Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:57:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijen Oliver Ivanović  (Pročitano 77202 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
mob
Samsung Galaxy S9+
Kao sto sam i napisao pre neki dan to se ostvarilo.Vucic je savrseno iskoristio posetu Kosmetu da ubere politicke poene i da pojaca svoje glasove u celoj Srbiji.Prvo sto ce ljudi da zaborave da je on bio politicki protivnik Olivera.Drugo on je jedini predsednik posle Milosevica koji je posetio Kosmet na ovakav nacin.Trece , poveo je sina sto nije uradio ni jedan predsednik do sada.U jednoj stvari se slazem sa Seseljom.Zaista je Vucic vrhunski manipulator i po meni treba mu odma dati doktorat na temi - Manipulacija sirokim prostim narodnim masama.

Gledao sam juce oko 4h njegovu posetu Lapljem selu.Od pocetka do kraja to je savrseno organizovana predstava.Jako mi je zao naseg napacenog naroda.Dok sam slusao sudbine tih ljudi plakao sam koliko mi je bilo tesko sto se ti ljudi tako muce.Posebno onaj momak sto su mu Albanci zaklali oca.Tim ljudima treba tako malo a prepusteni su sami sebi.Vucko , cestitam ti.  Smile Smile  Zaista si vrhunski manipulator i demagog.Do sad niko nije to toliko usavrsio kao on.Nazalost nas narod je u tako bednom i jadnom stanju da zaista ne vidim kad cemo se otrezniti.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
Cuo sam da je Oliver ubijen od strane Srba..
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Mnogo vi to gledte slozeno.

Ja jednostavno mislim da je Vucic malouman  Smile

« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 21:45:08 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Kao sto sam i napisao pre neki dan to se ostvarilo.Vucic je savrseno iskoristio posetu Kosmetu da ubere politicke poene i da pojaca svoje glasove u celoj Srbiji.Prvo sto ce ljudi da zaborave da je on bio politicki protivnik Olivera.Drugo on je jedini predsednik posle Milosevica koji je posetio Kosmet na ovakav nacin.Trece , poveo je sina sto nije uradio ni jedan predsednik do sada.U jednoj stvari se slazem sa Seseljom.Zaista je Vucic vrhunski manipulator i po meni treba mu odma dati doktorat na temi - Manipulacija sirokim prostim narodnim masama.

Gledao sam juce oko 4h njegovu posetu Lapljem selu.Od pocetka do kraja to je savrseno organizovana predstava.Jako mi je zao naseg napacenog naroda.Dok sam slusao sudbine tih ljudi plakao sam koliko mi je bilo tesko sto se ti ljudi tako muce.Posebno onaj momak sto su mu Albanci zaklali oca.Tim ljudima treba tako malo a prepusteni su sami sebi.Vucko , cestitam ti.  Smile Smile  Zaista si vrhunski manipulator i demagog.Do sad niko nije to toliko usavrsio kao on.Nazalost nas narod je u tako bednom i jadnom stanju da zaista ne vidim kad cemo se otrezniti.

Још му је само фалило да каже нико не сме да вас бије...мислим убија... Smile

Слажем се, врхунски демагог и манипулатор. Он успео оно што нико није. Значи човек реално нема противника тј. опозицију њу је маестрално уништио, то нико до сад није успео, странка му има невероватну власт, 50% ево већ улази у шесту годину, има апсолутну парламентарну, локалну, премијерску и председничку власт.

Аутократа пар екселанс...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
« Poslednja izmena: 21. Jan 2018, 23:10:54 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
https://rs.sputniknews.com/komentari/201801211114260505-iza-kulisa-vuciceve-posete-kosovu-/

"Иза кулиса Вучићеве посете Косову: Шта Србе највише боли © Tanjug/ Зоран Жестић
КОМЕНТАРИ И АНАЛИТИКА
22:25 21.01.2018(освежено 22:28 21.01.2018) Преузмите краћи линк
Никола Јоксимовић
 0 1114
Основни проблем у односу српске државе према Србима са КиМ јесте недостатак јасног, транспарентног и праведног система подршке и помоћи.

Када уђете на Косово и Метохију и кренете путем према Лепосавићу и Косовској Митровици, приметићете да је пут искићен српским заставама које стоје скоро на свакој бандери. То је уобичајен призор, није био уприличен због посете српског председника Александра Вучића.

Александар Вучић са Србима у Лапљем Селу
© TANJUG/ DIMITRIJE GOLL
СПУТЊИК НА КОСОВУ Вучић сатима са Србима у Лапљем Селу: Останите храбри и јаки! (видео)
Његова посета Косову и Метохији дошла је у веома тешком тренутку — пре неколико дана убијен је Оливер Ивановић. Над Косовску Митровицу надвила се чудна атмосфера и тешко ју је описати. Није то само туга за Оливером Ивановићем, није то само страх од неизвесне будућности. Над град се надвио мук испуњен тешким размишљањем.

Тишина која влада толика је да готово може да се чује бат корака. Људи између себе говоре тихо и скоро да нема осмеха на њиховим лицима. У разговор са непознатима нико не улази радо. Поготово када се представите као новинар. Ствар олакшава то што радите за Спутњик. Људи проговоре, али ипак без помињања имена.

„Оливер ти је био шмекерчина. Мацан. Три језика, три факултета. Спортиста. Са свима је могао и умео лепо. Ни на кога није викао, увек је био насмејан. Чак и када је био у затвору. Интелектуалац. Жене су га волеле. Превазишао је он овај град још одавно, али волео га је, није могао без њега. Превазишао је он и Србију, и Београд му је био мали, колики је то човек био“, каже нам младић у центру града..."...
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
   Prpa im je,prpa im je...zato i treba iskoristititi to što su im pretnje neistomišljenicima u poslednjih 6 godina postale uobičajen vid "političke borbe" i pritisnuti ih time (pred otvaranje poglavlja) :

- ucenjuju ,od pre 3 dana, Jordovićku sestrom

https://twitter.com/tanjajorda/status/954333954118770690

- sada ozbiljne pretnje Janjiću i Vukadinoviću

http://www.nspm.rs/hronika/opozicija-ostro-osudjuje-i-trazi-istragu-o-pretnjama-djordju-vukadinovicu-i-draganu-janjicu.html

Sva 3 slučaja,a biće ih verovatno još ,imaju jednu zajedničku tačku - iskazanju sumnju da postoji izvesna doza umešanosti srpskog faktora u ubistvo Ivanovića.Kod Jordovićke je to bilo i najbenignije,ali ga je fasovala i ona.

IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
зато шиптари неће да сарађују  Smile Smile

Чекајући резултате истраге косовских органа о убиству Ивановића

Косовско тужилаштво и полиција за понедељак су најавили објављивање првих резултата истраге о убиству Оливера Ивановића. Ти резултати, како је најављено, представљаће анализу снимака сигурносних камера, налазе везане за запаљени аутомобил, исказе сведока и форензичке доказе. Министарство унутрашњих послова Србије ништа званично није добило од косовских истражних органа.

Косовски тужилац Шућри Суља, који води истрагу о убиству Оливера Ивановића, најавио је да ће у понедељак бити објављени први резултати истраге.

Ти резултати, како је Суља најавио у петак, укључују снимке сигурносних камера, детаље о запаљеном аутомобилу као и форензичке доказе. Шућри Суља је навео да ће у извештај бити укључене и изјаве сведока. До сада је познато да их је испитано шесторо.

Српска полиција је затражила да учествује у истрази о убиству Оливера Ивановића, а српско Тужилаштво за организовани криминал покренуло је и сопствени предистражни поступак.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је у недељу да се чини да се косовска истрага усмерава у правцу да се успорава, или да се недовољно брзо поступа, јер је пласирано много дезинформација.

Лидер Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливер Ивановић убијен је у уторак испред седишта странке у северном делу Косовске Митровице.

Ивановић је погођен са шест метака, а полиција је током истраге пронашла запаљени аутомобил "опел астра" који су, наводно, користили нападачи.

Косовска полиција понудила је 10.000 евра за информације о убиству.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2018, 02:25:06 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
velikomuchenik AV...

slika sa kosova...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 04:57:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.