Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:23:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U2  (Pročitano 3676 puta)
02. Nov 2003, 16:38:08
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
So, sta mislite o ovoj irskoj rock grupi ? (namerno naglasavam irskoj, posto mnogi misle da su Amerikanci)  Cinjenica da postoje 25 godina, i to u istoj postavi dovoljno govori. Najbolja LIVE grupa sigurno. Vase misljenje ?Inace, mozete posetiti prvi sajt na srpskom jeziku posvecen U2-u - www.u2rock.cjb.net
IP sačuvana
social share
Deep Throat (to Mulder): There is truth here, old friend, if that's all you seek but there's no justice or judgment without which truth is a vast, dead hollow. Go back. Do not look into the abyss or let the abyss look into you. Awaken the sleep of reason and fight the monsters within and without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To sto nesto postoji 25 godina nije garancija da je bolje od necega sto postoji 3.
Nisam preveliki fan, imam 4-5 pesama koje mi se svidjaju ostalo ne. Mnogo vise volim pravi rock zvuk
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
Naravno da nije garancija, ali govori nesto o istrajnosti i trudu. Ono sto me najvise impresionira kod njih jeste da je svaki album drugaciji od prethodnog. A za "pravi rock zvuk"... zavisi sta porazumevas pod tim. Prva tri albuma su bili vrlo bucni post-punk rock albumi. Sada nisu ludi da dvadeset godinu prave istu muziku, logicno je da su nastavili ka necemu muzicki zrelijem. (Logicno je da neko ko je cuo samo "One" ili "Mysterious Ways" misli tako kao ti) Pa ipak, sledeci album se biti pravi ROCK, ne teen-pop-metal-rep-rock u stilu Kornova, Bizkita, Linkina i drugih stvari koje se danas (nazalost) smatraju "pravim" rock zvukom.
IP sačuvana
social share
Deep Throat (to Mulder): There is truth here, old friend, if that's all you seek but there's no justice or judgment without which truth is a vast, dead hollow. Go back. Do not look into the abyss or let the abyss look into you. Awaken the sleep of reason and fight the monsters within and without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa gledaj ovako nisi dosla na mesto na kojem ljudi smatraju linkinbizkit 'pravim rockom'...Nije stvar u tome da su ludi ili bilo sta stvar je u tome da sve to ima nekog smisla i sex pistols su bili ludi ali je to imalo i smisla a ne kao Blink 182...Posvrljaj malo po starim temama i videces da ima ljudi koji i razumeju muziku...A moje misljenje o njima je onako ima par dobrih pesama ali nije to to...Oni su MTV zvezde oni su njihova generacija...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Generalno nisam fan muzike, u smislu da mi je sve u zivotu, isto tako slusam sve i svasta, U2 me podseca na jedan veoma lep period mog zivtoa, shodno tome volim i da ih slusam mada oni nisu ono sto ja volim od muzike, vise volim neke mekse, lakse stvari
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
Greska u rodu, Pero.  :o Slazem se potpuno za Sex Pistols. Zao mi je sto su podlegli pritisku javnosti, i "pukli" tako brzo, ali ono sto su uradili bilo je dobro. Nisam ni pomislio tako nesto, ali obicno to dobijam kao odgovor kada kazem da slusam U2, Pink Floyd, R.E.M. i sl. tj. stariju skolu. (mada slusam i noviju muziku pr. White Stripes, Radiohead...) Tesko da su MTV zvezde... Ima ih na MTV-u ali od pocetka devedesetih sve manje i manje, kako su zalazili u eksperimentisanje i gubili na singlovima. Vratili su se ovim zadnjim albumom pa se "Beautiful Day" vrteo vise na MTVu. Ali ne svidja mi se taj izraz MTV zvezda, jer njihov cilj kada su poceli da prave muziku nije bio da postanu zvezde ili da se slikaju na MTVu, to znam sigurno jer ih dovoljno dugo pratim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pravi zvuk... pravi zvuk su pistolsi, zepelin, pa i stonesi, mettalica, maideni, gunsi, scorpionsi, bon jovi i sl... U2 je uvek bio komercijala.. i tu nema nista lose, ima 5 pesama koje su super zaista, ali... nije to to... nikad oni nece imati unforgiven ili november rain
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
Za pistolse, stonese i zepelin svaka cast. Metallica je metal bend tj. nesto sasvim drugo, Gunsi su hard-rock, opet nesto drugo. Bon Jovi su najveca smejurija u istoriji Rock muzike. Komercijala bez krova nad glavnom. Boy bend sa gitarama i izlizanim tekstovima koji ne nikada ne odskacu od "I love You" "I need you" "I`ll always be there"...  :mad: Kako im se ne smuci da uvek prezvacu nesto isto i izadju ponovo kao neki manekeni nije mi jasno. Sto se tice toga da je U2 komercijala, ne znam sta da kazem. Komercijala znaci da neko pravi muziku sa jasnim ciljem i jedinim ciljem da zaradi novac, sto U2 nikada nije radio. Kada su bili na vrhuncu popularnosti, umesto da podlegnu pritisku i raspadnu se (ne daj boze da se neko ubije) sto jeste uglavnom sudbina rock grupa, oni su se okrenuli i smejali javnosti i kriticarima u lice, izbacivsi album tipa "Zooropa", koji je imao jasnu poruku "fuck up the mainstream" da ne ulazim u detalje zasto. Taj isti album je cak dobio nagradu za najbolji ALTERNATIVNI album te godine. Toliko o komercijali. Kao live grupa da ne pricam. Tu nijedan od pomenutih benodva ne moze ni da im pridje. Treba biti objektivan.  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa ovako jebote o tome ti pricam da su oni od pocetka bili MTV zvezde i to jest.A mozda kasnije malo manje...ali stvar je u tome da su ih MTV stvorili...Metallica su prvi spot uradili za pesmu One koja se nalazi na njihovom 4 albumu tako ali ni to se bas preterano nije vrtelo na TV.A za uzivo da ne pricam nema sanse da se mogu pribliziti gunsima, metallic-i, zeppelinima il sta ja znam kome...Gledaj ovako Slash, Kirk...sve sami majstori muzike...tako da je logicno da su njihove zive svirke najbolje....
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2879
Citat: Pero
Metallica su prvi spot uradili za pesmu One koja se nalazi na njihovom 4 albumu tako ali ni to se bas preterano nije vrtelo na TV

kakav je spot nije ni čudo Smiley
srećom svako veče na Artu puštaju...
IP sačuvana
social share

Ja sam tamo gde si ti
Kad kazem ja, ja mislim mi
I neka znaju svi
Ona sto mi treba, to si ti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:23:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: spot mislite

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.