Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 03:17:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Učenice trpe torturu zbog stida  (Pročitano 15015 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Orf,
pa znas kako... s ove tacke gledista ti ne mogu odgovoriti adekvatno, osim da ce moj sin biti vaspitan, ukoliko njegov otac ne bude minirao misiju Smile Salu na stranu... svi znamo, ili smo prosli kroz fazon "cupam ti kosu jer mi se svidjas"... ili eto i to da protrci neko pored tebe i lupi te po zadnjem trapu, trci za tobom jer hoce da se ljubi itd itd itd Medjutim, ovde se govori o ozbiljnijem problemu, koje po meni ni malo nije bezazleno ukoliko je tacno navedeno sta se desava... na kraju krajeva, ukoliko izuzmemo svasta nesto, samo bi dete debil preturalo i trazilo uloske Smile pa valjda je tatica morao svojoj uzdanici da objasni da se to ne radi, kao i da su devojcice u odredjenom periodu veoma osetljive... itd itd itd

Ti bi verovatno bio ponosan da ti tako nesto jave iz skole? Povecao bi mu dzeparac? Smile

Amalia, u recenici (koju inace nisi citirala celu) se uopste ne govori o pubertetu, vec o uopstenom resavanju mnogih problema. Ti kao pravnik bi, cini mi se, morala mnogo bolje da kapiras sta je pisac zeleo da kaze, pa i ukoliko se radi izmedju redova  Smile

Anea,
slazem se sa uvodjenjem seksualnog vaspitanja od petog razreda... neka im skola objasni, odnosno neka ih obrazuje i po tom pitanju, kad vec roditelji nisu sposobni (ocigledno).
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mozda nije imala dobar pristup.

Ne moze svako da drzi predavanja... Smile
Pa ona je bila samo jedan od predavaca Smiley mada kontam da su svi vise gledali u nju nego sto su je slusali Smile Bila je i neka doktorka i neki lik mozda 83 godiste Smiley

Poenta je u tome da ti tada hormoni divljaju bukvalno ne znas sta ces od sebe Smile Mislis da mozes sve da uradis ... Doduse i sada tako mislim Smile

Citat
ovde se govori o ozbiljnijem problemu, koje po meni ni malo nije bezazleno ukoliko je tacno navedeno sta se desava... na kraju krajeva, ukoliko izuzmemo svasta nesto, samo bi dete debil preturalo i trazilo uloske

ovde se govori o preterivanju i izvlacenju iz konteksta... Tekst je pisao neko ko zeli da postigne komentare a ne stvarno da vrsi ispitivanje Smile

Citat
na kraju krajeva, ukoliko izuzmemo svasta nesto, samo bi dete debil preturalo i trazilo uloske

interesantno mu je ne zna o cemu se radi Smile to uradis jednom ili 2 puta maximalno i posle kad skontas  u cemu je stvar onda prestanes.... Pa razgovori sa drugaricama koliko rupa ima  Smile , sta njima smeta kod vatanja, sta je menstruacija ustvari i slicno Smile Mozda drugi nisu pricali o tome ali moja generacija jeste.... Devojcice imaju cas sexualnog vaspitanja i objasnjavanja kako da koriste uloske i sl. i nas 30 se skupi i krije po drvecu da bi videlo o cemu one pricaju .... Sve ti je novo nemas iskustva oces da probas Smile

Citat
Ti bi verovatno bio ponosan da ti tako nesto jave iz skole? Povecao bi mu dzeparac?

pa ako uzmes u obzir da ce mom sinu ako ga budem imao nastavnice biti mojih godina ili one koje su meni predavale cenim da mi niko nece ni javiti Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 14:10:16 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N-shurnaest
Nisi jedini... u mom razredu u osnovnoj samo nas 30% dechaka nije "vatalo" devojchice.  Smile

Mene je bilo sramota d auradim to do yaya.
Medjutim jednom prilikom pre fizichkog, sisata (po ondashnjim kriterijumima) drugarica je stajala pored mene, setjam se da sam pogledao njene grudi i ruka je samo poletela ali se kunem da nisam shteo to da uradim niti sam razmishljao o tome, valjda podsvest shta li... i tako moja ruka je sletela na njene grudi i ja pajser samo se skamenio.  Smile

Ona pochela da se smeje i kikotje, kao u fazonu koji je sad tebi ti me nikad nisi vatao, obichno je lupala shamare ako to neko uradi a ja nikako da pomerim ruku sledjen... Smile Kada sam doshao sebi ponizno sam se izvinio, jbt bash me bilo sramota... Kasnije mi je slala neka ljubavna pisamca.  Smile Valjda joj bilo smeshno shto sam trapav...  Smile hehe lol

Mada bilo je debila koji su upraznjavali totalni harasment nad devojchicama i to nije bilo u redu.  Smile
Mada to sve treba da se reshi i odbjasni od strane roditelja a roditelji znaju da budu josh vetji debili a to nije retkost.   Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 14:15:19 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Orfanelin...

Seksualno vaspitanje znaci da se upoznas sa seksualnim zivotom...
Znaci, ne znam kako je to kod muskaraca, samo sam cula... ali prva menstruacija moze da bude jako stresna za devojcicu...
I to nema nikakve veze sa stipanjem za dupe...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Orf, nije bas sve izvuceno iz konteksta. Sto se tice interesovanja za uloske, jer ne zna o cemu se radi...  Smile priznaj da si odvalio... na sve strane se reklamiraju ulosci i sad kao neko nije znao... Smile Poznato je da je veoma jednostavno naci opravdanje za sve i svasta, ali to definitivno nije dobro.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Seksualno vaspitanje znaci da se upoznas sa seksualnim zivotom..

ne razumem gde sam ja rekao da to nije tako Smile Smile Da nije mozda trebala da me odvede u wc da mi pokaze u praksi kako se to radi? Smile Smile Mozda si mislila na takve predavace Smile

Citat
ali prva menstruacija moze da bude jako stresna za devojcicu...
I to nema nikakve veze sa stipanjem za dupe...

sa mnom su drugarice pricale o tome i uvek kada bi dobile i kada bi bile neraspolozene rekle bi to i niko ih ne bi dirao  Smile

Orf, nije bas sve izvuceno iz konteksta. Sto se tice interesovanja za uloske, jer ne zna o cemu se radi...  Smile priznaj da si odvalio... na sve strane se reklamiraju ulosci i sad kao neko nije znao... Smile Poznato je da je veoma jednostavno naci opravdanje za sve i svasta, ali to definitivno nije dobro.

Jednostavno ne zna kako se koriste i kako izgledaju u stvarnosti a gledao je na TV-u reklame pa hoce da proveri licno kako to izgleda Wink Znam da je tako veruj mi Smiley
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Cuj, opet dolazimo do toga da tvoja okolina nije citav svet...  Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
i opet dolazimo do toga da je tvoja okolina internet vest Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Sony 
ima i onih kojima se to svidja Smile
e to je 100% tačno.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N-shurnaest
i opet dolazimo do toga da je tvoja okolina internet vest Smile

low kick ... Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 03:17:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.