Nova Fifa Euro 2008 je prvenstveno pravljena za XBox 360 i PS3.Na tim konzolama se vidi pravo lice nove Fife i izgleda sjajno.Ja sam veliki pobornik PES-a ali zadnja Fifa na ovim konzolama je nevjerojatna.Ja bih volio da su je napravili kao i Konami PES za naše PC ali šta se može valjda će biti sljedeća. Da krenem od početka .Grafika poboljšana za 200%,face igrača trenera sudija trava na stadionu trbine i ostalo. Igrivost vrlodobra, muzika super odrađena a tek komentator, PES ih nikada neće dostići jer je komentator u Fifi profesionalac,onda navijanje jednostavno pravi štimung tokom utakmice. Na kraju da dodam EA Games moraš misliti i na nas PC fanove.
Čujem spominjete PES 6 kao najbolju ikad verziju PES-a,e pa onda ja vam preporučujem da probate FIFA 1999 nemojte se smejati stvarno je najbolja,a i mislim da će vam suze krenuti na oči zbog nostalgije
a tad je i Lacio bio najbolji u Italiji kad se setim uvek kada krenem sezonu u ligi šampiona u kvalifikacijama igram protiv Kopenhagena iz Danske a kad stav simulate bude uvek iznad 8 golova eh ta FIFA 1999 a izgubio sam CD
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.