Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubice mog oca (2016) - Domaca serija  (Pročitano 26804 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
Zastava BG
8,6 na imdb-u.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
domaca tv publika su idioti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
mob
HTC One
Izvini Felini, nismo te prepoznali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
Zastava BG
Za tebe sam Rodzer Ibert.
Sranje je sranje, domace ili strano.
Domaca kopija skandinavskih krimi-trilera, za vecinu ljudi u Srbiji nesto novo.
Koristili su toliko filtera da nijedna boja ne izgleda prirodno, bg izgleda kao neki Stokholmski geto u magli.
Scenaro malo kilav, dijalozi losi, gluma izvestacena. Vuk kostic (i njegov lik) je jebena katastrofa, ali bitno da se klinke loze na njega.
Sve u svemu, jedva prosek...  jedva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Vuk Kostić traži ubicu Jelene Marjanović?!

Serija "Ubice mog oca" se definitivno nastavlja...

Kriminalistička serija RTS "Ubice mog oca" dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće navodno ubicu pevačice iz Borče.

Druga sezona serije biće delom inspirisana tragično nastradalom pevačicom Jelenom Marjanović, koje je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci, a čiji ubica nije uhapšen, tvrdi "Kurir".

"Ubijena pevačice neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk", objašnjava izvor tog lista.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

"Više detalja o scenariju znaće se tek kada krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvoi njegovog oca, a nakon uspešno rečenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije", rekao je izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

Ocene na IMDB-u meni ne znače ništa i to nema veze sa ovom serijom.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Koristili su toliko filtera da nijedna boja ne izgleda prirodno, bg izgleda kao neki Stokholmski geto u magli.
Омаж Давитељу.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
mob
HTC One
Za tebe sam Rodzer Ibert.
Sranje je sranje, domace ili strano.
Domaca kopija skandinavskih krimi-trilera, za vecinu ljudi u Srbiji nesto novo.
Scenaro malo kilav, dijalozi losi, gluma izvestacena. Vuk kostic (i njegov lik) je jebena katastrofa, ali bitno da se klinke loze na njega.
Sve u svemu, jedva prosek...  jedva

Svako vidi stvari na svoj nacin. I dalje mislim da je najveci problem ove serije sto je nasa. Da je strana verovatno bi manje ljudi mislio da je losa... ali srpska kinematografija... ma ajde, uzas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Serija je pokušala da se ugleda na Skandinavske serije slične vrste i porpilično omanula u tome. Možda bi i uspela da se opet nisu našli pojedini Srbi koji bi da izmišljaju tople vode i uvode svoje inovacije. Izbledele boje do besvesti, nerealni i prenaduvani likovi, i najgore od svega - glumci koji uopšte ne umeju da glume.

To ne znači da ne može da se gleda. Može. Ali nije ništa posebno. Tj. ima neke adute koji jesu korak napred u odnosu na ono što smo do sad gledali, ali zato ima te probleme s užasnom glumom i zbrljanom završnom obradom.

I slažem se sa onim što je neko ranije naveo, da je smešno da je vrhunac neke serije to što se priča o guzici neke glumice.  Smile Mislim ta Jelisaveta jeste zgodna ali ne znam šta je toliko specijalno oko nje. Za pola sata hoda po Beogradu može da se nađe nekoliko devojaka koje su zgodne kao ona, a lepše i bolje glumice od nje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
mob
HTC One
Ne znam kome je vrhunac glumicina guzica, meni je radnja odlicna. Odgledao sam seriju i skoro svaka epizoda mi je drzala paznju od pocetka do kraja i cekao sam sledecu da bih video sta ce se sledece desiti.

Meni je to definicija dobre serije.

Treba napraviti razliku izmedju dobre serije (razonoda, nesto da ti prodje vreme ali da nije baceno vec je vredelo) i umetnickih ostvarenja. Uopste se ne osvrcem na "umjetnicki dojam" niti me to zanima kada je rec o kinematografiji. Nikada nisam ni razumeo ljude koji to ocekuju. Zna se sta su pravi umetnicki sadrzavi a sta produkt mas-medija i industrije zabave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
mob
Apple 5
Ostao sam na dve pogledane epizode i omanuo sam za ubicu.Mislim da je dobro sto je kod nas snimljena ovakva serija,nordic noir su probali mnogi da kopiraju al to jednostano funkcionise samo u Skandinaviji.Konacno smo se pomerili od Mir Jam,kretenskih sitkoma i sl.
Mozda nije sve kako treba ali respect za pokusaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Konacno smo se pomerili od Mir Jam,kretenskih sitkoma i sl.
Mozda nije sve kako treba ali respect za pokusaj
+1
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.