Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 806
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udji i lupi sta ti padne na pamet  (Pročitano 228515 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
Kako su neki ljudi naivni. Smile Smiley 1

Smile

srecom nisam tu Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
sa sex foruma:

Korisnici koji su trenutno na forumu: 400 Clanova i 138 gostiju nalazi se na ovom forumu.

mislim sta reci.....

EDIT: a sa ovog foruma sa off topic carstva...

Korisnici koji su trenutno na forumu: 7 Clanova i 1 gost nalazi se na ovom forumu.

uporedi...

a,da....

Cokoladaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Poslednja izmena: 19. Maj 2008, 17:04:47 od c@ther!nee »
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6827
Zastava Kr
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k770i
moram da kazem.....Karamelaaaaaa!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
са овог форума

1 clan i 0 gostiju cita ovu temu.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
Biskviiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
smotana oblanda
IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350
jede mi se nesto slatko....

Clanovi aktivni u poslednjih 30 minuta:
c@ther!nee, Burton87, paolone1340, futurist, Vlpj, slobodan11, pinokio, jas, Hrvat2008, Dunavac, vestica mimi, gromki, gadd, pedja24, pedam, Qre, stojanac, simijon, Aleksa1389, logic1, golf64, Mi_Ma, uwireless, lerdi, Di Canio, ziledin, relic, dukadalm, Pele.va, Orfanelin, skomipop, osma_putnica, edin11, rajasa81, miloshm, djenka01, Sundance Kid, vukadin_l, latifovich, ceka11, Catkill3r, vinKo77, P_I_L_E, whitepride, zlatkoboki, sranzo, _Rebeka_, stiv33, detelinara88, strelac74, braxat, SFTFA646, Dinnec, tarmi84, msetkov, dzon, zafir9, stefan_267, kizo 1, TheWickerMan, L89, DuKiM57, peraizddra, vince2096, dushanle, cukicomm, stefaneka, homer666, edodizd, dzajo, Saniboj, taxydo, oscargoldman, posejdonbgd, neskoni, necron, moconije, grafica, alexnakic, toshke, mare_bj, vaterpolista, filid, gajicanski, coolkingeye, joker98, dekiiyu, ogorcenius, eeeTooo, vladapvo, system_V_r4, demion, mln80, kornfleks, karejn, lordmas, nvboza, bosko2602, Shifty84, darinho, cipre, piksivn, almudena, albumag, spankie111, Smrt_na_bicikluu, gorance83, Alen(NS), novmilan, graforad, maor25, D-H, taca93, miskotrbovic, nemanja5, Spaceman, vladagrobar, djuntomir, TripkoUvac, veljaman, Uboje, Shaka Zuluf, duxae, sremman, meandmymonkey, kijan, aca_uc, igordr, taxtex, Enis - Mafija, kimi986, hshs, emilijano, bacan15, sinless, kizazg, bucko78, DoctorN, kasikovicm, kiseonik, sumrak.b, ale121, šećerlema, yu1976*5, tonimontana, AceLj, skrnnr, perajocic, viit, salka, 341991, debelguza, bozzo147, zg77, dexterNS, The Punisher, pravi, bloker, Bella*7, amateurpics, szsd21, shandudule, twinss015, mmiroljub, taphophile, popdjemo, siemens, -Samurai-, ramon23, Insanity, casper87, batrangel, brdpk, powerslave, tamaricamala, svinjce t, sh0rty86, ntop, aureliomm, katanac, kuzmanns, aeae, sanjuro, Va®ga, siki5kings, mihajlo73bg, Raba, zoki019, frozen_dead, averel90, Quil, alexa74, vlado85, jaroking, spasilac011, sima01, vladimirosi, Imaginelo, Cavka, wayfaringpilgrim, vesnica13, tmarizela, sashko, jabuka100, goxy86, zlisale, kkupuss, ivan_sudija, so.miona, crnkaa, Papa Bouba Diop, voja_b, matke, motohed, martinov, nikluk, music boy, gorskivuk, pipoin, psidiali, nemajo, Haggard, Rajah, strelac78, andria_gm, kita44, zemunac06, fiiliip, djubrix, alexnikolic, WhiteGoa, 2pacmj, jmkiza, Velja_Slash, Теодора, voxslayer, ajvann, dajno, nikoljica, Galas, mlekadzija1981, yousef1967, Vukola, kalipar, ilija667, baki13, magnusartist, bomm, carp_killer, svlada5, 2861389, venger, Johnny17, [poi, crazy_serbs, Coize, sanicaa, mosquito, miroslav1111, Mare-EV, saygus, Mancini, laki_89, AleksandarSrbin, zeljko1111, kiklopica, b666, mikanovski, seqla, .::hammer::., anes__, todorovic, Heroj_ulice, dabldi, tjuna, bmatrix, trigeminus, santjoj, LegendWanted, fgh0611, senadomen, vrbov prutić, milojkole, Vlatce_sk, biobazar, srecek, veljkokim, dare83, alns, daysleeper026, snaki, 125brigada, nes-man, cargo011, Damir, slavsko, BOOgys, Darko124, iggy.mi, tukisasayu, DiasDias, vor118, retrosbg, armylider, Felix_Moses, Znik_Boy, dado666, altf4, miroslav V.Crniće, yourtoiletpaper, bumali, titeuf, igor09, diskodzomba, luxradio, cobra1978, dadokg1, Atos81, sale987, dan2, Петар, mujjo, giona, kil432, vil, sinner, prika38, apolon1, Rodney_LFC, arsenal6121, bez_straha, dimacar, Konsiliere, mgluscic7, the^answer, salipur, kojmoj, irvas8141, fartman, Nigrutin_91, icemama37, mildred_carica, beki84, Pansailor, leka58, cardone, Nenad_Vucje, genije.m, Lalic87, smoudđ, rakche, ludi_rus, zwelj, vulekg81, guasman, prcin, Jim-Bilba, ug-lje-sha, pantermen, biglips, naldo, dm2, mojo, razy, hadrrijan, ljubici, sss999, polaroid23, blacky2004, littlegirl1, Igor DJ., svetlanko, bakigang, strix83, vlado72, Boske91, fllapi, skorpion_nt, shkorpion, Millee, borisnkv, CodeZero, aaroww11, guste1987, shomy.adriano, vuxi, jagodinko, bingo404, vostezmaj, saq, coda70a, hajdelberg, Tranda90, zoki27, gor73, pedja036, artes, KadOnoJa, senadic, eastwood1, luka sm, bojan.ristic, pjetrinjo, jogurtmen, nikicap, radega, Shmrk-Belo, MladenIsakovic, Corneliusco, neobee, mark5ista, jackeyalineonazis, ante00, sslg+, mladidr, marinac, kwak, stankovicdejancigi, savap, bocika, acko10, antm, otorinolaringolog, joce.1982, dinustef, hoole, cvetko, boban92, canelane, pickin, linos7, ivana, hagor, zilexen, trolejbus, kikastepi, startreker, laziciLE, akki, White Wolf, vans, sashavr, toma_007, bahulja, Caligula89, sikofitol_kg, Zeljko_D, peki86, prebranac, imbauser, Sandurz, reqw, WalkingDown, decky999, ajnmat, danilobg, nemanja_the_man, vladomonte, Boccy, rko990, overloth, rasamisa, niko79, liquid, kicddick, *Brainiac*, InterNJet, zore77, djoli, 1voki2, apaurin, blazers, skordisk, DraskoSix, shomy_btc, Locas, zmaj_zmaj, mikica128, jelenacgko, fix_na_x, jelenaserb, berretta, mazzaki1, duk, onjak, kriptonit, bonika, babac79, Palindrom, miki1104, jgjgjgjgjg, braveheart76, midking, CrazzyDJ, Polinik, nsbg, kizaa, sytohynho, krtko, gare alek, Hiawata, $ilent, magico, kobac_84, dendroaspis, ddeja, redyyyy, Paolo Maldini, aifel, jocca_kg, Maks 78, kopernikus, terenac, SupreMaCe, cerke, barbi78, wazdah, SiMaaaa, deadman916, gogoskopje, blboy, igorkp, mladj4a, Sweet Marlboro Tobacco, Dalib, milisav_bl, gti04, jose_king, Milentije011, creck, mirkomanijak, Tennyson, lycon, REAC, wormbl, gently5210, aoj, Gorilazz, 2F@ST, umece, sekutic, kolark, aleksa, Petar_Popara_Crni, fulltsa11, purim, a.k., kulturai, dakina, sasasa, Meda_dolovo, Bakutaj, jps21, cakki, stefanos22, badrid, aguero, Zika81, mirko250, pehar0402, stracara, lukpot, ddd017, Stefan_Le, pekij, Livingston, Boki78, panbojan, sexooo, 4GL PSETOMAN, theMadDoGbn, dionzije, borac123, gantogram, tizlabor, Neo85, KGBaron23, deki_kg_1, tzintzar, miroslavtom, asdfgh, sanjinm, medalora, bastardinjo, mazurinho, rainy_day, vlada019, spali89, Deko, bosko777, morrison girl, dundjer.nikolic, le matou, tinnaaa, gagijk, Gistro Phiber Optic, shut_down, treci, asterics, yumba, von_Behren, srbin_021, m.owen, factoryz, CrazySerb91, gunrock, hardkaze, dino2005ze, B_o_z_i_d_a_r, pipinannis, donwuchko, baLju, markomts, serjoza, pizon1, jaksa, @oljica@, meshtro, Hefesto, svezdnar, Pwt, dirk34, Kuguars, miloica, marzucas, ivanmisa, Razorman, necamat, pilot, light_striker, bgatebt, nakazic06, Louis Lane, generacija 001, TJO-BVB, deki011, forumas, draw, ivaniki, air4life, Ducalema, jevremcevici, G@sha, staribasa, Dusandj_88, sale bb, radinka selava, Meskil, soulslider, shapo, pexualis, ll/5, NJIIIII, Bogdan_90, nešneš, goxy1990, NWO, karakik, zvoncica_nis, peregy, Vlidi, damir1986, sone5, slobabob, rakalaser, dr.boco, zmxn, attaque, nikola1983
« Poslednja izmena: 19. Maj 2008, 17:13:27 od c@ther!nee »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pozdrav pajtosi!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

zivi i pusti druge da zive

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D500
Sha - Ila ...joooj kako volim ovu pijesmu

bila si jedina koju sam voleo
iako bebo to primetila nisi
i dalje te nisam preboleo
al jedno dobro znam da prebolela me ti si
sigurno mislis da sam sada pored druge
al veruj u mom srcu i dalje zivis ti
ja zivim sasvim sam u svetu prepunom tuge
s bolom setim se dana kad smo bili srecni mi
ti si bebo bila ono sto nijedna nije
u dusu si mi ulazila menjala mi stvarnost
devojka koja kad voli to nekrije
cinila da snovi meni postanu realnost
sa tobom vise nemogu bez tebe mi jos teze
rekla si mi to i obuze me strah
gotovo je sve vise nista nas neveze
dozvolila si da se ljubav pretvori u prah
bebo jos uvjek sanjam isti san
o bebo ti i ja zajedno po ceo dan
al nebo tako je crno i govori da moja mala beba mene vise nevoli
posle tolko godina i dalje te zelim
voleo i volim te ko nijednu pre
i da sam opet s tobom da sve sa tobom delim
bila si i dalje si meni bebo sve
s mnogima sam bio al sve je bila laz
trazio sam neku sto ce iskreno da voli
nijedna od tih veza nije imala draz
znam da je ljubav samo prevara sto boli
moj zivot bez tebe gubi smisao svoj
dok si bila tu bebo imao sam sve
i dalje stalno osjecam miris tvoj
al svatam vise nista nije ko pre
sada se pitam dal sam ispao idiot
jer samo jedno znam da volecu te uvek
u ovom mom srcu imam samo tebe i zivot
zivot za svaki dan a tebe za uvek
beboo jos uvjek sanjam isti san
o bebo ti i ja zajedno po ceo dan
al nebo tako je crno i govori da moja mala beba mene vise nevoli

bebo ti vise nisi tu
beboooooo
bebooooooooooooo
IP sačuvana
social share
Smile because what's the use of crying..

Boriti se za mir zvuci kao j*bati se za nevinost
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
ma sve to manijaci kazem ti Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 806
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.