Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: UEFA U-17 Prvenstvo Evrope, Srbija 3. - 11. Maj 2011  (Pročitano 12872 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Ali sustina je da Bata Djoru treba nabiti na glogov neomasceni kolac, a fredi ? Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pa u principu,da
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson k 850i
O fak,ogroman post napisem i nije hteo da se posalje..Pozdrav svima

Nije izgovor godiste,i ja sam u tim godinama trcao ko lud,nije bitno dal je bila kisa ili +40,jednostavno je skola zahtevala,moralo se,odlicna kondicija,izrzljivost,a oni za ovo treniraju 18 meseci,a pre toga ceo zivot..
Posto je Partizan tj mladje kategorije igrao,a i sad igra, na stadionu moje srednje skole,prosto je bilo uzivanje gledati te utakmice,svih kategorija,sjajan fudbal,a ovo su najbolji u Srbiji,a igraju ovako ocajno,kako da ne Smile

Sad sam dosao sa tekme,u Indjiji preko 4 hiljade ljudi,a mnogi su ostali bez karte i nisu mogli da udju,iako je ulaz bio besplatan,Only in Srbija Smile ,sjajno zezanje na tribinama,na terenu ocaj,na kraju reprezentativci Engleske ispraceni aplauzom,a i oni su uzvratili nekoliko puta aplauz,nasi ni da pogledaju ka tribinama,sram ih bilo..

Steta sto se makar jedno polufinale ne igra na ovom stadionu.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 21:02:48 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
ooo shke si ziv, pozdrav legendo...

Svaka cast za posetu Indjijaca! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson k 850i
Ziv sam,vracam se Smile

Steta za nasu repku,ali tatini sinovi moraju da igraju.. Bilo mi smesno danas kad se delile karte,isto kao za one grancice u Bg,za podrsku Japanu,ljudi guraju,gaze,a panduri nece da puste ni sa kartama..Ja dobio VIP ulaznicu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Đorić: Preuzimam odgovornost

Selektor kadetske reprezentacije Srbije preuzeo odgovornost za loše igre i neuspeh na Evropskom prvenstvu.

Kao i uvek, kada se Milovan Đorić lati selektorskog posla, naša reprezentacija doživi krah. Tako je bilo i na Evropskom prvenstvu za kadete, čiji je organizator Srbija.

Posle poraza od Danske (2:3) i remija sa Francuskom (1:1), "orlići" su doživeli debakl protiv Engleske (0:3), zauzeli poslednje mesto u Grupi A, oprostili se od daljeg takmičenja, ali i učešća na Svetskom prvenstvu u Meksiku.

A generacija koju predvodi Milovan Đorić slovila je za supertalentovanu.

Selektor je preuzeo odgovornost za neuspeh.

"Preuzimam odgovornost, jer ne mogu ni jednog od ovih momaka da okrivim za bilo koju grešku. Smatram ovaj poraz za lični neuspeh, jer smo uložili mnogo vremena i truda za ovaj šampionat", rekao je Đorić posle poraza od Engleza, a prenele "Novosti".

"Reprezentacija je igrala ispod nivoa na svim utakmicama, jedino je bilo dobro drugo poluvreme na meču sa Engleskom. Tek tada su momci pokazali da imaju kvalitet".

Selektor kadeta je našao i razlog za bleda izdanja svog tima.

"Osvetilo nam se i to što nismo imali takmičarske susrete i nismo učestvovali u kvalifikacijama", zaključio je Milovan Đorić.

On je bio selektor mlade reprezentacije Jugoslavije, koja je u baražu za plasman na EP 2000. izgubila u Barseloni od Engleske 0:3. Prethodno, u Beogradu je doživela debakl protiv Hrvatske (2:6).

Takođe, predvodio je "A" selekciju u kvalifikacijama za SP 2002. Tada je ostvario dva remija i poraz od Rusije (0:1) u odlučujućoj utakmici.

Kada mu je poslednjeg dana 2009. istekao ugovor sa FSS u kome je bio direktor mlađih selekcija, umesto u penziju, seo je na klupu selekcije igrača 1994. godište.

http://www.mondo.rs/s205611/Sport/Sport/Fudbal/Djoric-_Preuzimam_odgovornost.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia N97
Je l meni promaklo ili ovaj ološ i dalje ostaje selektor ?

Čovek je u karijeri vodio tri selekcije reprezentacije i otprilike je skupio tri pobede od čega dve protiv Farskih Ostrva. Vodio je El Salvador i neki kineski klub, sjajne reference. Sa kakvom generacijom je popio 6 komada od mladih Hrvata u sred Beograda ... bio sam na toj utakmici ... Perica i Deki rasture Kajzerslautern, a od Hrvata gube sa šesticom.

Od FSS-a je uzeo otpremninu 50.000 evra, posle par meseci se vratio na posao.

Od ovih klinaca, daj Bože da jedan napravi karijeru, kad ih fudbalu uče ovakvi.

Ilustracije radi, nakon prodate lopte on kaže dečku "trebao si da šutneš, a ne da dodaš" ...  Smile
Pa to se zemljače dogovori i vežba mnogo pre utakmice, a ne kad prilika ode u nepovrat. Smile

Decu ne bih ocenjivao na osnovu tri utakmice, ali imam utisak da su veoma needukovani.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 22:03:22 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson k 850i
Pa on je mentor Pizonu,a Pizonova taktika,dati gol i onda cuvati rez ,koja ocajno prolazi..

Djoric nema pojma,kod njega nije bitna koliktivna igra,vec uspeh pojedinca koji ce najvise para da mu zaradi..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia N97
Pižon, dok je vodio U-21 ekipu, nije znao kako mu se zovu svi igrači. Bolid. Zamislii samo taj amaterizam. Ozbiljan selektor zna da l mu igrač ima hemoroide ili ne.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
SonyEricsson k 850i
A svi se udruzili da oteraju Antica,pa Antica je narod podrzavao... jedan od retkih...
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 22:17:08 od shke crew »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.