Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ženi smrskao glavu, pa je bacio u kanal i pravio se da ne zna gde je  (Pročitano 325 puta)
20. Avg 2014, 17:02:46
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Browser
Chrome 36.0.1985.143
Radomir Jeremić (74) koji se sumnjiči da je ubio suprugu Milevu (74) i bacio je u kanal, uhapšen je danas u Nišu, saznaje Blic. Prema nezvaničnim saznanjima, on je uhapšen u selu Prosek gde se krio kod sestre u kući.

Zločin je prekjuče oko podneva otkrio Milevin unuk V. N., koji je njeno telo, unakaženog lica, pronašao u garaži u Bulevaru oslobođenja, u beogradskom naselju Banjica.

Unuk navodi da mu je, pre nego što je u petak otišao na posao, baba Mileva rekla da će s Radomirom biti na pijaci. Kada se vratio kući, međutim, nje nije bilo, a deda je poricao da je igde išao s njom.

- To dedino negiranje mi je bilo sumnjivo, kao i inspektorima policije koji su u subotu počeli da rade na slučaju. Ali mi ni na kraj pameti nije bilo da je baka ubijena. Njen nestanak smo u subotu i prijavili policiji. U ponedeljak je trebalo da odnesemo njenu fotografiju u MUP, o čemu smo se dogovorili u nedelju, kada sam sedeo sa dedom i ocem. Ujutru sam otišao po Radomira, ali ga nije bilo - priča Milevin unuk.

Pokušavali su da ga dobiju na telefon. Deda se dugo nije javljao, a onda se mobilni telefon isključio. U tom trenutku, V. N. i njegov otac primetili su da Radomirov automobil nije u garaži.

- Probali smo da uđemo unutra, ali je bilo zaključano. Kada smo obili vrata, ušli smo i zatekli babu u kanalu. Nisam mogao da podnesem taj prizor, pa sam odmah izjurio napolje. Primetio sam samo da je imala dosta povreda po glavi - priseća se V. N.

Loši odnosi sa decom
Radomir Jeremić iz prvog braka ima dve ćerke, od kojih jedna živi u Grčkoj. Njih dve nikada nisu dolazile u posetu ocu jer, napominje unuk V. N., „nisu bili u dobrim odnosima“.
Osumnjičeni za ubistvo Mileve Jeremić pre penzije bio je vozač, a jedno vreme je radio i u inostranstvu. Unuk nesrećne žene rekao nam je i to da je Radomir ranije bio osuđivan za falsifikovanje.
Razmišljajući o tome šta je mogao da bude motiv ubistva, on kaže da se Radomir oduvek ponašao normalno i da nikada nije bio agresivan, niti se sukobljavao sa bilo kim iz porodice. On i Mileva venčali su se pre 20 godina, što je oboma bio drugi brak. Živeli su u Radomirovoj kući u Bulevaru oslobođenja, gde su se kasnije doselili i Milevin sin i unuk.

- Pre nekoliko godina sklopili smo ugovor o doživotnom izdržavanju i Radomir je sve prepisao na mene. Onda sam sagradio kuću odmah pored njihove, da bih mogao da vodim računa o njima. Lepo smo se slagali, a njih dvoje i kad su se svađali - to su bile uobičajene bračne razmirice. Bili su dobrog zdravlja, finansijski su dobro stajali... Stvarno ne mogu da shvatim šta se dogodilo - kaže unuk nastradale.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.