Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio kom­ši­ju pa se obe­sio  (Pročitano 614 puta)
07. Sep 2006, 23:55:25
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
V. JO­VO­VIĆ, 7. septembar 2006

Jo­van Đu­rič­ko­vić (25) u tu­či is­pod mo­sta u Da­ni­lov­gra­du, u bli­zi­ni ka­fa­ne "Oba­la" i "Mek­si­ko" usmr­tio je sa dva hi­ca iz pi­što­lja su­gra­đa­ni­na Ni­ko­lu Po­po­vi­ća, a po­tom po­be­gao s me­sta ubi­stva. Ne­pun sat ka­sni­je, dok je iz­mi­cao po­te­ri u se­lu Ja­streb, Đu­rič­ko­vić je pre­su­dio se­bi i obe­sio se o koš u bli­zi­ni gde se ne­ka­da na­la­zi­la ka­fa­na "Ja­streb".
Ovaj ne­mio do­ga­đaj za­pa­njio je i ra­ža­lo­stio ceo grad. Na sva­kom ko­ra­ku su se pre­pri­ča­va­le ver­zi­je do­ga­đa­ja i ni­kom ni­je ja­sno da se ta­ko ne­što mo­glo do­go­di­ti, po­go­to­vo ne sa­da po­koj­nim Po­po­vi­ću i Đu­rič­ko­vi­ću.
Is­tra­žni su­di­ja Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci Mi­ro­slav Ba­šo­vić ju­če je po­tvr­dio da je Đu­rič­ko­vić iz­vr­šio sa­mo­u­bi­stvo, a da je nje­go­vo te­lo po­tom na­đe­no obe­še­no da­le­ko od lo­ka­ci­je ubi­stva. On se bez po­dr­ob­ni­je is­tra­ge ni­je že­leo iz­ja­sni­ti da li se ra­di­lo o sa­mo­u­bi­stvu.
Pre­ma po­u­zda­nom iz­vo­ru "No­vo­sti" ubi­stvu je pret­ho­di­la sva­đa u lo­ka­lu "Mek­si­ko" gde su se po­tu­kli (sin ga­zde lo­ka­la) Aco Po­po­vić, ina­če brat od stri­ca po­koj­nog Ni­ko­le i Jo­van Đu­rič­ko­vić, oba u pri­pi­tom sta­nju. U toj tu­či Ni­ko­la je po­ku­ša­vao da smi­ri ten­zi­ju i raz­va­dio ih. Po­što su se po­tu­kli Đu­rič­ko­vić je na­vod­no na­pu­stio ka­fa­nu i oti­šao do auto­mo­bi­la, a za njim je ubr­zo po­šao i Ni­ko­la, ko­ji te ve­če­ri ni­je kon­zu­mi­rao al­ko­hol, u na­me­ri da ga ube­di da se ne vra­ća u ka­fa­nu, ka­ko se sva­đa ne bi na­sta­vi­la. Lju­mo­vić je iz auto­mo­bi­la uzeo pi­štolj i pu­cao u nje­ga, a po­tom po­be­gao.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.