Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:15:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijen Ivo Pukanić  (Pročitano 65705 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia n80
Uhićen suradnik bjegunca Gudurića
Dimitrov se, uoči uhićenja, vozio na biciklu po Novom Sadu provjeravajući koju bi banku bilo najbolje opljačkati.

Novosadska policija uhitila je u četvrtak 27- godišnjeg Dušana Dimitrova iz Novog Sada, bliska suradnika Bojana Gudurića, osumnjičena da je umiješan u ubojstvo Ive Pukanića.

Prema pisanju beogradskog Blica Dušan Dimitrov je uhićen u četvrtak oko 12 sati u Novom Sadu, gdje ga je na ulici presrela policija.

"Osumnjičeni je priveden jer je sa svojom skupinom planirao pljačku jedne od novosadskih pošta. Također, za njim je raspisana i tjeralica jer je u odsutnosti pravomoćno osuđen na osam godina zatvora zbog više teških razbojstava", izjavio je za Blic izvor blizak istrazi.

"Dimitrov je svojedobno bio pripadnik kriminalne skupine koju je predvodio Zoran Popović Ćela. Ta skupina je prije tri godine harala Vojvodinom i počinila najmanje 15 teških razbojstava u tijeku kojih su žrtve brutalno pretučene. Njoj je pripadao i Bojan Gudurić, osumnjičenik za ubojstvo Ive Pukanića. Nakon saznanja da se Gudurić krije u Vojvodini policija je pojačala nadzor nad njegovim negdašnjim suradnicima, među kojima je i Dimitrov", navodi Blic.

Blicov izvor je također rekao da se zadnjih nekoliko tjedana znalo da je Dimitrov u Novom Sadu.

"Bio je sve vrijeme pod paskom, ali ga nismo uhitili jer je postojala mogućnost da će Gudurić na neki način pokušati kontaktirati s njim, što bi nas dovelo i do njega. Međutim, kad je policija saznala da Dimitrov planira oružanu pljačku, u četvrtak ga je odlučila uhititi.

Sve do trenutka uhićenja, osumnjičenik je vozio bicikl kroz Novi Sad, odmjeravajući koja je poštanska poslovnica najprikladnija za pljačku. Kad je uhićen, kod njega je pronađena krivotvorena osobna iskaznica, zahvaljujući kojoj se taj osuđeni kriminalac slobodno kretao gradom", prenosi Blic svoj izvor.

Net.hr
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Željko Milovanović koristio tuđi i-mejl
Autor: E. B. | 04.12.2008. - 05:00

ZAGREB - To nije pravi i-mejl Željka Milovanovića, kog traži cela Hrvatska. Istina je da imam isto ime, ali ja sam dvadesetpetogodišnji student iz Slovenije i nisam poslao nikakvo pismo. Lep pozdrav, Željko - odgovorio je novinarima „ Jutarnjeg lista” Slovenac Željko Milovanović, imenjak najtraženijeg hrvatskog begunca, za kojim tragaju sve policije s područja bivše Jugoslavije.

Begunac Željko Milovanović (42), koji se sumnjiči za ubistvo Ive Pukanića i Nike Franjića, pre nekoliko dana poslao je pismo banjalučkoj redakciji dnevnog lista „Press” u kom je naznačio i i-mejl za kontakt: zeljkomilovanovic@gmail.com.
Novinari „Jutarnjeg lista” na ovu adresu poslali su mejl i 27. novembra dobili odgovor od Milovanovićevog 16 godina mlađeg imenjaka iz Slovenije.
Odbegli Milovanović u pismu je naveo da je u vreme ubistva bio u Doboju, a hrvatsku policiju optužio je da želi da ga ubije, a ne uhapsi iako protiv njega nema nijednog dokaza koji bi ga teretio za dvostruko ubistvo.
U međuvremenu, Krunoslav Borovec, načelnik hrvatskog MUP-a, izjavio je da policija ima dovoljno dokaza na osnovu kojih je podnela prijavu protiv Milovanovića. Policija je navela da postoje DNK tragovi u stanovima u kojima je boravio, kao i snimak video kamere nakon što je Milovanović skinuo kacigu, kao i izjave svedoka koji su ga prepoznali.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Kum Joce Amsterdama pao na poligrafu?
Petak, 19. decembar 2008. 14:53    

Slobodan Đurović (54), zvani Kardinal, javnosti poznatiji i kao kum Joce Amsterdama, navodno je pao na poligrafskom ispitivanju na pitanjima vezanim za ova dva slučaja.

Kako piše "Jutarnji list", Crnogorac je poligrafsku reakciju pokazao na pitanju da li je povezan s ubistvom Ive Pukanića, suvlasnika zagrebačkog nedeljnika „Nacional“ i njegovog saradnika Nike Franjića.

Isto tako, kum Joce Amsterdama pao je i na pitanjima o umešanosti u ubistvo Ivane Hodak, te da li su u oba ubistva povezani Joca Amsterdam i Stanko Subotić Cane, poznati crnogorski biznismen.

Đurović je na poligrafsko testiranje upućen odmah nakon što ga je policija uhapsila zajedno s Robertom Matanićem na području Spačve, u blizini hrvatsko-srpske granice.

Na ispitivanju je tvrdio da je u Hrvatsku došao da bi naplatio dug od Matanića, ali je poligraf je pokazao pozitivne rezultate.

"Jutarnji" podseća da je izvesna strana obaveštajna služba presrela u septembru telefonski razgovor Slobodana Đurovića u kojem najavljuje da će se za dve nedelje u Zagrebu "dogoditi nešto veliko, o čemu će pričati cela Evropa".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kum JOce Amsterdama pojavljuje se kao posrednik izmedju izvrsilaca i narucilaca likvidacije. A on je, gle cuda - Montenegrinac.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
ali ne znamo ko je naručilac, a prethodni atentator je nestao kod Mesketove vile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Proširena istraga zločina u Zagrebu
Kum Joce Amsterdama pripremio ubistvo Pukanića
Autor: A. Ž. A. | 24.12.2008. - 05:00

BEOGRAD - Slobodana Đurovića (54) iz Crne Gore, osumnjičenog da je pomogao ubicama Ive Pukanića, hrvatsko tužilaštvo sada tereti i da je organizovao ubistvo suvlasnika nedeljnika „Nacional”, piše „Jutarnji list”.

Đurović, inače kum Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam, sumnjiči se i za ubistvo Nike Franića, direktora marketinga „ Nacionala“, koji je stradao s Pukanićem kada je 23. oktobra aktiviran eksploziv ispod džipa suvlasnika Nacionala. Ured za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) prekjuče je Županijskom sudu u Zagrebu podneo zahtev za proširenje istrage protiv Đurovića, zbog sumnje da su nepoznate osobe za još neutvrđenu sumu od njega naručile ubistvo Pukanića.

Posle toga, s ostalim osumnjičenima, braćom Robertom i Lukom Matanićem i Amirom Mafalanijem, Đurović je organizovao nadziranje Pukanića. Sa Željko Milovanovićem i Bojanom Gudurićem dogovorio se o načinu ubistva. Milovanović, koji se označava kao mozak operacije i čovek koji je u dvorište Nacionala dovezao moped s eksplozivom i Gudurić su u bekstvu posle zločina.
Đurović dosad je bio osumnjičen da je s Milenkom Kuzmanovićem (25) iz Srbije pomagao ubicama nakon atentata. Braću Matanić s lažnim dokumentima, navodno trebalo je da prebace u Srbiju. U tome su osujećeni 29. oktobra, kada su uhapšeni u blizini granice sa Srbijom. Đurović je na saslušanju tvrdio da je u Hrvatsku došao da bi od Matanića naplatio dug.
Hrvatski mediji objavili su prošle sedmice i da je Đurović „ pao” na poligrafu kada je ispitivan u vezi likvidacije Pukanića i Franića, ali i Ivane Hodak, čime je ta dva zločina doveo u vezu. Ivana Hodak, ćerka advokata Vladimira Hodaka, branioca uhapšenog generala Vladimira Zagorca, ubijena je početkom oktobra na ulazu svoje zgrade u centru Zagreba, a pucano joj je u glavu. Mediji su pisali i da je Đurović reagovao na pitanje da li je s tim ubistvima povezan Joca Amsterdam.
Još pre mesec dana mediji su povezali ta dva ubistva, navodeći da je spona između njih državljanin Srbije, inače blizak saradnik Sretena Jocića, koji je uhapšen zbog saučesništva u ubistvu Pukanića. Taj muškarac je, kako su objavile novine u Zagrebu, 14 dana pre atentata na Ivanu Hodak u telefonskom razgovoru najavio je da će se „za dve nedelje u Zagrebu dogoditi nešto veliko, o čemu će pričati cela Evropa”. U vrhu hrvatskog bezbednosnog sistema smatrali su da je nemoguće da je čovek koji je izgovorio tu rečenicu mogao raspolagati informacijom o pripremi atentata na Ivanu Hodak, a da sam nije učestvovao u ubistvu. Iako njegov identitet nije objavljen, navedeno da je „bivši udbaš”, a među osumnjičenima za ubistvo Pukanića, samo je Đurović bio vojni obeštajac. 

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slobodan Đurović, kum Joce Amsterdama, bio je na direktnoj vezi s crnogorskim ‘duvanskim mafijašima', a sef Cnogorskog Kartela, Don Milo porucio je da "ne poznaje" Đurovića. U ovu izjavu niko ozbiljan ne moze da poveruje! Kako je moguce da Sef ne poznaje Baranina  Đurovića, jednog od najpouzdanijih ortaka? Stvarno li su zaboravni ovi Montanegrini?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 16:24:31 od Velja-Buzdovan »
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Batinali su me da priznam učešće u ubistvu Pukanića
Blic

Milenko Kuzmanović (25), koji je 29. oktobra sa Slobodanom Đurovićem uhapšen u Hrvatskoj zbog sumnje da su Robertu i Luki Mataniću trebalo da omoguće bekstvo u Srbiju, gde bi se sakrili posle ubistva Ive Pukanića i Nike Franjića, u sredu uveče pušten je iz pritvora.

On se u četvrtak uveče po povratku u Beograd pojavio u redakciji "Blica" i u ekskluzivnom intervjuu govorio o osmogodišnjem poznanstvu sa Robertom Matanićem, hapšenju na parkingu Spačva i postupku koji je protiv njega vođen u Zagrebu.

- Roberta Matanića upoznao sam na Sajmu automobila u Beogradu. Od tada smo u kontaktu, viđali smo se nekoliko puta ovde i na mojim putovanjima kroz Hrvatsku. Nije to bilo prijateljstvo, već druženje uz kafu i sok. U oktobru me je pozvao i zamolio da mu donesem ovlašćenje advokata koji ga zastupa u Srbiji - kaže Kuzmanović. Ovlašćenje je uzeo 24. oktobra i, kako kaže, četiri dana kasnije je sa Matanićem ugovorio sastanak na parkingu Spačva, 29. oktobra u 18 sati.

- Kasnio sam dvadeset pet minuta. Na ulasku u parking video sam policajce, ali nisam znao zbog čega su tu. Izašao sam iz svog "seata". Iste sekunde opkolilo me je dvadeset specijalaca s oružjem na gotovs. Oborili su me na zemlju. Tako sam ležao pola sata. Niko me ništa nije pitao - priča Kuzmanović.

On tvrdi i da je kasnije saznao da su na istom parkingu prethodno uhapšeni Đurović i Matanić. Matanić u 17.05, a pet minuta kasnije i Đurović.

- Sa parkinga su me vratili na granicu, gde su mi uzeli sve što je bilo kod mene. Odatle sam sa dvojicom uniformisanih i dvojicom policajaca u civilu krenuo za Zagreb. Stali su na parkingu Stari hrastovi, dvadesetak kilometara pre Zagreba. Policajci u civilu na pomoćnom parkingu prvo su me terali da priznam da sam Mataniću iz Srbije doneo eksploziv. Rekli su mi da se ne pravim lud, da me Matanić već "druka", a zatim su me nekoliko puta udarili u stomak - priča Kuzmanović.

Posle četrdeset minuta torture, kako kaže, odvezen je u zagrebačku policiju.

- Pitali su me za Matanića. Pokazali su mi fotografiju na kojoj su Joca Amsterdam, koga znam iz novina, i Đurović, koga nikada pre nisam video - tvrdi Kuzmanović. Đurovića, inače kuma Joce Amsterdama, video je sutradan, kada je odveden na pretragu "seata" u kome je nađeno punomoćje za Matanića, na koje se pozivao.

- Đurović je doveden na pretres njegovog mercedesa. Prepoznao sam ga sa slike, ali nismo komunicirali. Tog dana sam u hodniku nakratko video Roberta i Luku kad su nas povezli kod istražnog sudije. Tamo me nisu pitali ni o delu, ni o Mataniću, već gde sam zaposlen i koliko zarađujem, a zatim su me odvezli u samicu zatvora "Remetinac" - kaže Kuzmanović. U pritvoru je proveo 55 dana zbog, kako se navodi u prijavi, "opasnosti da sa slobode utiče na begunce Željka Milovanovića i Bojana Gudurića, osumnjičene za ubistvo Pukanića i Franjića".

- Ne poznajem ni Milovanovića ni Gudurića. Za njih me čak niko nije ni pitao. Njihova imena sam prvi put pročitao u rešenju kojim mi je posle mesec dana produžen pritvor. Za sve to vreme niko me više ništa nije ispitivao. Pisao sam žalbe, tražio odlazak na poligraf, ali me nisu odveli. Najavljivao sam i štrajk glađu jer mi nisu dozvoljavali kontakt s porodicom ni s ostalim zatvorenicima - kaže Kuzmanović.

On navodi i da je od advokata saznao da su i Đurović i Matanić "prošli" poligraf na pitanjima u vezi s kontaktima sa mnom.

- Čuo sam i da je ministar Ivica Dačić policiji u Hrvatskoj rekao da ja u Srbiji nemam kriminalni dosije. Verovatno je i to doprinelo da se protiv mene odbaci krivična prijava, i 24. decembra ukine pritvor - kaže Kuzmanović. On najavljuje da će tužiti Hrvatsku zbog hapšenja i maltretiranja.

- U novinama sam pročitao da je Pukanić ubijen, ali nisam to povezao ni sa kim. Roberta znam, ali nikada sa njim o tome nisam pričao, a nikada ne bih ni pomislio da bi bilo ko to povezao sa mnom - tvrdi Kuzmanović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa vidi se da ovde niko nikoga ne poznaje i da su svi upoznali druge preko novina i TV. Sada je jasno da Hrvatska zeli da "ubaci" u igru Sefa Crnogorskog Kartela - Don Milu i jegove ortake da bi na taj nacin ocrnila lik i delo ovoga genijalnog drzavnika i biznismena. Milo se bavio (i sada se bavi) tranzitom duvana kroz Montenegro ka Italiji, ali ima urednu dokumentaciju. Osim toga Milo ne poznaje Caneta, a za njega je cuo samo preko novina!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Počela podela imovine ubijenog medijskog magnata
Udovica Ive Pukanića traži zgradu Nacionala i Bentli
Autor: Blic online | Foto:Arhiva | 26.02.2009. - 10:17

Na ostavinskoj raspravi nad imovinom Ive Pukanića, ubijenog vlasnika hrvatskog nedeljnika "Nacional", održanoj juče u Velikoj Gorici, utvrđivala se imovina pokojnika, ostavina i postojanje testamenta, prenosi "Jutarnji list".

Na raspravi su se pojavili udovica Mirjana Pukanić i njen advokat Višnja Drenški-Lasan, dok se u ime maloletne ćerke Ive Pukanića Sare nije niko pojavio, jer još nije rešeno pitanje ko će je zastupati.
Prema sadašnjim saznanjima, testament pokojnog vlasnika "Nacionala" nije deponovan u hrvatskom registru testamenata, a ukoliko se ne pojavi tokom ostavinske rasprave imovina će biti raspodeljena prema zakonu zemlje.
Za sada se zna da su u Pukanićevom vlasništvu sigurno dva stana u Zagrebu i jedna kuća u Velikoj Gorici, dok će se za ostale stvari utvrđivati njegovo vlasništvo.
Kako je rekla advokat Mirjane Pukanić, u pitanju je jedna kuća na Ribnjaku, za koju će morati da se utvrdi da li je bila u vlasništvu pokojnika ili firme koju je on osnovao.
Kako piše "Jutarnji list", sve ostalo će biti poznato kad se napravi popis imovine. Trebalo bi utvrditi da li zgrada "Nacionala" ulazi u ostavinsku raspravu i u kojem je procentu Pukanić bio vlasnik NCL grupe.

Mirjana Pukanić kaže da će ići do kraja, "budući da svaki dan otkrije nešto novo", otkad je pre tri meseca iz sigurne kuće u Rijeci došla u Zagreb.
"Svaki dan saznajem nove stvari... Koliko ja znam, Ivo ima stan u Imortane galeriji, kuću na Ribnjaku, zgradu Nacionala za koju mislim da je kupio na svoje ime. Sad sam saznala za auto, "Bentli", koji je stigao na dan kad su ga ubili. Auto je u Kopru jer nije ocarinjen", rekla je Mirjana Pukanić, dodajući da je njen pokojni muž rekao socijalnim radnicima da je kuću na Ribnjaku kupio njoj na poklon za Božić.
Ona je istakla da je Ivo Pukanić prodao "Nacional" dok je ona "bila u Vrapču", ali da je 30 odsto NCL grupe bilo njeno.
"U Nacionalu se ponašaju kao da ja ne postojim, pljuju me okolo i izmišljaju priče," dodala je Mirjana Pukanić.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:15:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.