Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijte Burek. :D [ciljajte na moderatore]  (Pročitano 10967 puta)
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Meni ne radi:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture.JPG
(64.21 KB, 894x658)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows 98
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma nije vazno, bitno je da sam ja "iscekicao" Filipov avatar Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Stress relief.jpg
(47.88 KB, 453x470)
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 21:12:32 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S7
Daj molim te, ljudi svako godinu-dvije nacrtaju 20 novih ikona, 5 novih animacija i par desktop efekata i to prodaju za 200 dolara komercijalno zatupljenom imbecilnom Americkom narodu, a i ostatak svijeta se prima jer je cool imati ono sto ima Amerika... Hajde mi navedi jednu funkcionalnu razliku izmedju Windowsa 7 i tvog XPa?? Prikazuje na desktopu koliko je stepeni napolju pa ne moras mrdnuti zicagu do prozora da proviris?? Sareniji je?? Ima shade na aktivnom prozoru pa djeluje kao da nije na ekranu nego da je 3D?? Kad se minimizira prozor ne sklizne nego zatreperi?? Gdje je tu funkcija molim te, moze li se pametan covjek koji racunar koristi za rad i ozbiljne stvari ikada primiti na te gluposti...

Obicno ne volim da branim platformu OS-a koji u startu ne valja ....pa se krpi.Ali....kad si vec mangup koristis linux i mrzis sve sto je pravljeno za te glupe Amere ..pa sto koristis internet?Oni ga izmislise,imas misa ili samo kucas???Neeee nikako misa opet ti glupi Ameri ga napravise......sto se sminkanja tice Ok imas pravo...ali ja ne vidim kako se Kernel32/64 vidi u sminci?Sto se tice Win98 ...pa brate ti predji vec jednom na PII pa ces videti razliku zasto ne Win98 ...  Smile
Ne volim nesto Amere ali ipak im dajte priznanja za ono sto jesu oni uradili.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Daj molim te, ljudi svako godinu-dvije nacrtaju 20 novih ikona, 5 novih animacija i par desktop efekata i to prodaju za 200 dolara komercijalno zatupljenom imbecilnom Americkom narodu, a i ostatak svijeta se prima jer je cool imati ono sto ima Amerika... Hajde mi navedi jednu funkcionalnu razliku izmedju Windowsa 7 i tvog XPa?? Prikazuje na desktopu koliko je stepeni napolju pa ne moras mrdnuti zicagu do prozora da proviris?? Sareniji je?? Ima shade na aktivnom prozoru pa djeluje kao da nije na ekranu nego da je 3D?? Kad se minimizira prozor ne sklizne nego zatreperi?? Gdje je tu funkcija molim te, moze li se pametan covjek koji racunar koristi za rad i ozbiljne stvari ikada primiti na te gluposti...

Obicno ne volim da branim platformu OS-a koji u startu ne valja ....pa se krpi.Ali....kad si vec mangup koristis linux i mrzis sve sto je pravljeno za te glupe Amere ..pa sto koristis internet?Oni ga izmislise,imas misa ili samo kucas???Neeee nikako misa opet ti glupi Ameri ga napravise......sto se sminkanja tice Ok imas pravo...ali ja ne vidim kako se Kernel32/64 vidi u sminci?Sto se tice Win98 ...pa brate ti predji vec jednom na PII pa ces videti razliku zasto ne Win98 ...  Smile
Ne volim nesto Amere ali ipak im dajte priznanja za ono sto jesu oni uradili.

Pogresno si me razumio prijatelju, ja volim Ameriku (sto se vidi i po mom potpisu) i Amerikance, a i generalno nemam nista ni protiv jedne drzave ili nacije na svijetu. Ja sam samo Ameriku i Amerikance uzeo kao ciljano trziste, jedno od ciljanih trzista, gdje se svake godine plasira novi Windows sa 20 novih ikonica i "OMG kako napucan" novim prikazom vremena napolju (!!)( Smile) Ja koristim mnogo stvari made in USA, to su najkvalitetniji proizvodi i koristicu uvijek ono sto je kvalitetno i dobro, bez obzira odakle je. Ne pada mi na pamet da sabotiram neciju ekonomiju na ustrb svog komfora i uzitka. Htio sam da kazem da se bez ikakve potrebe izdaje svake godine novi OS, od kojih je mozda samo 1 ili 2 donio nesto bitno novo, a ostali su samo zestoka komercijala i brand simboli, koji donose pare u djep ne Amerike nego korporacije Microsoft koja je sasvim slucajno Americka.
Toliko, i God bless America Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Pa... najveća je razlika što se XP okreće višekorisničkom sistemu i prestaje da se zajebava sa DOSom.  Smile (google: multi user  Smile )
To je najznačajnija stvar.
To je vrhunac ironije od strane Microsofta jer je sama kovanica "PC" zapravo skracenica od Personal Computer.
Nekad bio Personal, sada MultiUser!?
(Barem ja sam protiv toga!)
Ne volim da na mom MultiUserPC-ju bude vise jusera sem mene! Smile

Dalje.. XP podržava više datotečnih sistema.
Koji su u potpunosti nepotrebni prosecnom kucnom korisniku (ne ulazim u profesionalne potrebe s tim u vezi).

I XP ima daleko bolju podršku drajverima (čitaj, ne moraš da se drkaš što ne možeš korsititi ovo ili ono jer je proizvođač odavno zaboravio da tvoj operativni sistem još uvek postoji.)
Apsolutno nije tacno!
Jos nisam video Wireless kartu, printer ili skener za koga proizvodjac nije predvideo i Win98 podrsku.
Druga stvar su korisnici u formi "razmazene dece" koji nece da guglaju za drajverom recimo na www.driverguide.com-u nakon sto obavezno izgube originalni CD koji jeste dosao sa podrskom u vidu drajvera!

(ugrađen firewall, wireless podrska, kao i Bluetooth i Irda, multiprocesor podrška, ah da možeš i 64bit-ne da koristiš,  itd itd itd... )

Cista je laz da Win98 ne moze koristiti Wireless, BlueTooth i/ili Irda!

kasniti za tim i pola godine...  a tek je van pameti izabrati da budeš dinosaurus i koristiti nešto staro 10-15 godina samo da bi... prkosio američkom narodu.  Smile
Nadji mi SADA websajt inficiran virusom koji moze napasti win98! Smile Smile Smile

PS. I da, kad već to pominješ... lepše je (estetski) okruženje.  Smile U svakom narednom OS je lepše.
U jednoj svojoj predhodnoj temi sam nalepio screenshot svoje WIn98 koja je ama bas u svakom prokletom aspektu identicna WinXP-u!
A moze se napraviti da bude identicna Visti (mada mi se XP Look vise svidja)
Toliko sto se estetike na Win98 tice.

U pitanju je sledece:
AKo imas iole slabiji hardver - da li ces odabrati da teras brontosaurusa od 8 gigabajta na hard disku, ili Win98 koja nije ni pola gigabajta na hard disku?
I sta mislis u kojem slucaju ce ti sam hard disk duze trajati - kada treba da drlja 8GB ili 0.4GB oeprativni sistem?
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 20:39:39 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.836.0
Bulmasoft, svuda te ima jbt i siris se ljudski, i svuda kenjas o 98  Smile

Sto me podseti:

« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 20:53:30 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Apple iPhone 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da, upravo sam reklamirao Win98 na "+18" sekciji Burek Foruma Smile Smile
(Lepotice su bile odusevljene!) Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215

Pa... najveća je razlika što se XP okreće višekorisničkom sistemu i prestaje da se zajebava sa DOSom.  Smile (google: multi user  Smile )
To je najznačajnija stvar.
To je vrhunac ironije od strane Microsofta jer je sama kovanica "PC" zapravo skracenica od Personal Computer.
Nekad bio Personal, sada MultiUser!?
(Barem ja sam protiv toga!)
Ne volim da na mom MultiUserPC-ju bude vise jusera sem mene! Smile

Ti kad lupis to odzvanja prostorom i vremenom.

Personal computer znaci da je napravljen sa ciljem da ga koristi krajnji korisnik, da je to jedan general-purpose sistem, a ne specijalizovan za jednu delatnost, kao sto je situacije kod mainframe-ova, terminala ili superkompjutera.

To koliko ga korisnika koristi u datom trenutku nema nikakve veze sa imenom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A sto ce mi jos neko koristiti moj kompjuter kad imam golih slika na nj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.