Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:41:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udarac u afektu ~ Molim Vas za savet  (Pročitano 64111 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
its getting hot in hereee ..  Smile

ytp nije upucen u novi koncept psiholoskog podforuma i dalje misli da ovdje argumenti necemu sluze  Smile

da ti ja kazem: sto vise iskoristis ovih doskocica tipa 'sta lupas' 'o cemu pricas' 'aj skloni se', to si pametniji  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
percepiram zvucne talase kako treba, hvala na pitanju
nije akcenat teme na deklarisanim dusevnim bolesnicima nego na 'normalnim' ljudima kojima 'padne mrak na oci' pa eto malo da se sazalimo i smanjimo kaznu
Okej,znaci po tebi svi reagujemo na isto...Sto onda neki ne suzdrzavaju sebe nego prebiju svoju devojku ?

Citat
sve sto drustvena (socioloska) pravila obuhvataju ... jedino ne znam za ta tehnicka a propisna tj. zakonodavna je jedno te isto
Drustvena pravila su pravila koje je odredilo drustvo.
Tehnicka pravila i zakonodavna proisticu iz drustvenih.
Zakon znas sta je.Tehnicka pravila nemaju sankciju pomenuo sam ih bezveze posto si sam pomenuo pravila.
Kada bi tehnicka pravila imala sankciju onda postaju propisna pravila.

Ko ne prati pravila dobija sankciju.Moralnu ili propisnu.Moralnu sankcionisani vrsi sam prema sebi ili drustvo prema njemu.Propisnu zna se ko je vrsi.

Citat
prirodna, drustvena nazovi kako oces ... bolji prezivljavaju- je princip
I?

Do ceega smo dosli ?
Ja cu da ti kazem do nicega  Smile

Normalan covek ima svoje princip reagovanja.Zna da razlikuje dobro i lose.Ali u odsustvu svesti on moze da uradi bilo sta .Zato postoje ustanove koje ga regulisu i uzmu u obzir tadasnje njegovo stanje.

Drugi normalan covek ne mora tako da reaguje.On moze da se suzdrzi i spasi sebe i drugog.
Izvini za malopre  Smile

Citat
da ti ja kazem: sto vise iskoristis ovih doskocica tipa 'sta lupas' 'o cemu pricas' 'aj skloni se', to si pametniji
Kapiram da me provociras samo ne vidim razlog.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat

Ne mogu da se kontrolisem, provokacija u afektu  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat

Ne mogu da se kontrolisem, provokacija u afektu  Smile
Uzecu u obzir  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sto onda neki ne suzdrzavaju sebe nego prebiju svoju devojku ?

Зато што су идиоти и фали им кућног васпитања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Okej,znaci po tebi svi reagujemo na isto...
nisam to rekao ... svako reaguje drugacije ali su no-no reakcije za sve iste ... smo sad na istim talasima ?

Citat
Okej,znaci po tebi svi reagujemo na isto...Sto onda neki ne suzdrzavaju sebe nego prebiju svoju devojku ?
jer nismo svi retardi i apsolutno nemam nista da dodam olaksavajuce pri osudi takvih tipova

Citat
Drustvena pravila su pravila koje je odredilo drustvo.
Tehnicka pravila i zakonodavna proisticu iz drustvenih.
Zakon znas sta je.Tehnicka pravila nemaju sankciju pomenuo sam ih bezveze posto si sam pomenuo pravila.
Kada bi tehnicka pravila imala sankciju onda postaju propisna pravila.

vau. mozda da izdamo neki udzbenik ja bi teo da ti budem izdavac

Citat
Ko ne prati pravila dobija sankciju.Moralnu ili propisnu.Moralnu sankcionisani vrsi sam prema sebi ili drustvo prema njemu.Propisnu zna se ko je vrsi.

apsolutno bezuslovno, prosto glupo raspredati dalje o tome ...

etc.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Зато што су идиоти и фали им кућног васпитања.
Ne mora samo to da bude razlog.
Citat
nisam to rekao ... svako reaguje drugacije ali su no-no reakcije za sve iste ... smo sad na istim talasima ?
ako ti tako kazes
Citat
jer nismo svi retardi i apsolutno nemam nista da dodam olaksavajuce pri osudi takvih tipova
Eto vidis.
On nije popio propisnu kaznu . Ali ti ga moralno osudjujes i na primer jos 20 vas.On je popio kaznu,devojka ga sutnula vi ga hejtujete i to je to.

Citat
vau. mozda da izdamo neki udzbenik ja bi teo da ti budem izdavac
Koji procenat trazis.Dam ti 3 posto i caoo  Smile

Citat
apsolutno bezuslovno, prosto glupo raspredati dalje o tome ...

etc.
Sta je ovde bezuslovno ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Eto vidis.
On nije popio propisnu kaznu . Ali ti ga moralno osudjujes i na primer jos 20 vas.On je popio kaznu,devojka ga sutnula vi ga hejtujete i to je to.

nijedan sistem nije savrsen (ovaj nas pogotovo) ... cim budem predsednik vracam na snagu dusanov zakonik, odsecanje ruke za kradju i sl.

Citat
Sta je ovde bezuslovno ?

ne bezuslovno, vec apsoultno bezuslovno ... ekvivalent klimanja glavom, znas vec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Za sistem se slazem..A Dusanov zakonik bi nam dobro doso..Tako da gledaj da napravis dobru partiju..Do pobede !  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dušanov zakonik je malko zastareo, ne misliš? Ili ćemo ženu na mravinjak! Koliko ih uđe, toliko udarca pesnajom. U afektu ili ne, sve jedno. Ni Dušan ni mravi, ne pitaju  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 13:45:48 od Bingo565 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 03:41:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.