Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 21:53:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udavio se u fekalijama  (Pročitano 899 puta)
25. Apr 2006, 15:10:07
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nino Radu (9) utopio se u otpadnim vodama ispred kuće njegovog strica na periferiji Zrenjanina

ZRENJANIN - Nino Radu (9) udavio se u kanalizacionom kanalu u romskom naselju na periferiji Zrenjanina! Nesretni dečak stradao je dvorištu kuće svog strica u Titelskoj ulici, u trenutku kada se porodica okupila na proslavi vaskršnjih praznika. Nino je pokušao da izvadi loptu koja mu je upala u kanal i utopio se u fekalijama.
- Samo što smo večerali, deca su ustala od stola i otišla da se igraju. Ubrzo smo primetili da je Nino nestao. Najpre smo ga dozivali, a onda smo svi krenuli da ga tražimo. Prvo smo pogledali u kanal, ali tamo se nalazila samo njegove lopta. Nastavila sam dalje da ga tražim, ali me je sve nekako vuklo prema kanalu. Uzela sam lopatu i pokušala da izvučem loptu. Na površini se pojavila prvo noga. Počela sam da vrištim - kroz suze priča Ninova strina Ružica o tragediji koja se dogodila u noći između petka i subote.
Otac Laza i majka Zorica uleteli su u kanal pun fekalija i izneli telo dečaka.
- Zorica ga je iznela na rukama, odmah smo ga ubacili u kola i krenuli u Urgentni centar, koji je udaljen samo 200 metara od naše kuće. Tamo su ga odmah stavili na sto za reanimaciju, ali su nam ubrzo rekli da je Nino mrtav - kaže stric nesrećnog dečaka.
Komšije ove porodice kažu da ovo nije prva nesreća u kanalizacionom kanalu.
- Ovo je već četvrto dete koje se udavilo u kanalu. Dugo smo se žalili, pisali peticije. Otpadne vode kilometrima protiču kroz naselje i u njega se izliva sva kanalizacija. Prošle godine je pokrajinska vlada obezbedila neke donacije. Radovi su počeli, sedam dana su lokalne televizije od toga pravile reklamu za vlast, a onda su se svi pokupili i nestali! Baš na ovom mestu gde se dečak udavio bager je produbljivao kanal. Kad su otkinuli neke telefonske kablove, oni su otišli i više se nisu vraćali - kaže prvi komšija, i dodaje:
- Ne znam kako će Zorica da preživi sve ovo, ona je skoro potpuno poludela. Bila je jako vezana za Nina. Dečak koji je bio hendikepiran od najranijeg detinjstva zahtevao je veliku pažnju i ljubav. U Nemačkoj je nekoliko puta operisan u pokušaju da se njegov urođeni hendikep otkloni.
Telo dečaka nalazi se u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a sahrana će biti obavljena u utorak.

Izvor: Press / (A. I.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 21:53:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.