pobio kao zeceve.Kada pogledam kako sa mrznjom govore o Srpskoj istori,pljuju nam na veru i sve sveto.Licnostima iz nase istorije se smeju.Vojnike i Generale koji su kada nas je ceo svet napadao branili
bi da salju da im sude neki indijanci za izmisljotine...Samo metak u celo i nista vise a oni mladi koji odrastaju neka ne budu kao JA (a sacuvaj me Boze da budu kao ova doticna gospoda o kojoj pricam) neka budu normalni.Neka znaju koje su vere neka je postuju neka cuvaju svoj narod od ostalih neka ne izdaju sve one koje su ih branili od dusmana.Imacu decu jednog dana nece biti extremi kao ja bice normalni (u mozgu) ali znace da postuju svoje.

ZUPLJANINE DRZI SE...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prosto nemam komentara na sve komentare i zbivanja, znam samo da cu pobeci odavde sto pre sto su u americi nacionalni heroji kod nas su zlocinci, ja u ovako osramocenoj zemlji sa predsednikom bez kicme i sa premijerom bez mozga i sa ex komunisticko-djuvecarskom opozicijom nemam sta da trazim!

Ima istine u tome sto pricas, medjutim, treba raditi na tome da i Srbija bude "amerika" ... tada ce biti sasvim druga prica. Ne moze i jedno i drugo, barem ne u ovom trenutku.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Мунлајт ја сам за то да ја тебе пребијем, а верујем да ће се и остали другари сложити са тим. Реци ти мени лепо кад и где вам је следећи партијски састанак да дођем лепо ко човек да те изгазим?  Smile

prosli sastanak je bio za vreme evrovizije, mogao si da dodjes  Smile

Cela Srbija kazes.

E sam si dokazao da si ogrnicen time sto si rekao cela Srbija.

Ne zive samo u Srbgiji Srbi.

Ti nisi Srbin. A ako jesi onda ili si peder ili transeksualac, ili mozda sin od Natase Kandic.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1255
Zastava Iza...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia x6
Najlakse je sedeti kod dede u garazi i biti patriJota i cekati penziju  Smile Srbija ima mogucnost da bira, zato treba da se radi na tome, a ne kukati i biti mamin patriJota. Za sada je uslov Hag, zato, treba to odraditi.

Oli Ren rece, da su mu izbori u Srbiji dosadili ... e to je lose. Dok mozemo da biramo, mozda nesto i bude od nas, kada i za to izgubimo mogucnost, nece da valja.

patriJota jesam a dali sedim u garazi nisi strucna da kazes...Imamo mogucnost da biramo izmedju cega?Dali samo u dupe ili na kolenima u usta da nas je*u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
massta

Oni ce nas *ebati u svakom slucaju, kao 3456 puta do sada ... dakle, nece biti nista sto vec nije vidjeno. E sad, od nase mudrosti, sve zavisi. Sto pre prekinemo sa tim pricama o obrazu, postenju, nebeskom narodu i ostalim glupostima, sto pre se vratimo u stvani svet, tim bolje po nas ... vrlo prosto. Zemlje kao mi, sluze za potkosurivanje izmedju velikih sila, tako je od postanka ljudskog roda. Samo treba da nadjemo sebe u celoj prici.

Primer: Da Kosovskog boja nije bilo, da samo '41. usli u pakt sa Rajhom, danas bi bilo 40 miliona Srba, bez problema na KiM, u Hrvatskoj itd itd ... e, ali ovakve stvari kada kazes, nisi popularan medju obicnim ljudima, koji je navikao da ga lazes i lozis pricama o "nebeskom narodu" ... to je veeeliki problem. Velike sile mogu sebi da dopuste da "loze" svoj narod na ovakav nacin, ali mi ne ... uzeli su nas na zub i to je to.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.686 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.