Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:40:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubijen Ivo Pukanić  (Pročitano 65764 puta)
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80

Pukanićev atentator i Mrveljov ubojica koristili istu vikendicu

KARLOVAC, BARILOVIĆ - Osim u Josipdolu kod rodbine svoje supruge, rođene Karlovčanke Sanje Hrkalović (26), Bojan Gudurić (27), osumnjičenik za ubojstvo Ive Pukanića i Nikole Franjića, tijekom kolovoza boravio je u vikendici u selu Belevići u općini Barilović, 20 km od Karlovca, doznali smo od pouzdanog izvora.

Ta vikendica bila je u vlasništvu Zvonka Spudića, bivšeg načelnika Barilovića, a sada predsjednika HNS-a Karlovačke županije, koji tvrdi da ju je prije sedam godina prodao Argentincu koji trenutačno živi u Španjolskoj, Alejandru Enricu Marianu (40). On je u Hrvatsku došao tijekom Domovinskog rata da bi kao pilot plaćenik sudjelovao u obrani Hrvatske.

Zanimljivo je da je vikend kuću u kanjonu i uz samu Koranu te daleko od očiju javnosti kao skrovište koristio i Mirko Govedarica, inače umirovljeni poručnik HV-a, koji je dva dana prije nego što su likvidirani Pukanić i Franjić zbog dugovanja od pet tisuća eura ubio zagorskog poduzetnika Zorana Mrvelja.
www.jutarnji.hr/ephresources/images/2008/11/06/vi-v.1.jpg" alt="" border="0" />

Od izvora bliskog istrazi doznajemo da je Govedarica to i priznao.

Kućica veličine četrdesetak kvadrata, s dva ulaza i ostakljenom terasom posljednja je do koje vodi put u zaseoku Belavići. Na stražnjem ulazu, tik iznad brave nalazi se pečat PU karlovačke PP Duga Resa, no čini se kako su vrata nakon pečaćenja otvarana. Bivši vlasnik Spudić potvrdio je da ga je zbog vikendice policija zvala na razgovor.

- Rekli su mi da su istraživali neku provalu i u njoj tražili oružje, no rekao sam im da o tome ne znam ništa jer više nisam vlasnik - kaže Zvonko Spudić. Od mještanina koji ima ključ vikendice te ju je povremeno provjetravao doznajemo da se vlasnik Mariano u Bariloviću nije pojavio nekoliko godina te da je teško bolestan. Nakon što se kuća našla pod istragom policije, kaže, više tamo nije odlazio.

O zagonetnom Argentincu mještani malo znaju, a neki s kojima smo pričali rekli su da samo znaju kako je vikendicu gradio njihov bivši načelnik Spudić. Podsjetimo, Bojan Gudurić, zvan Bajone, koji je osumnjičen da je direktno bio sudionik Pukanićeve likvidacije, u bijegu je, kao i prvoosumnjičenik Željko Milovanović. Nestala je i Gudurićeva supruga Sanja Hrkalović, što nam je potvrdio njezin ujak Dragan Kolić, kod kojega je u Josipdolu par proveo dva dana, također sredinom kolovoza. Pretpostavlja se da je u to vrijeme Gudurić u Zagrebu iz unajmljenog stana pratio Pukanićeve kretnje. Nekoliko sugovornika nam je potvrdilo da je tijekom tih tjedana njegova supruga Sanja, s njihovim četveromjesečnim sinčićem Urošom u naručju, kucala na vrata rođaka i prijatelja, tražeći da Bojana prijave na neku od karlovačkih adresa, kako bi mu ishodili hrvatsko državljanstvo. Bojan je bio uljudan, šutljiv, neprestano je telefonirao predstavljajući se trgovcem nekretninama.

Jutarnji list
---------------------------------------------------------------------

Znao sam kad tad će doć do mene.............. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17

procvjetali nismo - ali nije ni loše kako vi pričate
Srpske prognoze su bile da ćemo svi krepati od gladi - bez vas i Jugoslavije
Druga je stvar što ćete vi prije pregristi govno, nego priznati kako mi živimo bolje
spominješ stalno tu hrvaticu iz Zadra. Spomeni i nekog ko istinu priča a ne laže, jer ti samo to voliš čuti

pa zive bolji oni koji su nalapali love
inace nije ona koja to prica na jutarnjem sam cuo hrpu komentara kako bas situacija nije sjajna i kako je sve losije
e sad ako i oni lazu onda je hrvatski narod narod lazova
inace meni licno je svejedno
nit u dzep nit iz dzepa Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 00:28:13 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Kako su predsednici opština u Hrvatskoj pažljivi prema bolesnim strancima. Ogradio mu vikendicu, našao kome da je izda. Prosto sam ganuta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Sanader: Ne uvode se vize za Srbiju

'Trenutačno se ne razmatra uvođenje viza za građane Srbije, već se s njom i ostalim zemljama u regiji želi surađivati u borbi protiv organiziranog kriminala', rekao je u Ivo Sanader.

''U ovome trenutku u Vladi o tome ne razmišljamo, a hoćemo li sutra o tome razmišljati, to ćemo vidjeti'', rekao je premijer Ivo Sanader komentirajući napise u hrvatskim medijima da Vlada razmatra mogućnost uvođenja viza za srbijanske državljane.

Dodao je kako Hrvatska sa Srbijom i drugim susjednim zemljama želi ''razvijati efikasnu borbu protiv organiziranog kriminala''.

Komentirajući izjavu predsjednika Stjepana Mesića da je Hrvatska do sada loše povlačila novac iz predpristupnih fondova EU-a, premijer je rekao da u izvješću Europske komisije o napretku Hrvatske ''stoji drukčije''.

''U izvješću vrlo jasno stoji da je Hrvatska popravila stanje u fondovima'', kazao je Sanader, dodavši da se Mesić vjerojatno pozvao na nešto drugo i najavio da će o tome ''još razgovarati''.

Prethodni članak:
Hrvatska zbog mafije vraća vize? (05.11.2008.)

Hina|Net.hr
06.11.2008.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ovo nedjelo ima potpis srpskih terorističkih krugova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia N95 8gb
Ubistvo Ive Pukanića naručeno iz Zagreba
Matanić je u svom iskazu rekao i da mu Milovanović nije spominjao imena naručilaca, a priznao je da je indirektno učestvovao u pripremi atentata pomažući odbeglim Milovanoviću i Bojanu Guduriću (27)

Zagreb - Robert Matanić (31), jedan od osumnjičenih za učešće u „zagrebačkom atentatu“, policiji je rekao da je Željka Milovanovića (42), saznao da je ubistvo Ive Pukanića (47) naručio neko od njemu bliskih ljudi iz Zagreba, ali preko određenog čoveka u Beogradu

Matanić je, prema pisanju Jutarnjeg lista, u svom iskazu rekao i da mu Milovanović nije spominjao imena naručilaca, a priznao je da je indirektno učestvovao u pripremi atentata pomažući odbeglim Milovanoviću i Bojanu Guduriću (27).

Robert Matanić je navodno naveo i kako „dugo nije znao što spremaju“, te kako mu je, kad ih je pitao na čemu rade, Milovanović na ekranu svog mobilnog telefona ispisao: „Na Pukiju“. Navodno, nije znao ko je Puki, a kad je pitao Milovanovića, dobio je odgovor: „Bolje da ne znaš, čuće se i videti“. Ko je Puki, Matanić je navodno saznao nekoliko dana kasnije, iz novina, kad je pročitao članak u kojem se pominjao Ivo Pukanić i njegov nadimak.

Prema Matanićevim tvrdnjama, Milovanović mu je rekao da dobro poznaje osobu koja je u aprilu ove godine pokušala da ubije Pukanića, da se radi o „dobrom momku“ i da mu nije jasno kako je uspeo da promaši.

SARADNJA SA MUP HRVATSKE

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je juče, posle razgovora sa svojim hrvatskim kolegom Tomislavom Karamarkom, da je dogovorena njegova zvanična bilateralna poseta Zagrebu u narednom periodu, na kojoj bi se razgovaralo o operativnoj saradnji dve države i Ministarstava unutrašnjih poslova, prenosi Fonet.  Upitan da li je na sastanku sa Karamarkom bilo govora o slučaju ubistva novinara Ive Pukanića, Dačić je rekao da je u tom slučaju Srbija pružila veoma kvalitetne informacije, koje su dovele do rasvetljavanja određenih činjenica vezanih za ubistvo Pukanića, kao i hapšenja nekih ljudi u Hrvatskoj.

BOJAN GUDURIĆ - KAJZER FRANC

Milovanović i Gudurić su, uz pomoć Mafalanija, iznajmili stan u zgradi u Petrinjskoj ulici, a prema Mataniću, Gudurić se koristio lažnim identitetom: imao je falsifikovane slovenačke dokumente na ime Kajzer Franc.

ODBEGLI U SRBIJI?

Dvojica osumnjičenih za ovo ubistvo su u bekstvu i za njima tragamo u saradnji sa policijama u regionu. Prema mojim saznanjima, jedan od njih, Boris Gudurić, ne nalazi se u Hrvatskoj i MUP Hrvatske pretpostavlja da se on nalazi u Srbiji, ali nema dokaza za to, rekao je juče u Banjaluci Vladimir Faber, direktor hrvatske policije.

Matanić je u svom iskazu okrivio i svog brata od strica Luku Matanića (24) i Amira Mafalanija (26) da su, takođe, Milovanoviću i Guduriću pomagali u pripremi atentata, a potom i u begu.

On je rekao i da je Milovanović najverovatnije pobegao u BiH uz pomoć Luke Matanića, a da je Gudurić u istom smeru pobegao dan kasnije uz pomoć Mafalanija, piše Jutarnji list.

Milovanovića i Gudurića Matanić je upoznao u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, i to preko Miloša Peruničića iz Crne Gore, koji je s Milovanovićem uhapšen zbog pljačke Delta banke. Zajedno su planirali neuspeli beg iz srpskog zatvora.

Matanić je izjavio kako mu se pre nekoliko meseci javio Gudurić i rekao mu kako planira da se s porodicom doseli u Hrvatsku, a ubrzo se u Zagrebu pojavio i Milovanović. Zbog toga šta su za njega učinili dok je bio u zatvoru, Matanić je odlučio da dvojcu pomogne. Čak su on i Milovanović razmenili oružje - Matanić je dobio pištolj „dezert igl“, a Milovanoviću je poklonio „glok“.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Robert Matanić rekao u istrazi likvidacije vlasnika „Nacionala”
Pukanićevo ubistvo naručeno iz Zagreba

Autor: A. Ž. Adžić | 07.11.2008. - 05:00

ZAGREB - Robert Matanić, osumnjičen da je učestvovao u ubistvu Ive Pukanića i Nike Franića, rekao je hrvatskoj policiji da mu je Željko Milovanovića rekao da je likvidacija Pukanića naručena „od strane njemu bliskih ljudi iz Zagreba, i to preko određenog čoveka u Beogradu”.

Hrvatski „Jutarnji list” navodi da Milovanović Mataniću nije spominjao imena naručilaca. Inače, Matanić je pre nekoliko dana ponudio istražnim organima da postane svedok saradnik. Prema informacijama „Blica”, on bi taj status mogao da dobije samo ukoliko otkrije ime naručioca.
Matanić je priznao da je u pripremi atentata pomogao Milovanoviću i drugom beguncu - Bojanu Guduriću. List navodi i Matanićevu izjavu da je Milovanovića pitao „na čemu se radi” i da mu je on tada na ekranu mobilnog telefona ispisao: „Na Pukiju”. Matanić tvrdi da nije znao ko je Puki i da je kad je pitao Milovanovića, dobio odgovor: „Bolje da ne znaš, čuće se i videti”. Nekoliko dana kasnije u novinama je čitao članak u kojem se spominjao Ivo Pukanić i nadimak Puki, pa mu je postalo jasno ko je meta njegovih prijatelja. Matanić takođe tvrdi i da mu je Milovanović rekao i da dobro poznaje osobu koja je prvi put pokušala da ubije Pukanića. Rekao mu je i kako se radi o „dobrom momku” i da mu nije jasno kako je promašio.
Matanić je ispričao i da su mu Milovanović i Gudurić tražili da im nabavi automobile, kao i da su uz Mafalanijevu pomoć iznajmili stan u Petrinjskoj ulici 4. Spomenuo je kako se Gudurić predstavljao kao Kajzer Franc, i da je na to ime imao falsifikovana slovenačka dokumenta. Matanić im je preko V. Ž. nabavio i „opela korsu” koja je bila ukradena, ali firma nije prijavila krađu vozila. Po njihovoj želji, automobil im je ostavio na Britanskom trgu, a kasnije su ga koristili upravo radi nadgledanja Pukanićevog stana u Ilici. Zatim su od jednog muškarca nabavili i skuter, koji je promenio nekoliko vlasnika, bez ikakvih ugovora o kupoprodaji, a bio je i neregistrovan. Za taj skuter, u koji je postavljen eksploziv, platili su 500 evra.
O samoj likvidaciji Matanić tvrdi da nije znao ništa, jer je u vreme eksplozije bio na prezentaciji novog modela BMW-ove „sedmice” u salonu u Folnegovićevu naselju. Prema njegovoj izjavi, Luka Matanić trebalo je Milovanovića i Gudurića da odvede iz Zagreba. Otišao je samo Milovanović, koji je prema Matanićevim rečima, najverovatnije pobegao u BiH. Gudurić je u istom smeru pobegao dan kasnije, i u tome mu je pomogao Mafalani.
Matanić je rekao i da se na dan hapšenja u Spačvi, nedaleko od granice sa Srbijom, sastao sa Slobodanom Đurovićem, da bi se dogovorili kako da mu vrati novac jer mu je pomagao dok je bio u zatvoru u Srbiji. Naveo je i da je Milenko Kuzmanović, koji je takođe uhapšen, trebalo da mu sredi lažne papire i nađe advokata u Srbiji koji bi mu izbrisao zabranu ulaska.
Matanić je rekao i da je Milovanovića i Gudurića upoznao u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, i to preko Miloša Peruničića, koji je s Milovanovićem opljačkao „Delta banku” u Beogradu, kako je već pisao „Blic”. Uz njihovu pomoć planirao je bekstvo iz zatvora, ali su to, kako je naveo Matanić, „minirale njemu bliske osobe”. Izručen je Bugarskoj koja ga je tražila zbog nekoliko ubistava, ali nije bilo dokaza da bude osuđen, pa je u maju ove godine deportovan u Hrvatsku.
Bojan Gudurić je, prema pisanju Slobodne Dalmacije, u avgustu, u vreme dok je u Zagrebu planirao ubistvo, povremeno odlazio na karlovačko područje, rodni kraj njegove 26-godišnje supruge Sanje Gudurić Hrkalović. Sa tada četveromesečnim sinom, par je obilazio porodicu i prijatelje, koji ih godinama nisu videli. Par je nameravao da nađe adresu za prijavu prebivališta u Hrvatskoj, kako bi Gudurić što pre dobio hrvatsko državljanstvo.
Gudurićevi su 10. avgusta posetili Dragana Kolića iz Josipdola, Sanjinog ujaka. Kada su stigli u njegovu kuću najavili su da će ostati „duže vreme”, ali su sledećeg dana iznenada spakovali kofere i otišli ka Banja Luci. Kolić je naveo je Gudurić imao šest mobilnih telefona, što mu je bilo sumnjivo, i da je stalno razgovarao.
Srpska i hrvatska policija su proteklih nedelja sarađivale u rešavanju najaktuelnijih zločina u Hrvatskoj, izjavio je juče u Zagrebu potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posle sastanka sa hrvatskim ministrom policije Tomislavom Karamarkom.
- Siguran sam da je srpska policija hrvatskoj policiji dala veoma kvalitetne informacije koje su pomogle u rasvetljavanju ubistva Ive Pukanića - rekao je Dačić, koji učestvuje na šestom ministarski forumu „Sudstvo i unutrašnji poslovi - EU i Zapadni Balkan”.

Puštena osoba od koje je kupljen skuter

V. Ž., koga je Robert Matanić spomenuo kao osobu od koje su nabavili ukradenu „opel korsu”, uhapšen je u utorak. Osumnjičen je za tešku krađu i određen mu je pritvor. Odmah posle ubistva Pukanića, ovaj muškarac je bio uhapšen, ali kako policija nije mogla naći dokaze koji bi ga povezali sa zločinom, pušten je na slobodu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
A mi nemamo drugih problema nego da se zamlaćujemo sa dešavanjima u RH, koja nemaju veze sa Srbima? Mene bi više zanimalo šta se dešava u Bugarskoj ili Rumuniji, nego kod Hrvata. Hteli su državu, sad je imaju, i ako ne diraju Srbe, što se mene tiče slobodni su da rade šta hoće. Mene ne zanimaju koliko i lanjski sneg. U stvari ... lanjskog snega se nekako i setim, al Hrvata nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
A mi nemamo drugih problema nego da se zamlaćujemo sa dešavanjima u RH, koja nemaju veze sa Srbima? Mene bi više zanimalo šta se dešava u Bugarskoj ili Rumuniji, nego kod Hrvata. Hteli su državu, sad je imaju, i ako ne diraju Srbe, što se mene tiče slobodni su da rade šta hoće. Mene ne zanimaju koliko i lanjski sneg. U stvari ... lanjskog snega se nekako i setim, al Hrvata nikako.

Možeš da otvoriš i neguješ temu o Bugarskoj ako si informisan, ja bih je rado pratila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne znam kojoj je mafijoznoj grupaciji pripadao Puki, al se po Zagrebu prica da nije rascistio racune sa mnogim Balkanskim Bosovima: Sef Crnogorskog Kartela Milo se ljuti sto je u Nacionalu stampao "narucene clanke" uperene protiv njegovog biznisa sa cigaretama, isto nije po voli i Srpskom "kontraverznom biznismenu" iz Ciriha go-sin Canetu. A iz Beograda se javlja legendarni Joca Amsterdam koji se zali da je bio "malo zastupljen" u Pukijevim radovima u Nacionalu, koji su tretirali poslove "Balkanske Mafije". Odmah se vidi da je bilo mnogo nezadovoljnih Pukijevim aktivnostima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:40:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.