Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:04:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udarac u afektu ~ Molim Vas za savet  (Pročitano 64385 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Stvarno jak argument...I ja sam za tajsona nezniji pol pa bi me razbio kad bi uredo nesto sto mu se ne svidja  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Meni se desilo da devojka vara svog dečka sa mnom, potom se desilo da je negde navatao i pred gomilom ljudi tukao... niko nije stao da je odbrani a devojka je jasno dozivala pomoć. (šta se posle toga svega desilo to ne bih ni da pominjem)

Da li je ona po vama zaslužila batine?
Da li je vama normalno da od grupe muškaraca, za koje sam čuo da su bili tu i znam koji su, niko nije prišao i svi su "gledali svoja posla"?

auu ..  Smile
trenutno su mi u glavi scenariji izuzetnog nasilja spram tog polusvijeta koji gleda kako neki dzikan mlati djevojku.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Zato sto ti nisi nikakav kurac(faktor) da sporovids pravdu...

Mislim...I zena moze muskarcu da razlupa glavu palicom zato sto je bio neveran(slucaj u kojem je muskarac slabija strana), ali to je ona prica, da ne mozes ici okolo i lemati ljude zato sto ti se ne svidjaju njihovi postupci.

Ljudi su stoka...Get over it. Ne mozes peglirati svakoga kada u nekoj situaciji ispadne skot...

Uostalom, imaju i te ribe svoje neke ortake/bracu/oceve u policiji koji isto tako tebi mogu da polome noge...I, dokle tako? Krvne mafijaske osvete, generacije treba da se tuku i ubijaju zato sto si peder koji nije mogao da zadovolji ribu pa se pocesala negde drugde?
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 00:11:08 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Crazy Frog, where are you now ???

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E zato je najbolje imati drugaricu koja trenira borilacke vestine i koja je potajno zaljubljena u tebe...  
Kec u rukavu...   Smile
IP sačuvana
social share
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG 4X HD
Citat
Priskočiti u pomoć i rizikovati ili stajati po strani i sačuvati se od moguće situacije u kojoj ste pojeli govno?
Ako je u pitanju neko koga ne poznajem to što ću pojesti govno me neće mnogo pogoditi, a može da izazove i sledeću reakciju...

Citat
A devojka ga ZAGRLiI i meni će: Šta se ti mešaš, mi se to "zahebavamo"!!!!

"Jao super, volim i ja da se zaHebavam" I onda ih prebiješ oboje.  

Ako je neko ko mi je na bilo koji način blizak ( a nadam se da se tako nešto neće dogoditi, valjda se družim sa relativno normalnim ljudima  Smile  ) , reagovao bih u zavisnosti od situacije, neću sigurno gledati mirno kako neko lomi nekoga na moje oči bez obzira da li je kriv. Valjda bi u toj situaciji mogao i da ocenim da li je u pitanju zlostavljanje ili se samo tako zaHebavaju.
A jesam pojeo govno par puta ali nikad nisu bile tako dramatične situacije kao što je tuča, samo svađe. Uvek sam zažalio što sam se umešao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
@osma_putnica
Pod hitno da smanjis gledanje filmova..Kakve bre krvne osvete kakvi kurci..95 posto stanovnistva su picke i sve bi uradeli da bi izbegli tucu.
Al jedno je sigurno ..uvek se nadje neka budala koja je veca od tebe i razbije ti nos kad ga zakacis ramenom  Smile

I drugo ako si mislila na mene ja nikad nisam udario zensko i ne nameravam.
Ali ne kazem da nikad necu..ako me situacija natera i izgubim svest na tren..Sva sreca retko se desava  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
@osma_putnica
Pod hitno da smanjis gledanje filmova..Kakve bre krvne osvete kakvi kurci..95 posto stanovnistva su picke i sve bi uradeli da bi izbegli tucu.

Pa malo sam se zajebavala sa tim, cisto da bude slikovitije, ne verujem da si debil pa da to ne mozes da shvatis. Kazem ti da te stvari mogu da idu do sutra ako napenalis pogresnu osobu...Po principu, danas sutra patosiras (ne ti, govorim u ovom licu jer mi je lakse) neku ribu koja popizdi, onda se tu umesa njen tatica/ortaci/braca koji posle tebi polome noge negde u zasedi, ti dovuces svoje ortake i tako u krug...Nije bas cesta pojava ali nije uopste ni retko da se ljudi svete na taj nacin.

Nisam mislila konkretno na tebe, dala sam ti -jedan od argumenata- zasto se riba ne bije. Zapravo, ja sam misljenja da jako malo osoba(i zenskih i muskih) treba da se napenali - ne iz moralnog razloga ili iz nekih pacifistickih pobuda, vec zato sto u vecini slucajeva ti mozes da najebes samo tako.

A i da, to sto je bes ipak emocija koja mora da se kanalise ali ne tako sto ces tuci osobe oko sebe...Pogotovo one slabije.

A da ne pricam o tome sto je pederski zabosti ribu ako ona tebe nije pre toga...Jednostavno jeste, prvenstveno zbog toga sto je vecina muskaraca duplo teze od vecine zena  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 00:37:52 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Nije zasluzila batine. Zene ne smeju da se biju ,pa makar i bile neverne .
Sto?
Да не пишем изнова

http://forum.burek.com/ucenik-tuce-profesoricu-sremska-mitrovica-t446105.msg7239584.html#msg7239584

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S Advance
Priskočiti u pomoć i rizikovati ili stajati po strani i sačuvati se od moguće situacije u kojoj ste pojeli govno?

Diskutovali smo posebno o takvim situacijama na jednoj drugoj temi (ne mogu da se setim naziva da li je bila "strucna" ili situacija nekog clana, uglavnom, to smo sveli na biti ili ne biti hrabar)

Recimo, kao sto se Bingo nasao u slicnoj situaciji, i tamo (na toj drugoj temi) sam dao konkretan primer paradox na tvoje pitanje...

Vidite coveka kako bezi od gomile i trci ka vama... sta ciniti?
Zadrzati ga ili ga pustiti.
Sta ako je lopov/krivac - ucinicete dobro delo i spasiti stvar
Sta ako je zrtva - ustedecete trud onih ljudi koji ga jure i preseci mu svaku nadu za spas

Nije sve bas onako kao izgleda i nije zahvalno uvek doneti odluku u momentu. Niko i ne kaze da jeste... Posledice mogu biti velike u oba slucaja, i nije opravdanje da "ne mesanjem" nista ne cinimo, zapravo, ucinili smo upravo to - nismo se umesali i doneli smo taj izbor...

Poenta je (sada se vracamo na slucaj konkretne teme) da postoje toliko nezdravi odnosi da se ne zna da li osoba zeli da bude spasena ili je jednostavno mazohista... u svakom slucaju, postupio bih kao Bingo, jer po mojim merilima, treskanje o zid za mene nije "zahebancija" i naravno, kao lolana, jer moje je da trenutno (na ste se svodjenje odluke donosi) postupum, i ako tada procenim da taj "cin" nije u redu, pokusacu da ga sprecim... Ako se posle i vrate na staro, to je njihova stvar, i ne mogu mene gledati kao "budalu" ako su se upravo oni tada tako ponasali...

Vicite/grizite/vristite/grebite... nije sramota potraziti pomoc, mnogo njih bas zato ne priskace, ne znajuci da li vam je ona zaista potrebna...

I jedna prica od mene, koja je vezana za ovu temu:
Pre dve godine sam na letovanju zajedno sa ekipom, popio batine od grupice u kojoj su bili i vidno stariji ljudi (znaci par starijih momaka i par starijih ljudi - tipa, moz' cale da mi bude). Niko sa strane nije uleteo a bilo je i drugih ljudi, takodje turista pretpostavljam. Bio je tu neki povik "ej, hej, prestanite" ali mi sad vise nije ni jasno da li je to bio od nekih iz moje druzine ili sa strane...

Ne mogu ni da krivim ljude (koji nisu pomogli), to su bili medjusobni neznanci, neorganizovani, a grupa koja nas je napala je brojala i do 10-ak clanova (naravno, nisu nas svi tukli, hvala Bogu na tome)...

Ali opet, tek onda se osetis onako maximalno bespomocno, kada znas da imas publiku ali da niko nema hrabrosti da pomogne vama, deci u nevolji...

Uzgred, (da ne bi doslo do onih komentara "mozda ste i zasluzili") savest mi je cista, mi nismo zapoceli nista, to je bila pijana skupina koja se vracala nocu iz paba i kojoj je smetalo sto nas 5-6 idemo ulicom njima u susret... I sto se vise secam toga, sve mi je draze sto smo prosli sa par modrica i posekotina umesto da je neko od pijanih potegao noz ili tome slicno...

Policija naravno nije dolazila u obzir, to nam je naknadno rekao i gazda kod koga smo stanovali... "vi ste stranci u ovoj drzavi, sta mislite kome ce da veruju?"...

Edit: Ima pravo osma, i sam sam spomenuo taj krug ti danas njega, neko sutra tebe na toj drugoj temi... ali jbg... hrabrost je nekad i riskirati (arlekin je to lepo srocio na toj drugoj temi, gledacu da je potrazim, sad vec ozbiljno)
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 00:50:53 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Sve je to tacno svako brani svoje (svog)..Nije to poenta..Ja se ukljucejem da raspravu razvijemo malo dublje a ne na licni nivo.
Poenta cele price je da ako je neko hoce da te razbije ti to ne mozes da mu zabranis.Ne mozemo da biramo trenutak kada ce da nam sevne nesto u glavi.
Ovaj lik je udario svoju devojku iz samo jednog razloga..osetio se ugrozeno u trenutku (to je neko moje misljenje,necu da ga objasnjavam)

Citat
Колика год да је дроља, шта год да ти је урадила, колико год да те је понизила, не смеш да је удараш! Ако свађу претвориш у физички обрачун онда си фактички довео ситуацију на свој терен где не не можеш да изгубиш. А тако је најлакше. Зато се женско не удара. Уништи је негде где имате подједнаке шансе, а не тако што ћеш употребити нешто где не може да се брани. Женско се не сме ударати!

Obracun je obracun.Zapamti i nikad ne daj da ti donja glava ode u gornju. Smile
Tebi je bitno da pobedis,da li je u pitanju zensko ili musko ili tranvestit ili vanzemaljac,ti se boris za sebe.
Ja samo hocu da kazem muskarce ne postavljate kao jaka bica i ispred zenskih.
Isto smo sranje samo drugo pakovanje.
Da li je moralno udariti zensko ? Nije
Da li je moralno udariti slabijeg od sebe? Nije
Da li je moralno udariti vanzemaljca?Nije

A da li je moralno izjednaciti rezultat?
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 01:05:56 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:04:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.