Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Učenice brutalno pretukle devojčicu  (Pročitano 322 puta)
09. Maj 2005, 10:22:14
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Učenice brutalno pretukle devojčicu
Učenice osmog razreda OŠ "Braća Jerković" iz Železnika napale dvanaestogodišnju A. N. iz susedne škole, oborile je, a zatim šutirale, čupale za kosu i udarale pesnicama u glavu i stomak

BEOGRAD - Učenicu šestog razreda Osnovne škole "Vladimir Nazor" iz Železnika A. N. brutalno su, u četvrtak uveče, pretukle ispred školskog dvorišta tri učenice osmog razreda Osnovne škole "Braća Jerković", takođe iz Železnika. Prebijenu devojčicu su, kako kaže njena majka Marija Nikolić, udarale pesnicama, gazile, čupale za kosu i šutirale u stomak...

- Moja ćerka je izlazila iz škole po završetku nastave negde oko 19.20, dok sam ja u to vreme bila kod razrednog starešine. Na samom izlasku iz školskog dvorišta tri devojčice iz druge osnovne škole su počele da joj dobacuju, da je vređaju uz psovke i slično.

Moje dete je samo podiglo glavu, pogledalo ih i nastavilo svojim putem. Međutim, one su nasrnule na nju, čupale je za kosu, oborile na zemlju, pesnicama udarale u glavu, i šutirale u stomak i leđa. Možete da zamislite kakve su to batine bile kada njene vršnjakinje, kojih je bilo desetak nisu uspele da je odbrane od njih - priča ogorčena majka i dodaje da A. N. ne poznaje te devojčice.

Ona kaže da je odmah nakon toga odvela dete u lokalnu stanicu policije, odakle su je uputili u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede.

- Prijavila sam slučaj SUP-u Čukarica - Odeljenju za maloletničku delinkvenciju i direktoru škole "Vladimir Nazor". Pored toga prijaviću ih i Ministarstvu prosvete i Centru za socijalni rad, jer ne mogu da zamislim da deca tog uzrasta nose toliko agresije u sebi - naglasila je Marija Nikolić.
M. Lađević
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
Sta je danas sa svetom.
Svi bi da vredjaju i da se tuku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Poslati ih na najmanje 3 godine u vaspitno-popravnu ustanovu ("Sivi dom")
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
pa, da... i onda ce se vratiti kao ubice....
sve je to trebalo od detinjstva preko kolena pa po dupetu kad pocne da se prenemaze... i ne praviti od dece "boga" kome ne sem u lice da se dise...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
ni meni nije jasno sta se desava sa danasnjom decom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
Treba njih neko da nasutira - da vide kako izgleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Anea, ne slazem se s tobom. Popravni dom ne sprema decu da budu ubice nego lopovi i eventualno razbojnici. A onda se opet kazne itd. Neke ljude je neophodno drzati van zajednice.

Sto se tice telesne kazne, nemam nista protiv SM seksualnih igara za odrasle -- naprotiv!  Wink  -- ali mislim da decu ne vredi tuci, jer ce u vise od 70% slucajeva rezultat biti vec a agresivnost ili odmah ili kasnije. Tako da se efekat time ne psotize.

Najvaznije je sa decom razgovarati, ali to se ne uradi na vreme, a onda bude kasno. Za ove devojcice -- koje su pretukle dugu devojcicu bez ikakvog razloga -- vec je kasno. One moraju da budu kaznjene. Ne, naravno, onako strogo kao nesto stariji momci koji su u Uzicu svom vcrsnjaku zabili noz u srce -- ali ipak: strogo i pravedno. Njih na 3 godine u popravni dom, a momke u Uzica na 20 godina (ubicu) i 15 godina (ubicinog brata  i onog drugog saucesnika).

To je jedini nacin da se napravi deterrent. Jer za mladog coveka je lisenje slobode mnogo strasnije nego test izdrzljivosti na bol. 

Zato ne sibanje po dupetu za decu i omladinu. -- To radim samo odraslima (i.e. 18+)  za 5 evra po udarcu. I inace po godinama mogu da budem cale nekima ovde.  Smile

Interested? -- First time customers who refer to me through Burek.co.yu get 5% discount.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.