Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio sina iz lovačke puške  (Pročitano 1449 puta)
03. Maj 2006, 23:50:26
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ubio sina iz lovačke puške
Aleksandar Zdravković (65) iz sela Glogovca kod Jagodine, bez povoda, dva puta pucao u leđa sinu jedincu Slađanu (37) dok se on igrao sa psom

JAGODINA- Aleksandar Zdravković (65) iz sela Glogovca kod Jagodine ubio je svog sina jedinca Slađana (37) iz čista mira, priča njihova rodbina. Aleksandar, koji je sedam godina bio nervni bolesnik, u poslednje vreme nije uzimao terapiju, ali niko nije mogao ni da pomisli da će iz lovačke puške u sinovljeva leđa ispaliti dva patrona.

- Toga dana išli smo do grada u kupovinu, pili kafu i sve je bilo u redu. Nismo se svađali. Slađan je onda otišao u dvorište da se igra sa psom. Nismo ni primetili kada je njegov otac uzeo lovačku pušku. Tek kada se začuo pucanj i kada je Slađan povikao: "Zašto me ubi?!", svi smo pritrčali. Ležao je pored kućice za pse i više ništa nije mogao da kaže. Kada smo Aleksandra upitali šta je to uradio, on je mrtav-hladan rekao: "Ubio sam Slađana" - teška srca priča Suzana, Slađanova supruga.

POBEGAO, PA PRIZNAO

- Bio sam u komšiluku kada sam čuo kao da je pukla bomba. "Gde si, bre, Mile, tvoj stric ubi sina?!", rekla mi je jedna žena. Potrčao sam i video mog sina Nebojšu kako preskače ogradu od dva metra da bi iz našeg utrčao u njihovo dvorište. Dok smo mi ubacivali Slađana u auto, selom je naišla policijska patrola. Aleksandar ih je zaustavio i rekao: "Ja sam ubio sina!"

Inače, Slađan i Suzana, sa sinovima Aleksandrom (9) i Stefanom (5), koji su na privremenom radu u kantonu Cirih u Švajcarskoj, došli su u zavičaj da bi sa rodbinom proveli vaskršnje praznike.

- Prvi put da nije bilo svađe, da smo se šalili i pričali uz kafu. A ranijih godina presedao nam je svaki odmor. Uvek je neko bio kriv, i to bez razloga. I kad Aleksandar bude izašao iz zatvora, ovde mu mesta nema. Neka ide gde zna - ogorčena je Suzana.

Kako su mu sin i snaha svakog meseca slali od 200 do 500 franaka, kupovali ogrev i ostale potrepštine, niko ne može da shvati zašto je ubio sina.

- Prošli put su imali velike komplikacije. Jurio je sina, decu, snahu. Svađao se sa svima u selu. Bio je na lečenju u ćuprijskoj bolnici samo jedan dan jer je strina Zorica potpisala da bi izašao. I nju je mnogo maltretirao u poslednje vreme. Pre nekoliko godina prestao je da puši i pije, ali, menjao je ćud kao pseto. Eto, samo nekoliko dana pre nesreće, on je unucima kupio bicikle - priča Miodrag Zdravković, Aleksandrov brat od rođenog strica.

- Najteže mi je što su deca sve videla. Potrčala su ka meni i povikala:"Mama, tata je mrtav! " Kad sam Aleksandra upitala zašto je to uradio, on je okrenuo pušku ka meni i deci. U njoj je bio još jedan metak. Onda je bratanac Nebojša stao ispred njega i rekao mu: "Hajde, pucaj u mene!" On mu je s osmehom odgovorio: "Ne, neću u tebe". Nebojša mu je tada uzeo pušku, bacio u travu, a Aleksandar je izašao iz dvorišta - priča Suzana.

Kada se Suzana sa decom vrati u Švajcarsku, Aleksandrova supruga Zorica, koja je gluvonema, ostaće sama u svetu tišine.
Tekst i foto Z. Gligorijević

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ubio sina jedinca

JAGODINA - Aleksandar Zdravković (65) iz Glogovca, kraj Jagodine, usmrtio je u nedelju, hicima iz lovačke puške, svog sina jedinca Slađana Zdravkovića (37). Aleksandar je pucao dok se Slađan na dvorištu igrao sa psom. Ispalio je dva patrona i pogodio ga u slabine, od čega je na licu mesta preminuo.
Slađan je nedavno došao iz Švajcarske sa suprugom i decom da obiđe roditelje i provede praznike u rodnom selu. Kako nam je ispričala njegova supruga Suzana, Aleksandar nije imao nikakav povod da počini zločin.
- Ranijih godina bilo je svađa između oca i sina, ali ovoga puta ne - ispričala nam je Suzana. - Toga dana išli smo do grada sa decom, sve je bilo idealno. Pred samo ubistvo svi zajedno smo popili kafu, a onda je Slađan izašao da se poigra sa psom. Niko nije primetio da je starac uzeo pušku, čuli smo samo dva pucnja i kako je Slađan kriknuo "zašto me ubi". Istrčali smo iz kuće i videli kako leži u krvi pored kućice za psa, više nije mogao ništa da kaže - kazala je Suzana skrhana bolom za izgubljenim suprugom.
Ubistvo se dogodilo na očigled dva Slađanova sina, od devet i pet godina.
U selu nam je rečeno da Aleksandar već sedam godina ima ozbiljnih psihičkih problema i da je lečen na odeljenju neuropsihijatrije u ćuprijskoj bolnici. Posle zločina, ispričali su nam očevici, mirno je išetao iz dvorišta i predao se patroli policije. Istražni sudija odredio mu je jednomesečni pritvor.

Izvor: Novosti / D. VUČINIĆ
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.