Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:00:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubiti za Religiju?  (Pročitano 23507 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mozda je on nesto preveo! Novo jevandjele. "I Petar isuka svoj sjajni mac i odsece glavu rimskom vojniku, baci njegovu glavu kulasu u zobnicu..... Smile
Biti ubijen za veru da. Ubiti za veru ne. To je sto islamisti rade pogresno, fanatici.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 388
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Ko te udari u jedan obraz ti mu okreni i drugi za tebe ne vazi.
meshate svi stvari koje netreba meshati. ovde se neradi o tome da tebe neko uradi po obrazu, nego o tome da neko udari tvoje dete, tvoje roditelje, tvoju bracju, tvog komshiju po obrazu! shta treba da uradi Hrishcjanin, da uhvati glavu tog ko je udaren i da mu okrene glavu da bude udaren i po drugom obrazu?
Svaki Hrishcjanin ima obavezu da okrene drugi obraz, ali nema pravo da okrecje tudje obraze!

Citat
Pitam se kako rogozub tumači događaj hapšenja Isusa,kada Petar i njegovi Apostoli imali najveće pravo da ubijanjem Rimskih vojnika oslobode Isusa.Ceo događaj govori sasvim suprotno ubeđenju rogozuba,samo što on žmuri i ignoriše smisao tog događaja.
tumachim kao shto je tumachila Crkva kroz vekove- da je sveshtenstvu zabranjeno da u ratu uchestvuju kao vojnici.

a JA se pitam kako vi nju ejdzh hipici tumachite zapovesti vojnicima? jer dodjoshe vojcini i pishatashe: shta da radimo? i NISU dobili odgovor da vrate mach u korice, NISU dobili odgovor da okrenu drugi obraz, NISU dobili odgovor da treba da prestanu da budu vojnici, VECj su dobili odgovor da nesmeju da zlostavljaju, da vredjaju, i da uzimaju bilo kakav plen u ratu. KAKO tumachite OVAJ dogadjaj, mlakonje jedne, koji odbacujete iz Jevandjelja shto vam se ne svidja?

Citat
Mozda je on nesto preveo! Novo jevandjele.
ko izmishlja novo jevandjelje ako ne vi licemeri koji ga menjate, i prihvatate samo ono shto vam odgovara!
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 18:37:42 od rogozub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 73
Citat
ko izmishlja novo jevandjelje ako ne vi licemeri koji ga menjate, i prihvatate samo ono shto vam odgovara!

A ti?
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
tumachim kao shto je tumachila Crkva kroz vekove- da je sveshtenstvu zabranjeno da u ratu uchestvuju kao vojnici.

a JA se pitam kako vi nju ejdzh hipici tumachite zapovesti vojnicima? jer dodjoshe vojcini i pishatashe: shta da radimo? i NISU dobili odgovor da vrate mach u korice, NISU dobili odgovor da okrenu drugi obraz, NISU dobili odgovor da treba da prestanu da budu vojnici, VECj su dobili odgovor da nesmeju da zlostavljaju, da vredjaju, i da uzimaju bilo kakav plen u ratu. KAKO tumachite OVAJ dogadjaj, mlakonje jedne, koji odbacujete iz Jevandjelja shto vam se ne svidja?
Sve što je pozitivno,dobro i kroz ljubavi predstavljeno u Jevanđelje,ti sve to predstavljaš kroz mržnju,osvetu i zlo.
Imam osećaj da ti poseđuješ crnu Bibliju satanističkih sekti gde su sve pozitivnosti u Bibliji u njihovoj crnoj Bibliji prepisani u negativnom kontekstu,napisano sve kontra i naopako kako bi pokazali da su  protivnici Isusa i Boga.Pa čak i krst drže naopako.I tvoj profil kao nasilnika,osvetnika pun mržnje i gneva odgovara profilima članova iz tih satanističkih sekti koji su isto tako protivnici ljubavi kao ti.
Tebi je svet ljubavi,poniznosti,blagosti je stran,i smatraš da je to za slabiće koje si spreman i da gaziš i da ih ubiješ samo zato što su po tebi slabi jer su blagi i ponizni.Prijatelju ti uopšte neživiš u ovome svetu i nisi svoj  to je apsolutno sigurno.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2008, 01:07:30 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Da stvar bude jos vise ironicna ispadose da su Jehovini Svedoci bolji ljudi po tumacenju Biblije, polozili bi svoj zivot i nikoga ne bi ubili za razliku od tebe Rogozube.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Man i fell like a woman!

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 13269
Zastava Nebuchannezzar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia c3
Jehovi izvrcu bibliju u svoju korist...
IP sačuvana
social share
Ljudi koji ne grese obicno ne rade nista
Zagrljaj je predivan dar. Jer odgovara velicini svakog...
Veselo je srce lek, a sumorno kosti susi
Slava na visini Bogu, na zemlji mir, medju ljudima dobra volja
A sada nam ostaje vera nada i ljubav, a najvaznija je ljubav
Citat: Louis Lane
"malac" uzivaj.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Svako izvrce Bibliju u svoju korist. I Pravoslavci, Katolici, Svedoci ma svi.
Svako ima neko tumacenje.
A zasto tako mislis duso?
Ja sam ovde expert za Svedoke isto tako kao sto je Silvanus za Pravoslavce.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Jehovi izvrcu bibliju u svoju korist...
Neka izvrću to je njihova stvar.Bitno je kakvi su ljudi,i u jedno sam siguran da ja nikada nebi trebao da se plašim da će me Jehovini svedoci,Adventisti ili Baptisti zaklati ili ubiti kao što to može da se očekuje od pravoslavnog vernika ili katolika.
Kada bi bio u nevolji pre bi mi pomagao RavenDark ili jedan ateista, nego neki fanatik od vernika.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo, evo da znas da bih. Hvala ti na veoma casnom i plemenitom komplimentu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 73
Mislim da se ne moze generalizovati. Neko pomaze po ideoloskom opredeljenju, neko po srcu, a po  istom tom neko ne pomaze. Bila sam u prilici da prisustvujem i ucestvujem na jednom medjureligijskom skupu, koji se odrzavao u manastiru Soko grad, po blagoslovu vladike Lavrentija. To je bila neka pocetna faza moga obracanja. Tada sam imala priliku da raygovaram sa dosta ljudi razlicitih verskih opredeljenja. Medjutim adventisti su mi bili najinteresantniji, upravo iz rayloga jer su nekada bili pravoslavni. Interesovalo me je zasto su presli u adventizam. Dosla sam do zakljucka da oni nisu uopste poznavali pravoslavlje i to je jedini razlog zbog kojeg su ga olako odbacili.Kada bi pricali o pravoslavlju oni bi uglavnom otisli na  pricu o pojedinim pravoslavcima, i to uglavnom o onim koji uopste i ne zive crkveno. Pricali bi o bahatim proslavama slava i tome slicnol, a to uopste nije pravoslavno predanje da se na taj nacin slave slave. Oni su dakle prezrevsi nesto sto  ni samo pravoslavlje ne prihvata, prezleli i svoju veru. Daleko od toga da mislim da smo mi kao pravoslavci savrseni ljudi, ali nemojte ni vi da preterujete. Pa pogledajte bilo koje ucenje od tih hriscanskih sekti, svi su puni formalizma, to ih i jedino odrzava.Njima je , vecini, u brojevima odredjeno koliko ce se ljudi spasti. Oni su prvi ti koji najvise osude imaju prema ljudima koji nisu njihovi istomisljenici. Pa zar to sve nije malo surovo i nehriscanski?
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:00:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.