I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
St_faca nikako nevalja te ih docekujemo na nozevima ili licemjerno sprovodimo politiku iako je sprovodimo,znaci bilo kako bilo eto i sada im cak i vracamo pare i jos to odlucio sud u Zagrebu i Sisku,ma nista nevalja...
St_faca nikako nevalja te ih docekujemo na nozevima ili licemjerno sprovodimo politiku iako je sprovodimo,znaci bilo kako bilo eto i sada im cak i vracamo pare i jos to odlucio sud u Zagrebu i Sisku,ma nista nevalja...
Da bi nekom neshto vratio prvo treba da mu uzmesh zar ne?
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Da bi nekom neshto vratio prvo treba da mu uzmesh zar ne?
Pa nismo mi nista uzeli samo im malo kasne place...to ti je tako greska u sistemu...propali podatci netko napisao format CCCC: pa hop ode sve