Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubice mog oca (2016) - Domaca serija  (Pročitano 26860 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
mob
Nokia 
Bogami za glumce ste upravu, ali nije loša serija, drugačija je od tipičnih RTS serija sa Bosiljčićem i sigurno ću je radije gledati.. Inače valjda je sad za vikend zadnja epizoda  Smile

Tako nekako.... malo su izasli iz tog "RTS fazona" snimanja serija tipa "Ranjeni orao" , "Greh njene majke" , "Ulica lipa"... i ostala sranja sa Bosiljcicem i ostalim pederima... Ne kazem da je serija nesto preterano dobra ali moze da se gleda.... Naravno , ko hoce da nadje neku zamerku naci ce je bilo sta da je u pitanju  Smile  , ja sam poceo da je gledam i odgledacu je do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
U suštini serija ima jaku produkciju i imala je potencijal da bude baš dobra. Što kaže Pouckovic drugačija je od onoga što smo do sada gledali (bilijardu puta  Smile ). Ali je na kraju iz nekog razloga sve to otišlo niz vodu. Prvenstveno zbog glume i uopšte, lošeg odabira ekipe.

Inače kad god se vidim s jednim ortakom koji je scenarista i koji se sprda sa tom serijom, ne prođe nijedno viđenje a da ne odvalimo ono ''KOJI DEUUU VAM NIJE JASAN!?''  Smile  Smile

Ljudi, docice Vucic i on ce da otkrije ko je ubica, i sam ce ga uhapsiti i osuditi, tako da samo pratite tog coveka i sve ce se samo resiti Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Ipak ima još 2 epizode, da su strane serije znalo bi se predposlednja epizoda će biti veoma interesantna, ovako ko zna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Није ми јасно како смо као земља толико неспособни да снимимо добру серију.
Зато што је није битно шта снимиш, све домаће ће се гледати како-тако јер људи гледају наше па макар било и најгоре срање. Извуку се и неке парице из буџета, кога брига за квалитет.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
mislim da je zadnja domaca serija koju sam gledao bila ona sa brandom i cercilom psle toga su dosle kablovska i internet i nepada mi napamet da pogledam i jedno domace sranje koje je snimljeno u ovom milenijumu

kamiondzije mogu uvek gledati jebiga lezi mi taj seljacki sofisticirani humor  Smile

jurio me jarac 3 kilometra  Smile Smile Smile

sta joj je mozda nevoli konje  Smile Smile Smile

sta ti je valjda covek zna kad su ga klali  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Haha.. Vuk Petar pan. Uistinu.

Moje objasnjenje je da se prije vise snimalo, igralo predstava, festivala.. pa su glumci kovali zanat, takmicili se.

Mnogi glumci su tek s vremenom bolji, da ne spominjem cak velikane.

Problem su uslovi, najociglednije pare ali uospte uslovi, zanemarenost kulture itd.

Talenta uvjek ima isto, kazu genetičari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Nije bila nešto sinoć epizoda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
Овде јебено имаш избор да бесплатно гледаш страну, високобуџетну и квалитетну серију или да гледаш нашу јефтину, нискобуџетну копију. Зашто би било ко гледао наше?

Zato sto ljudi ne znaju da citaju, tj. smaraju ih titlovi, a ovo je na neko dijalektu srpskog koji razumeju.

Citat
Није ми јасно како смо као земља толико неспособни да снимимо добру серију. Океј, немаш буџет да снимаш нешто сај-фај, па онда немој то да снимаш, снимај нешто за шта имаш, за добру причу ти не треба буџет.

Zato sto se u srpskoj industriji sve vrti oko nepotizma... Uzmi na primer Vojnova koji je scenarista i snimio je vec par filmova, a decko ne zna da pise... Mislim, mozda u nacelu ima dobre ideje, ali kada se to realizuje je totlani krs... ali tatko mu je je producent iz doba SFRJ... ej...
Pa je ista prica i sa rediteljima (mada je npr. Goran Markovic uspeo da se donekle izdigne iznad svega), glumcima (koliko puta sam spomenula Vuka Kostica), producentima i generalno sa citavom filmskim svetom koji grcaju u vezama, vezicama, klanovima, netalentovnaim scenaristima, rediteljma, a imamo i hiperprodukciju glumaca jer imamo... koliko bese... 4-5 akademija...
Evo ti jos jedan primer... sta dobijes kada scenarista i profesor na fakultetu napisu i snime film - "Dorcol Menhetn"... toliki krs da ga nije moguce gledati ni na teskim drogama... a to je taj neki intelektualni creme de la creme..

Citat
Али ми је једна ствар такође недокучива, гледао сам баш пре неки дан поново Убиство с предумишљајем. Глоговац и Мићановић су тако убедљиви у том филму, тако добро глуме, да ти заборавиш на моменте да су то они и заиста видиш сељака из Крајине и аристократског тутумрака. Овде су толико неприродни, толико јадни, толико неубедљиви. О чему се ради? Заборавили да глуме? Или су и они свесни да је пројекат курац па им се јебе да се труде?

Zato sto ni dobar glumac ne moze da izvuce krs scenario... ovo mu je samo posao... bez ljubavi, bez zelje, samo da prehrani porodicu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
nedobog nikom nase kinematografije... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
mob
Samsung Galaxy Note 4
Очекујеш у епизоди да наговесте ко је убица кад прц ништа. Осећам да га и неће открити у последњој или ако га открију у последњих 30 секуди га хапсе
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.