Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 11:54:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Угрожена Бранкица  (Pročitano 3272 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia krntija
Citat
Ne treba biti Brankica da bi se znalo kako se u fudbalu ne krade, već otima i kako  su navijačke grupe plaćene bande

Па да. Бранкица није открила топлу воду... свако са пола мозга види какав људски талог седи у Савезу и управама клубова и какве баханалије спроводе. Жељко Пантић већ годинама у својој емисији на то указује, али "Дођите на стадион" се не емитује на телевизији са националном фреквенцијом и великом гледаношћу. Бранкица је можда оваква или онаква, али она ради за приватника. Није она та која седи на јавној функцији и деценијама отима државне паре кроз клубове, наочиглед целог света.

Подржаћу сваког ко допринесе раскринкавању те жгадије, па била то и Бранкица Станковић.

Што се осталог тиче, сматрам да Хрватску треба разорити.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Бранкица је прсла и ја је разумем, иако генерално ммм ми није јасан овај чудњикав захтев за одбијање обезбеђења, типа дабогда ме убили па ме ви цео живот носили на души и мој вас дух прогонио ноћима...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Apple iPhone 6S
Pa to i jeste poruka. Posto je prosla kroz, samo ona zna kakva sranja, pretnje i slicno, a onda joj se razne moralne gromade poput Vucelica, Covica, Vucicevica i ostalih rugaju i smeju u lice i raspredaju danima o tome da li njoj treba obezbedjenje i zasto se trose drzavne pare na njeno obezbedjenje (posto jelte u ovoj zemlji se brine pazljivo o svakom dinaru), onda je zena prosto trazila da joj se obezbedjenje ukine, pa kad joj se nesto desi, a desice joj se sigurno, da se lepo pozovu svi ti dezurni mudroseri da objasne da li i dalje misle da joj obezbedjenje nije bilo potrebno i da su svi ti ljudi koje je prozivala samo mala jagnjad koja ne bi mrava zgazilil.

Samo da se razumemo. Nemam nikakve simpatije prema njoj. Ali ono sto je cinjenica, to je da je zena vec godinama pod konstantnim pretnjama, zivi 24h i uz policijsku pratnju. Slusao sam par puta neke emisije sa njom. Kaze djubre ne moze da iznese bez policijske pratnje. Dakle zena zivi u paklu vec godinama i nije ni cudo sto je ovako odreagovala kada joj se razni kriminalci tako otvoreno rugaju i smeju u lice.

Drugo, ja ne znam ni za jednu drugu slicnu emisiju u Srbiji, na bilo kom mediju koji se bavi, ili bar pokusava da se bavi raskrinkavanjem stvari koje se desavaju u Srbiji. Da li to znaci da je u Srbiji sve med i mleko i da nema sta da se raskrinkava ili da niko drugi nema muda da se time bavi da ne bi prosao kao ona? Ja verujem da je ovo drugo u pitanju. I zato ma kakva ona bila i makar bila i selektivna (iako ne mislim tako), ona je jedina koja ukazuje na mnoge stvari koje ovde ne valjaju i za koje nikada ne bismo ni saznali da nije nje i njene emisije.

Njen problem je u tome sto je zena ocigledno luda. Jer jedina sme da se zameri najmocnijim ljudima i grupacijama u ovoj zemlji, dok je sa druge strane napadaju i iste te grupacije i ljude brane razni Covici, Vucelici i ostali drustveni talog, kako bi na ledjima tog populizma odjahali do neke svoje zeljene drustvene i ekonomske pozicije.

Kada na jednoj i to ne bilo kojoj, vec najgledanijoj televiziji sa nacionalnom pokrivenoscu, Vucelic i Covic, a kasnije i Vucicevic gostuju od sumraka do svitanja i ceo dan se bave samo napadom na nju i na Insajder, a istovremeno brane navijace, uprave klubova i predstavljaju ih kao neka nevinasca, a pritom slucajno samo dan kasnije isti taj Covic obavestava javnost da ce verovatno kupiti KKCZ, sto naravno nikada ne bi mogao bez podrske navijaca, onda je jasno u kakvo zemlji zivimo i ko govori ruznu istinu, a ko jeftinu demagogiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Kada se poseres u usta sljamovima iz uprave oba kluba, ne mozes ni ocekivati bolju reakciju. A to sto koriste drugog sljama Vucicevica i njegov WC papir od novina i emisije za to samo govori o njima i koliko ih boli receno. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
Njen problem je u tome sto je zena ocigledno luda. Jer jedina sme da se zameri najmocnijim ljudima i grupacijama u ovoj zemlji,
Pazi ova novinarka više nego očigledno ima podršku ili da kažemo radi za deo bezbednosnih struktura ove zemlje,tako da sa obezbedjenjem ili bez njega nju će neko da čuva.Da budemo krajnje iskreni istraživačko novinarstvo je ozbiljan posao i ja bih ga jako poštovao da je to ovde slučaj,medjutim ovde se radi o jasnom obračunu dela bezbednosnih struktura sa nekim ljudima ili ti klasičnom spinovanju čiji je ona instrument.

Što se tiče ljudi u fudbalskim klubovima da ne misli neko da ih branim time što napadam novinarku,to leglo mafije i kriminala u kojem neko zaduži klub 50 miliona evra i niko ne odgovara,NIKO,a država i dalje sipa novac u tu rupu bez dna,treba opasati dinamitom na sve četiri strane i dići u vazduh,a kad to kažem ja kome je prva stvar od sporta koju je u životu gledao,ta da su me sa 4 godine otac i stric odveli na zvezdin meč sve vam je jasno dokle je to došlo,i zbog čega sam nakon toliko godina ja u julu prošle godine odlučio da prestanem da pratim taj klub i njegove mečeve...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Zanimljivo da recimo vucic treba da da komandu pa da reaguje tuzilastvo...

SKK....zar oni ne bi trebali da budu nezavisni...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Apple iPhone 6S
Citat
Njen problem je u tome sto je zena ocigledno luda. Jer jedina sme da se zameri najmocnijim ljudima i grupacijama u ovoj zemlji,
Pazi ova novinarka više nego očigledno ima podršku ili da kažemo radi za deo bezbednosnih struktura ove zemlje,tako da sa obezbedjenjem ili bez njega nju će neko da čuva.Da budemo krajnje iskreni istraživačko novinarstvo je ozbiljan posao i ja bih ga jako poštovao da je to ovde slučaj,medjutim ovde se radi o jasnom obračunu dela bezbednosnih struktura sa nekim ljudima ili ti klasičnom spinovanju čiji je ona instrument.

Što se tiče ljudi u fudbalskim klubovima da ne misli neko da ih branim time što napadam novinarku,to leglo mafije i kriminala u kojem neko zaduži klub 50 miliona evra i niko ne odgovara,NIKO,a država i dalje sipa novac u tu rupu bez dna,treba opasati dinamitom na sve četiri strane i dići u vazduh,a kad to kažem ja kome je prva stvar od sporta koju je u životu gledao,ta da su me sa 4 godine otac i stric odveli na zvezdin meč sve vam je jasno dokle je to došlo,i zbog čega sam nakon toliko godina ja u julu prošle godine odlučio da prestanem da pratim taj klub i njegove mečeve...

Ni ja nisam bio na fudbalskoj utakmici poslednjih 5 godina, a bar jos toliko pre toga sam odlazio sa uzasnom mucninom u stomaku. U poslednje vreme ne mogu vise to da gledam cak ni na tv-u. Probao sam par puta, ali prosto ne mogu. Uhvati me neka muka, nervoza i ne mogu. Zato mi je drago kada bilo ko, zvao se on Brankica, Milkica ili kako god, pokusa medijski da raskrinka tu jazbinu. Onai sigurno ima neke veze sa db-om, jer sigurno dosta tih informacija koje iznosi nije dobila na konferenciji za stampu, vec od nekih struktura db-a. Meni to u sustini ne smeta. Dokle god iznosi informacije zbog kojih ce nekima od tih idiota skakati pritisak, ja cu da je podrzavam. Da li je instrument ili ne, to ne znam, a ni ne zanima me preterano. Ista prica. Dokle god ona medijski eksponira taj olos i njiegove prljave radnje, dotle ima moju podrsku, ma ciji instrument da je. Sto se njene bezbednosti tice, ma koliko vecina tih "vodja" radilo za db i bilo pod njegovom direktnom kontrolom, ipak imas gomilu usijanih glava, koji su obicni navijaci, kojima su te "vodje" idoli i koji ce misleci da ce se tako uspeti na lestvici i postati blizi njima, uraditi sve. Pa tako kad vodje unesu lutku sa njenim imenom i pevaju sta vec pevaju na celoj tribini, neko od tih usijanih glava ce sutra kada je sretne negde na ulici uraditi ko zna sta kako bi uradio "ispravnu stvar" za koju mu je "vodja" rekao da je ispravna. Sve u svemu ne bih joj bio u kozi.

Takodje, u Srbiji se ona jedina bavi nekim kakvim takvim istrazivackim novinarstvom i jedina ukazuje na neke vece probleme u ovoj drzavi. Dokle god je jedina, sa svim svojim vrlinama i manama, ona je i najbolja u tome. Ja bih voleo da imamo desetine istrazivackih novinara koji ce se time ozbiljno baviti. Nazalost niko osim nje nema muda da se u to upusti jer zna kakva ga sudbina ceka.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2015, 11:19:51 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
pa kad je u srbiji daleko lakse biti novinar koji cita fejsbuk i prenosi nam sta je koji debil od nicim izazvano poznatih licnosti napisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.74
mob
Apple iPhone 6S
Pa to ti kazem. Lakse je sedeti za racunarom i raditi copy/paste ceo dan za neku prosecnu platu ili povremeno napisati neki dupeulizicki tekst kako bi te neko potapsao po ramenu, nego turati ruke u osinje gnezdo i spavati sa jednim otovrenim okom ceo zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 11:54:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.