Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 00:00:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uf..rastem!  (Pročitano 10398 puta)
26. Jan 2007, 14:02:00
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao!
Imam jedan problem koji je verovatno normalan za moje godine!U poslednjih godinu ipo
sam porasla,bas bas bas,bas sam porasla,i onako sam bila bas mrsava,sada sam izrasla u visinu i jos sam mrsava,tako da to bas cudno izgleda,mogu genima da zahvalim za manekensku gradju,ali nisam manekenka,vec devojcica od 15,5 godina!Promenila sam se u potpunosti u fizickom izgledu i sad je tesko prihvatiti sebe takvu kakva sam!Imam bas duge noge i sva sam tanka,mnogi misle da sam balerina,ali ja ne volim sto sam takava i sto su mi noge i ruke bas duge i ne volim svoju gradju,dok neko kaze- ti si bas super gradjena ,sta bih dala da sam takva..-ali opet,ono sto je glavno je sto nemam samopouzdanja i sto mislim da sam najruznija visoka mrsava osoba na svetu,i sto jos uvek nisam prihvatila sebe takvu kakva sam dok sam pre godinu ipo bila potpuna druga osoba i u ponasanju i izgledu,sada sam povucena i sramezljiva...,da li ce me to vremenom proci,sobzirom da je pubertet od 12 do 15 godine,mislim da sam je to prosla!
Da,i cesto imam neke napade smeha,i lako se zasmejem, aisto takvo za sitnicu mogu da zaplacem,pa kada ce me to proci? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile Smile
...Nikada ako nastavis time da se opterecujes.
A koliko si ti to visoka?
Mislim, ako zelis da budemo realni prema tebi moras da nam kazes. Devojcice u tvojim godinama cesto od komarca prave magarca.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Cao!
Imam jedan problem koji je verovatno normalan za moje godine!U poslednjih godinu ipo
sam porasla,bas bas bas,bas sam porasla,i onako sam bila bas mrsava,sada sam izrasla u visinu i jos sam mrsava,tako da to bas cudno izgleda,mogu genima da zahvalim za manekensku gradju,ali nisam manekenka,vec devojcica od 15,5 godina!Promenila sam se u potpunosti u fizickom izgledu i sad je tesko prihvatiti sebe takvu kakva sam!Imam bas duge noge i sva sam tanka,mnogi misle da sam balerina,ali ja ne volim sto sam takava i sto su mi noge i ruke bas duge i ne volim svoju gradju,dok neko kaze- ti si bas super gradjena ,sta bih dala da sam takva..-ali opet,ono sto je glavno je sto nemam samopouzdanja i sto mislim da sam najruznija visoka mrsava osoba na svetu,i sto jos uvek nisam prihvatila sebe takvu kakva sam dok sam pre godinu ipo bila potpuna druga osoba i u ponasanju i izgledu,sada sam povucena i sramezljiva...,da li ce me to vremenom proci,sobzirom da je pubertet od 12 do 15 godine,mislim da sam je to prosla!
Da,i cesto imam neke napade smeha,i lako se zasmejem, aisto takvo za sitnicu mogu da zaplacem,pa kada ce me to proci? Smile

Nemam nekvo bogznakakvo iskustvo sa svojih 20. ali mogu ti reci da devojcice kao ti kasnije ispadnu jedne od najzgodnijih devojaka, neces vecito biti zategnuta i mrsava i predlazem da pocnes da uzivas u tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 :Dslatko.

meni je sad slatko,a u tvojim godinama sam mislila da su moje fizičke osobine nesavršene,
da bih kasnije shvatila da je upravo ono što mi je ličilo na nedostatak nešto što me danas čini i toliko lijepom i što se dopada,najvažnije meni,a onda i ostalima Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
E tako...Budi lepa i sigurna u sebe kao teta Sesircic i shvatices kako zivot ume da bude divan.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2007, 14:46:11 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vrcomm,

teta!?! Smile

lele Smiley 1

majku mu...počeli su da me zovu teta...
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
 Smile
Pa ipak si 12 godina starija od deteta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
majku mu...počeli su da me zovu teta...
Zovi i ti njih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile
Pa ipak si 12 godina starija od deteta... Smile

ko?ja? Smile

ma hajde,molim te...ja stavila te godine...da moje riječi dobiju na težini ovdje Smile

IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ma ti si kao vino :ciggy:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 00:00:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.