Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "udri, zakolji da hrvat ne postoji!!"  (Pročitano 25583 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Радикал
То твоје поимање је апсолутно неосновано и засновано на субјективним проремећајима твојих конгитивних процеса, проузрокованих мржњон и фрустрацијом.

Kao sto rekoh....ne volim radikale, a pogotovo ako su iz Vojvodine ili ne daj boze iz Novog Sada

Citat

Наравно да је национална основа битна што и само име говори, па ваљда и Срби имају право на своје националне странге, националну државу... и све остало национално што сви други народи имају.

Pa srbi imaju svoju nacionalnu drzavu i zove se Srbija samo sto bi vi da malo prisvajate ono sto nije Srbija.
Doduse i drugi bi da prisvajaju ali ste mi vi najblizi.
Kao sto rekoh, ne volim radikale, ali takodje ne volim sve druge ekstreme iz drugih naroda bivse YU pa i sire koji su veoma doprineli ovakvom krvavom kraju

Citat
Или можда по твом фашистичком убеђењу немају? Оно што си навео је велика глупост, радикали се боре за одбрану Срба, што никако не значи да желе да науде другима.

Moje fasisticko uverenje, interesantno ali ja se nisam bavio proterivanjem drugih naroda kao radikali.
Naravno mozes ti baljezgati kako to nije istina ali je itekako istina, dokazano vise puta a izmedju ostalog je i to razlog zasto je debeli seronja seselj u Hagu.
Jos jedna zanimljiva cinjenica je da gde god su se radikali borili za odbranu srba, srba tamo vise nema.
Prema tome, mani me demagogije i priznaj ko covek da ste verni sledbenici Adolfa Hitlera. Naravno posto radikal nije covek...

Citat
Какве лажи говориш довољно говори и чињеница да је републички посланик Радикалне странке била Мађарица Елвира Фекете
. Да смо протеривали Мађаре ни би их ваљда постављали за посланике. Што се тиче Словака, моја баба Словакиња је загрижена радикалка па ти види :wink:. Такође у странци има још приличан број Словака, Мађара, Буњенаца и многих других народа.

Pazi da ti ne poverujem. Naravno, verovatno je istina da je bilo pojedinih pripadnika drugih naroda medju radikalima ali to su veoma retki izuzeci, ili ih je neko veoma zajebao ili ih prevario ili nesto trece.
Da ste vi ono sto kazes da jeste madjari i bunjevci i svi ostali bi bili redovna pojava u vasim redovima, ovako mozete da se hvalite jednim izuzetkom.

Citat

Та твоја људска нација не постоји, то је врста а нација је нешто сасвим друго и ти то добро знаш.
Такође и ти закључујеш само на основу тога што је неко Радикал да смрди, да је глуп, примитиван, неписмен, да га треба јавно жигосати, ја ти само показујем да осетиш на својој кожи како је то јер очигледно немаш довољно моралних вредности да то другачије схватиш.

Moje moralne vrednosti iskazujem samo prema onima koji zasluzuju to.
Ja ne mogu biti moralan prema pripadnicima jedne zlocinacke organizacije koji prete nabijanjem na kolac na mitingu u Novom Sadu svakome ko se ne slaze sa njihovim zlocinackim idejama.
Sad jos reci da nije onaj imbecil Toma Nikolic rekao ( mrsko mi da pisem njegovo ime velikim slovima ali moram da ne pomisle da sam nepismen )

Citat
Овај текст је прилично тенденциозан и искривњено показује стварност базирајући се више на површним коментарима који су прилагођени ставу аутора него на историјским чињеницама. Чисто ради илустрације пристрасности, навешћу да је читава страна посвећена томе како је Банат у Краљевини СХС био у лошем положају а само у једној речници се спомиње терор Немаца за време окупације у Другом св. рату.
И поред свега, питам ја тебе где је ту насилна колонизација? Да је досељавања стално било то сам и ја сам рекао, али где је ту насиље?

Ne samo Banat nego cela Vojvodina je bila u teskom polozaju u kraljevini SHS. Odmah su nabijeno nameti i do tri-pet puta veci nego u Srbiji.
Srbijanci su se ponasalo gore nego najgori dusmani
A nasilnih doseljavanja je bilo i posle drugog svetskog rata i tokom 90. godina proslog veka.
Prvo proteraju nemce ( nasilno jel ) onda skoro ni ne pitajuci premste citava naselja u Vojvodinu. Sta je to nego nasilno

Citat

Све је то Велика Србија, тако да за мене и он домаћи Smiley.

Velika Srbija...hahahaha, pa sve je i pocelo sa tom gluposcu o velikoj srbiji.
PRvo one mumije u SANU a onda i ostali.
Mozes slobodno da zaboravis na to, jer se to nikada nece desiti

Citat

Да, Радикална сртанка је умерено десне оријентаније, али са јаким социјалним програмом и у суштини њеног политичког деловања су демократске тековине. Можда се то теби не свиђа и желео би то другачије да представиш али је то ипак тако.

Aha, a demokratska tekovina je i potezanje pistolja na studente, prebijanje advokata Barovica, cupanje mikrofona u skupstini, proterivanje hrvata iz Vojvodine.....jel jos da nabrajam.
Nemoj se truditi vise radikal, svakome je jasno kakva ste vi lazljiva banda.
Nazalost vi ste opasna lazljiva banda.

Citat

Данас се медији кажњавају и забрањују без икаквог закона. Власт у којој и твоји аутономаши активно учествују изгледа се боље сналази у беззакоњу и анархији јер се тако лакше пљачка а да не остану трагови.

Hahaha, koja gomila gluposti

Citat
Када се узме у обзир да је у то време наша држава била изложена директној, како оружаној тако и медијској агресији, може се закључити да је тај закон одлично послужио да се бар део пара из иностранства, усмерених на рушење нашег уставног поретка, пребаци у празну државну касу.

S obzirom da ste vi ucestvujuci u vlasti ucinili sve da zemlja bude izlozena direktnoj oruzanoj agresiji jasno mi je zastto je trebalo oppljackati i onemoguciti svaki glas razuma i opozicione medije koji su razotkrivali prave krivce, tj VAS i naravo onu vesticu Miru Markovic i Zlobu

Citat
Да за разику од таквих као ти који ликују, уживају у патњи српског народа на Косову, и који у што слабијој Србији виде шансу за остварење својих циљева, ми смо бар дали све од себе и имамо намеру да се и даље боримо и кад тад тај део српске територије и ослободимо.

Pa sto se ne boris. Idi brate na kosovo gde mrski nam neprijatelj upropascuje svetu srpsku zemlju tako sto hoda po njoj

Citat
Како то Војводина никада није била Србија, а и дан данас је баш тако де факто саставни део републике Србије? Мораш мало да се посветиш своме образовању и учењу историје да ти се овакве омашке не би понављале :wink:.

Vojvodina nikada nije bila Srbija, a posebno nije neotudjivi deo. Ja Srbiju ne vidim, niti osecam kao nesto sto mi je priraslo k srcu ili kao neku domovinu.
Ja sam rodjen u SFRJ i moja domovina je bila Jugoslavija, u osnovnoj skoli smo ucili geografiju Vojvodine i Jugoslavije. Srbija je spomenuta tek u kontekstu da ima dve autonomne pokrajine.
Tako da ja ne mogu, niti da vidim, niti da osecam Srbiju kao moju drzavu. KAd je nestala Jugoslavija, ostala mi je jedino Vojvodina
 To sto je nasilno ukinuta autonomija ne znaci da se takvo stanje nece promeniti.
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
@SerbianFighter, cbbj
Изгледа да имамо превелика очекивања од Европе. Прихватање европских стандарда је у сваком случају веома позитивна ствар, поготово по питању економије. Такође је позитивна ствар што се таквом интеграцијом ствара противтежа новом америчком колонијализму и доминацији силе. Са друге стране, нешто не примећујем да данас у Европској Унији не постоје границе. Слободнији проток робе и људи не значи да границе не постоје. Разне нације у ЕУ и даље у потпуности чувају свој национални идентитет и интересе.
 Како год та ствар са Европом буде текла, увек ће јачи тежити да наметну свој став слабијима, одређене нетрпељивости се не могу избрисати споразумима на папиру, Албанци неће престата да се множе, Хрвати да теже геноциду над Србима, Немци да трипују како су `вишра раса` богом дана да влада светом, итд. итд. Далеко од тога да се противим европским интеграцијама, али оно што хоћу да кажем је да се Срби морају изборити за свој национални интерес, а самим тим и опстанак, јер пуко утапање у некакву Европу, без гаранција за очување наше држанве и народа, не може нам донети ништа добро. Све у свему, не треба журити, морамо полако прихватати стандарде и градити сопственим снагама модерну и јаку државу, па тек када довољно ојачамо и створимо лоби који ће нам гарантовати остварење нашег националног програма (а то ће вероватно бити тек када Русија довољно ојача и када и она сама постане део те уједињене Европе), евентуално ступити у један такав савез.

И на крају, СФ, што се тиче твоје изјаве да се сваки став може доказати и оборити, размисли мало о томе, јер се то коси са свим научним принципима, како егзактних тако и осталих наука, као и са самим принципима људске свести, разликовања тачног од нетачног, истине од неистине, доброг од лошег... Истина увек постоји, можда је некад сувише компликовано до ње доћи и сложити коцкице, много малих истина свести на једну глобалну истинитосну вредност често није могуће, али истина као категорија ће увек постојати и на томе се заснива читава људска цивилизација, тежња за истином је увек била човеков главни покретач (ако мени не верујеш питај Молдера Smiley).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: AxeZ
Kao sto rekoh....ne volim radikale, a pogotovo ako su iz Vojvodine ili ne daj boze iz Novog Sada

Ма нико ти и не тражи да их волиш. Ка да би такви као ти волели радикале ја сигурно не бих био један од њих!

Pa srbi imaju svoju nacionalnu drzavu i zove se Srbija samo sto bi vi da malo prisvajate ono sto nije Srbija.

Докле год велика већина становништва Војводине жели да живи у Србији и прихвата је као своју државу, дотле је твој суд о томе шта је Србија а шта није потпуно безначајан.

Doduse i drugi bi da prisvajaju ali ste mi vi najblizi.

Просто ми дође да ти пожелим мало те `друге`, да лешеви опет потеку Дунавом, па да схватиш колико ти је лепо у Србији. Или можда не, можда ти баш то недостаје :wink:  .

Kao sto rekoh, ne volim radikale, ali takodje ne volim sve druge ekstreme iz drugih naroda bivse YU pa i sire koji su veoma doprineli ovakvom krvavom kraju

И шта кажеш, не волиш радикале? Не верујем ти Smiley. Када кажеш `све друге екстреме` вероватно мислиш на све оне који су насилно цепали државу, цепајући тиме и српско национално биће, и свесно изазивајући крвопролиће да би остварили своје сепаратистичке циљеве. Зар ту не препознајеш и себе самога и своје злочиначке амбиције?

Moje fasisticko uverenje, interesantno ali ja se nisam bavio proterivanjem drugih naroda kao radikali.

Ти си овде јавно и спонтано изнео своју жељу да се радикали иселе из Војводине. Шта је то ако не позив за протеривање. Што се оптужби тиче, могу само да ти поновим да је срамота нападати некога без доказа, зато нема потребе да се вртимо у круг него јасно и гласно реци тај у тај радикал је осуђен због тога и тога. Твоје инсистирање на умишљеним небулозама постаје смешно.

Naravno mozes ti baljezgati kako to nije istina ali je itekako istina, dokazano vise puta a izmedju ostalog je i to razlog zasto je debeli seronja seselj u Hagu.

Шта је то доказано? И још три пута: Шта је то доказано? Шта је то доказано? Шта је то доказано?
Што се Хага тиче, ни ту још није ништа доказано, нити ће ускоро бити јер немају никакве доказе па процес не може да почне. Иначе свима нам је јасно који је циљ тога суда и колико су његове одлуке у складу са истином, а колико са тежњном да се оправдају прошле (а и будуће) неправде почињене према српском народу. Ваљда довољно говори очигледна чињеница да се из истога џепа из кога је финансирана отворена агресија на нашу државу, плаћа и тај такозвани суд. Смешно је очекивати било какву незанисност и непристрасност ако је главни финансијер уједно и директно заинтересована страна и директни учесник у свему томе. Шешељева прича у свему томе је још смешнија јер оптужба против њега излази из оквира циљева тога суда, он није био ни на каквом званичном државном положају у време за које га оптужују, па им чак и његова евентуална кривица не може помоћи. Значи Шешељ је у Хагу пре због тога што представља главну опасност по послушничку власт у Србији, него због његове улоге у претходном периоду, што нам потврђује и смешно неутемељена оптужница, недостатак како доказа тако и сведока, све у свему на брзину припремљен монтирани процес чији је једини циљ да се Шешељ удаљи из Србије.

Jos jedna zanimljiva cinjenica je da gde god su se radikali borili za odbranu srba, srba tamo vise nema.

Стварно је занимљиво када такви као ти, који ликују и уживају у патњама и прогонима над Србима, почниу да се брину о њиховој одбрани. Да можда ти ниси некога бранио? Да се нисмо бранили сигурно би било још много горе. Ето ти Другог св. рата када су се Срби, уместо да се бране, залуђивали комунистичком идеологијом и тако не бранећи се изгубили више од милион живота. Одбрана, макар и неуспешна или делимично успешна је увек много боља од пасивног чекања непријатеља, који када осети `меко` буде још трипут свирепији него што би иначе био. Али разумем ја тебе, и ти би лакше остварио своје циљеве када се Срби не би бранили. Јел` тако или није :wink:?

Prema tome, mani me demagogije i priznaj ko covek da ste verni sledbenici Adolfa Hitlera. Naravno posto radikal nije covek...

Па ти си стварно чудо природе. У једној реченици некога оптужиш за фашизам а одмах у следећој износиш своје фашистичке идеје. Могао би бар мало да покушати да будеш доследан у својим ставовима.

Pazi da ti ne poverujem. Naravno, verovatno je istina da je bilo pojedinih pripadnika drugih naroda medju radikalima ali to su veoma retki izuzeci, ili ih je neko veoma zajebao ili ih prevario ili nesto trece.
Da ste vi ono sto kazes da jeste madjari i bunjevci i svi ostali bi bili redovna pojava u vasim redovima, ovako mozete da se hvalite jednim izuzetkom.

Мислиш ли да је мени битно да ли ти верујеш или не? Све су то чињенице које се могу проверити, као и то да Шешељ никада није изјавио било шта против националних мањина, чак напротив, приликом свих наступа у Војводини се према њима однодио са уважавањем. Лично сам више пута на митинзима из његових уста чуо како се обраћа: `Браћо Срби и сестре Српкиње, припадници свих осталих народа Словака, Мађара, Румуна, Русина, Буњеваца...`.

Moje moralne vrednosti iskazujem samo prema onima koji zasluzuju to.

Моралне норме и вредности нису нешто што се исказује или не исказује. Оне су нешто чиме треба да се руководимо увек и свугде, али ти са тим очигледно ниси упознат.

Ja ne mogu biti moralan prema pripadnicima jedne zlocinacke organizacije koji prete nabijanjem na kolac na mitingu u Novom Sadu svakome ko se ne slaze sa njihovim zlocinackim idejama.
Sad jos reci da nije onaj imbecil Toma Nikolic rekao ( mrsko mi da pisem njegovo ime velikim slovima ali moram da ne pomisle da sam nepismen )

Ха, не верујем да је то још неко сем тебе чуо, али смо сви добро чули за за Чанково вешање на бандере. Мада можда му се може узети као олакшавајућа околност неурачунљивост због апстинентске кризе. Или је ударио главу када га је на мотору лупила халуџа па одонда вуче последице.

Ne samo Banat nego cela Vojvodina je bila u teskom polozaju u kraljevini SHS. Odmah su nabijeno nameti i do tri-pet puta veci nego u Srbiji.
Srbijanci su se ponasalo gore nego najgori dusmani

Човече, па ти не само што све знаш него откриваш и нове историјске чињенице. За овај истраживачки рад ти треба скинути капу Smiley.

Опет ћу ти пренети приче и утиске до којих сам дошао од `с колена на колено` тј. чуо од родбине. Мој прадеда Словак, када је био мобилисан од стране Аустроугарске војске пред Први светски рат, сипао је сам себи барут у око да би избегао да иде у рат против `браће Словена`
, на једно око је изгубио вид а делимично и на друго јер се инфекција проширила. Ово је корисно да схватиш да за разлику од тебе има много других часних несрба у Војводини који би могли бити поносни чланови Радикалне страке и који су свесни да једино у саставу Србије и захваљујући толеранцији већинског Српског народа Војводина је постала и остала то што јесе. Е баш тај мој прадеда је са одушевљењем дочекао улазак Војводине у састав Србије и о периоду између два рата је говорио као о периоду просперитета, што потврђује и имовина коју је стекао (мукотрпним радом али је ипак стекао, што сигурно не би могао да је било онако како ти измишљаш).

A nasilnih doseljavanja je bilo i posle drugog svetskog rata i tokom 90. godina proslog veka.

Као што сам већ рекао, после Другог св. рата је било насилног одузимања имовине, али то нису радили Срби него анационална комунистичка власт, и та имовина је одузимана пртпуно равноправно како Србима тако и осталима (највише Србима јер су они и пре рата били велика већина у Војводини, и самим тим су и највише имовине поседовали). Неморално је злочине комуниста, који су узгред речено највише злочина починили према Србима, прописивати тим истим Србима.
Што се овог периода из блиске нам прошлости тиче, реци неки пример насилне колонизације да чујем и ту измишљотину, ако чак и ти имаш образа да измишљаш тако нешто што очигледно сви знамо да није истина.

Prvo proteraju nemce ( nasilno jel ) onda skoro ni ne pitajuci premste citava naselja u Vojvodinu. Sta je to nego nasilno

Опет показујеш елементарно непознавање историјских чињеница. Велика већина Немаца се повукла из Војводине заједно са немачком војском, значи пре него што су они који су их према твојој лагарији протерали уопште преузели контролу и власт. Вероватно су се бојали одмазде јер су били свесни каква су злодела направили. Мене једино интересује колико ћеш ти још дуго имати образа да се овде фрљаш глупостима, показујеш незнање и оптужујеш некога голим измишљотинама?
И ради истине, комунистичких (не Српских) злочина над Немцима је било, пар стотина немаца је убијено (у главном оних за које се утврдило да су помагали окупатора), а под утиском тога одређени број је и после ослобођења отишао, али је то само пар процената од укупног броја немаца који су се иселили.
 Међутим када се сагледају све страхоте рата, срећа је што одмазда није била и много већа.

Mozes slobodno da zaboravis na to, jer se to nikada nece desiti

Желиш ли да ја теби кажем шта се сигурно неће десити :wink: ?

Aha, a demokratska tekovina je i potezanje pistolja na studente, prebijanje advokata Barovica, cupanje mikrofona u skupstini, proterivanje hrvata iz Vojvodine.....jel jos da nabrajam.

Прво је потпуно легитимна самоодбрана од руље која се спремила на линч, и да се то могло окарактерисати икако другачије сигурно би завршио у затвору. Оно друго, и поред спроведене детаљне истраге никада није доказано, званични починиоц је нн особа. Треће је било сретство у борби против, како би се ти изразио, `злочиначког режима С.М.`. Четврто је пропагандна патка коју нико жив не може да докаже, а и већ је о томе на овом форуму вођена расправа и ту сам рекао шта сам имао.

Hahaha, koja gomila gluposti

Да, али само у твојој глави, јер да није тако и ти би , ако и сви грађани ове замље био упознат са забрањивањем и кажњавањем медија за време ванредног стања. О једноумљу у медијима од 5. октобра на овамо не морам ни да говорим, то је бар очигледно.

S obzirom da ste vi ucestvujuci u vlasti ucinili sve da zemlja bude izlozena direktnoj oruzanoj agresiji jasno mi je zastto je trebalo oppljackati i onemoguciti svaki glas razuma i opozicione medije koji su razotkrivali prave krivce, tj VAS i naravo onu vesticu Miru Markovic i Zlobu

Ма да, то смо ми заједно са Миром и Слобом и бомбардовали сопствени народ :wink:. То је у потпуности у твом стилу извртања и измишљања, да поред толико очигледног починиоца злочина над нашим народом, отвореног агресора који је напао једну суверену земљу ти кривца тражиш у онима који теби `нису по вољи`.

Pa sto se ne boris. Idi brate na kosovo gde mrski nam neprijatelj upropascuje svetu srpsku zemlju tako sto hoda po njoj

Наравно да ћу ићи и да ћу се борити. Прво се треба учврстити и ојачати на овоме што нам је остало (рачунајући ту и Војводину :wink:) па чим се створе повољни геополитички услови ето нас доле и још понегде :wink:.

Vojvodina nikada nije bila Srbija, a posebno nije neotudjivi deo. Ja Srbiju ne vidim, niti osecam kao nesto sto mi je priraslo k srcu ili kao neku domovinu.
Ja sam rodjen u SFRJ i moja domovina je bila Jugoslavija, u osnovnoj skoli smo ucili geografiju Vojvodine i Jugoslavije. Srbija je spomenuta tek u kontekstu da ima dve autonomne pokrajine.
Tako da ja ne mogu, niti da vidim, niti da osecam Srbiju kao moju drzavu. KAd je nestala Jugoslavija, ostala mi je jedino Vojvodina
To sto je nasilno ukinuta autonomija ne znaci da se takvo stanje nece promeniti.

Е ово већ објашњава твоју мржњу према радикалима, као непрелазном зиду на путу вашег одвајања од Србије :wink:, снази која је највише допринела присаједињењу и која има снаге да то заједништво и сачува. И чисто ради твога образовања, рећи ћу ти да је пре уласка у Југославију, Војводина (све са Барањом) 25. новембра 1918. године потписала присаједињење Краљевини Србији, и као саставни део Србије ушла у заједницу Срба, Хрвата и Словенаца.
Ја не знам шта си ти у школи учило, али ја то сигурно нисам. Очигледно да је `јогурт револуција` позитивно утицала на школство :wink:.
Аутономија није укинута насилно него вољом грађана, што су потврдили и сви избори који су уследили. И данас, када буде (ако буде јер је власт свесна да ће тешко проћи) референдум за устав Србије који Војводини даје прерогативе законодавне, судске и извршне власти, грађани Војводине ће томе сигурно рећи не. Једина шанса да тај устав прође су грађани дригих делова Србије, који овај проблем можда неће схватити довољно озбиљно. Али ваљда нећеш дозволити да ти Србија, коју узгред толико не волиш, нешто поклања, и то још против воље грађана Војводине у коју се толико кунеш?

И за крај мало правих Новосађана (иако ћеш ти, у свом препознатљивом фашистичком маниру вероватно рећи да свако ко је радикал не може бити Новосађанин):

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
@Radikal:

Samo da ti pojasnim moj stav o Evropi. Ja zaista nemam nikakva velika ocekivanja od Evrope, osim da nas usisa u svoju drzavu, da nas eksploatise i da nam nametne svoje vrednosti, svake vrednosti, pa i religijske (pri tome mislim na katolicanstvo). Tako da u sustini od Evrope zaista ne ocekujem bas nista posebno, naprotiv. Jedino vidim realnost i vidim kako se krecu trendovi, ali to ne znaci da imam neka velika ocekivanja da ce nas "Mesija" evropski spasiti svih nasih problema i zala. Naprotiv.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
CIAO !

Evo me na ovom topicu , jer sam usrala na drugom - pokvarila rođendan jednom momku - ali to nema veze , idemo ...
Čitam , sve sam skoro pročitala , ali me umori ova ćirilica za popizdit , sjetih se nečega - DAJ GOVORI SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME - vaaauu !!! To je bilo jakoooo!!!!
Vidim , Vojvodina digla glas ,GRIZE RUKU KOJA JE HRANI , pa to je DEŽAVU ( čitaj kako govoriš ) .... ludilo brale . Hrvatska je digla glas , svi novci išli za Beograd , pa se dogodi šta se dogodit mora . Vidite i sami . A Kosovo je velika priča , Albanci ( potomci Ilira , inače miroljubiv narod kroz povjest, jer se sklanjao kako je tko dolazio , nisu vodili nikakve ratove ) , osjećaju se gore pod Srbijom nego nekad Turskom ili nekim drugim .
Što to govori o Srbima ?
Strasti kad prorade , pamet spava ! A vaše strasti CEO SVET POZNAJE . Ta Velika Srbija ima tendenciju umanjivanja , silom želite zadržati ljude pod sobom , mrzite šiptare ali moraju živit sa vama . Kosovo bez šiptara . To nije moguće . Vojvodina bez Hrvata , ni to nije moguće , ma koliko vi to željeli . Nasilne migracije nikad nisu donile zdrav plod
Zamjeri mi jedan curetak na izjavi AKO STE BOLJI , PAMETNIJI I NEPOBJEDIVI , KAKO NEMATE JADRANSKO MORE ! Kaže da je to izjava jednog diteta , a ne žene od 33 godine . To je istina koju nitko ne može pobit ,ni ubit ,ni zaklat , ništa ne možete !!! Jadransko more vam je oduvik bila želja i ta vaša teorija Velike Srbije pada samo na toj jednoj stvari . Dalje možete pričat šta hoćete , uzalud je .
S.F. mi dokazuje mada to ne želi priznat ni sebi samome . Puno dokazujem ja svoju teoriju , sa svojih 33 godine , postolar po zanimanju , imam kompić da sa njim komuniciram , tj. čak sam i ja ušla pismena u 21 stoljeće . VOLIT SVOJ NAROD = POŠTIVAT DRUGI , drugačije ne ide . Smile
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Izvni molim te, hoces ti meni objasniti sta ces ti u delu foruma SRPSKI NACIONALIZAM?

Ako ste lepsi, pametniji, bolji, spretniji, kako nas to ni jednom ne dobiste ni na jednom polju? Kako mi ostasmo gde jesmo a i vi se nesto ne prosiriste.

Ajde lepo gledaj svoju zemlju, a moju pusti.

Idi na forum o Hrvatskoj ako ti se o njoj prica toliko.

Ponasas se kao da 10 godina imas.

Imas komplekse, cim toliko pljujes po drugima a ne gledas sta ti sugradjani rade.

Ako neces milom, pustices silom ako budem primoran na to.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Jao meni , sad će cenzura !
Baš se bojim . Pustiš postove onog bolesnika šta vas je sve vulgarno izvriđa ( od mame , sestre ... ) , ali je veliki strah od jedne splićanke koja nikome nije j....la mater i tako to .

MOJE ČESTITKE

P.S. ISTINA BOLI
IP sačuvana
social share
PEACE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nikakav strah, samo ne volim kad mi neki troglodajt ometa diskusiju na forumu. Takve stvari treba regulisati na vreme.
P.s. Nisam ni ja nikome jebao majku, niti cu, cemu to? Mnogo je bolje to uraditi na fini nacin.Ajde lepo sledeci put kad popusite u waterpolu nemojte ljudima rusiti bazen, greota je, nisu oni krivi.

Ili pocni da diskutujes kao svi ostali, na teme koje nikakve veze nemaju sa nacionalnim sukobima, ili neces diskutovati vise.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
SF u pravu si. Sto je dosta-dosta je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: SerbianFighter
Nikakav strah, samo ne volim kad mi neki troglodajt ometa diskusiju na forumu. Takve stvari treba regulisati na vreme.
P.s. Nisam ni ja nikome jebao majku, niti cu, cemu to? Mnogo je bolje to uraditi na fini nacin.Ajde lepo sledeci put kad popusite u waterpolu nemojte ljudima rusiti bazen, greota je, nisu oni krivi.

Ili pocni da diskutujes kao svi ostali, na teme koje nikakve veze nemaju sa nacionalnim sukobima, ili neces diskutovati vise.

Eh SF, sto napade devojku...Smiley
Nemoj je terati bez veze, to nije u skladu sa bratstvom i jedinstvom i medjusobnom tolerancijom...Smiley
Onom smradikalu dopustas da kenja po celom forumu a to jedna devojka i jedan njen post te izveli iz takta....Smiley

Osim toga ima super naglasak....<Smiley
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.