Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:22:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Vukovaru protuhrvatski grafiti  (Pročitano 14861 puta)
Ucesnik diskusija

navik on živi, ki pošteno zgine

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
naravno da jesu, tebi je nakaza i sotona sve sto ima slovo H u imenu,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Србин који пише такве графите (иако на примитиван начин) исказује незадовољство стањем Срба у Хрватској.

Хрват који пише такве графите, подметањем кукавичјег јајета, покушава да изазове нови погром Срба.

Те две ствари су неупоредиве.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
jbt koju ti mastu imas to je strahota

ja sam nezadovoljan  cinjenicom da se u svoj rodni grad nesmijem vratit i tamo prespavat, nezadovoljan sam cinjenicom da kad odem u svoj rodni grad moram ostaviti nekog kod auta da mi ga ne demoliraju, nezadovoljan sam cinjenicom da ako nas nema barem 5 nesmijem popit kavu u svojem rodnom gradu, nezadovoljan sam cinjenicom da svake godine iako je proslo skoro 15 godina od rata tamo mene gledaju ko ustasu i tad su me tako gledali a bio sam djete, sto ti znas o progonu jel su tebe vojnici pratili puskom u prvi razred osnovne skole zato sto ti nisi srbin, danas mi je to smjesno al djetetu od 7 godina nije bilo, zato negovori olako o progonu

sto ti znas o tome momce
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 20:53:43 od vukcic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Одакле си Вукчићу?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
netice te se, i vidis kako se ponosno smijes, zar da tebi ista objasnjavam, covjek koi se smije na takvo nesto je pokazao sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n80
o navijačima možete nastaviti ovdje http://forum.burek.com/index.php/board,25.0.html

budući da ovo je tema o nečemu sasvim drugome....  Smile

Citat
Србин који пише такве графите (иако на примитиван начин) исказује незадовољство стањем Срба у Хрватској.

Хрват који пише такве графите, подметањем кукавичјег јајета, покушава да изазове нови погром Срба.

Те две ствари су неупоредиве.
ili možda želi provocirat...nezadovoljstvo se iskazuje na druge načine..

ili onda možeš reći da Hrvat koji je prije pisao da podigne tenzije je isto bio nezadovoljan... Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 20:58:59 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Извини, а сада поново:

Одакле си, Вукчићу?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
sto se mene tice tema moze i pod lock, nema se sto reci, mislim da vise nece niti komentirat jer im nije zanimljivo ovako kad je receno da je hrvatski drzavljanin srbske nacionalnosti, samo mi je zao sto su admini tako nerealni na forumu, zbog njih sam i stavio temu jer oni bi trebali biti glas razuma Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jbt koju ti mastu imas to je strahota

ja sam nezadovoljan cinjenicom da se u svoj rodni grad nesmijem vratit i tamo prespavat, nezadovoljan sam cinjenicom da kad odem u svoj rodni grad moram ostaviti nekog kod auta da mi ga ne demoliraju, nezadovoljan sam cinjenicom da ako nas nema barem 5 nesmijem popit kavu u svojem rodnom gradu, nezadovoljan sam cinjenicom da svake godine iako je proslo skoro 15 godina od rata tamo mene gledaju ko ustasu i tad su me tako gledali a bio sam djete, sto ti znas o progonu jel su tebe vojnici pratili puskom u prvi razred osnovne skole zato sto ti nisi srbin, danas mi je to smjesno al djetetu od 7 godina nije bilo, zato negovori olako o progonu

sto ti znas o tome momce
Нису. Имао сам ту срећу. Али сам исто тако око годину и по дана имао петоро избеглица у стану.

Немам бујну машту, момче, само анализирам. Ако је најновије графите писао Хрват, зашто не би написао "Србе на врбе" или слично, већ изазива мржњу према Србима лажним представљањем као Србин који мрзи Хрвате? То је болесно. И није први такав случај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n80
U svakom slučaju je kontraproduktivno...i osoba koja to radi bez obzira na nacionalnost...nema dobre namjere.
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:22:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.