Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:30:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U2  (Pročitano 3665 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
Daleko od toga da ih je MTV stovrio. Da, jeste MTV dorpineo donekle njihovoj popularnosti kasnije. Ali sa prva 4 albuma U2-a spotovi su poprilicno niskobudzetni, a clanovi grupe u njima izgledaju daleko od onoga sto se naziva zvezdama.  :o Ako nekada uhvatis spot za pesmu "New Year`s Day" videces na sta mislim.  Smile Uostalom U2 je postao poznat svetskoj javosti tek svojim petim albumom. Kada te MTV stovri, postanes slavan preko noci, vec sutra imas brdo novca, svoj vozni park itd. Bubnjaru U2-a (cisto kao primer) trebalo je deset godina bavljenja muzikom da bi covek mogao da kupi svoj prvi motor Smiley Sto se tice Metallice, na njima je bio veliki pritisak jer su metal bend i to jedan od prvih ako ne i prvi koji je snimio spot. Ali se stvari brzo menjaju. Zar nije Metallica dobila svoju MTV Ikonu (emisiju) (kao i Aerosmith). Pa oko Saint Angera su digli toliku frku na MTVu da se Metallica pojavljivala skoro (ako ne i isto) kao ostala MTV armija. Mislio sam najbolji AKTIVNI live bend. I koncert nije dobar samo zato sto neko (kao Slash) odvali desetominutni solo... Najbolji LIVE bend pre svega zbog atmosfere, odnosa sa publikom itd.  pogotovo sa poslednje elevation turneje. Naravno da je muzika najvaznija. Kad smo vec kod toga U2 zvuci mnogo rockastije (u nedostatku boljeg izraza) i cvrsce uzivo. Mnogi se iznenade kad ih vide live. Ako ikad budes u prilici da odgledas neki U2 koncert (makar i na TVu ili divxu), videces na sta mislim. 100 % se ne bi pokajao. Mnogi ljudi kod nas (na zalost) imaju pogresnu predstavu o U2. Cinjenica je da na danasnjoj otuznoj muzikcoj sceni (bolja rec bi bila: cirkusu) ne postoji kvalitetnija alternativa u odnosu na svo djubre koje se smatra muzikom. To ce potvrditi i novi album koji izlazi marta.
IP sačuvana
social share
Deep Throat (to Mulder): There is truth here, old friend, if that's all you seek but there's no justice or judgment without which truth is a vast, dead hollow. Go back. Do not look into the abyss or let the abyss look into you. Awaken the sleep of reason and fight the monsters within and without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
mnogo mi se svidela njihova muzika u filmu H O T E L O D   M I L I O N   D O L A R A .
IP sačuvana
social share
znam da postoji
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Citat: Deep_Throat
So, sta mislite o ovoj irskoj rock grupi ? (namerno naglasavam irskoj, posto mnogi misle da su Amerikanci)  Cinjenica da postoje 25 godina, i to u istoj postavi dovoljno govori. Najbolja LIVE grupa sigurno. Vase misljenje ?Inace, mozete posetiti prvi sajt na srpskom jeziku posvecen U2-u - www.u2rock.cjb.net

A ti si kao video sve rock grupe pa da mozesh da kazesh da su najbolji LIVE - koliko si stranih grupa video uzivo?  1?  Ni jednu?  Oni nisu ni blizu tome -- Bono je jedan isfolirani pedercic i daj Boze da se uskoro raspadnu ili penzionishu - dosta mi je njihovog "roka".
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tebi se neko od njih bas zamerio Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Ahahaha Smiley SF, mrzim ih totalno - mrzim njihovu muziku, mrzim njihove persone (tj. Bono-a) ostali su maltene nechuveni likovi - da sutra svi poginu u avionu bilo bi mi totalno sve jedno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hm... stagod... imaju par ok stvari.. mogu ih podneti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
Ja samo kad chujem rech 'U2' dobijem napad besnila...A tek njegovu ogavnu njushku kad vidim na TV-u ili u novinama...Uhhh...Ne mogu da ga svarim nikako!  :twisted:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
tolerancija....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
Smiley  The Joshua Three je album sa najvise dobrih pesama...
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
beutiful_insane, drago mi je sto ti se svidja muzika iz MDH... Verovatno mozes negde da pronadjes i soundtrack ili da ga skines sa neta. Muziku su radili zajedno sa Brian Enom i Daniel Lanoisom koji su inace i producirali veci broj U2 albuma. JeJa, donekle se slazem, mada svaki album nosi razlicitu atmosferu i osecanja tako da cesto utisak o albumu nadjacava individualnu snagu pesama. Ali The Joshua Tree ih je proslavio, nema sumnje. m1L1c4, hm... Necu da odgovaram na tvoje gluposti, jer bi se verovatno uvredila.   Znam da je ono sto si napisala proisteklo od neznanja, a ne lose namere... tako da mogu samo da kazem... srecna nova godina  :wink:
IP sačuvana
social share
Deep Throat (to Mulder): There is truth here, old friend, if that's all you seek but there's no justice or judgment without which truth is a vast, dead hollow. Go back. Do not look into the abyss or let the abyss look into you. Awaken the sleep of reason and fight the monsters within and without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:30:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: mislite spot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.