Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 00:34:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U vezi, a i dalje flertuje  (Pročitano 4968 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Za mene je to ravno kurvanju!Ako ja to ne radim onda to ne ocekujem ni od svoje devojke!
Shvatam ja potrebu za podizanjem sopstvenog ega,ali postovanje treba da postoji pre svega,a ego se da popraviti i drugim stvarima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
previse ostro  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Šta ću! Kad su emocije u pitanju takav sam! Znam da to deluje previše oštro,možda čak i primitivno,zatucano i da takve moje reakcije mogu da budu skroz pogrešno protumačene al That's my way... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC WildFire

Svi flertujemo, to je pomalo hrana za raspolozenje. Problem nastaje kad ne umemo da ukocimo i suzdrzimo se, stvarajuci pritom problem u odnosu sa partnerom. Tu poverenje igra kljucnu ulogu, medjutim ... svi imamo svoja subjektivna razmisljanja. Ono sto je nekom beznacajno, nekome predstavlja veliki udarac i obrnuto.
Lepo receno. Bez flerta je tesko ziveti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 90
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung E900
ne razumem tu neobuzdanu potrebu za flertom i nikada je necu razumeti. Takve scene vremenom jako smore i naravno uguse svako lepo osecanje kod partnera. Grozim se takvih ljudi i pocela sam da bezim glavom bez obzira od slicnih. Odvratno je. Smatram da ne treba raditi drugome ono sto ne zelis tebi da rade. Sumnjam da iko uziva da gleda kako mu se partner muva sa svakim zivim cak i najvecim gaborima. Pitanje je zasto bi iko flertovao u vezi i kakvi ljudi to rade? Naravno flert je samo jeftin nacin da se privuce paznja. Zasto to rade ljudi u vezi...zato sto imaju jake komplekse ili od ranije ili cak od trenutnog partnera pa se tako trude da ga sto vise ponize i kazne zato sto je bolji, lepsi ili pametniji od njih....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 622
Zastava Sremska Mitrovica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung L-700
onda ta veza i nije nesto ili je ta osoba jednostavno takva sto nije opravdanje za takve stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 908
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung 
onda ta veza i nije nesto ili je ta osoba jednostavno takva sto nije opravdanje za takve stvari

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Veruj u sebe i u ono sto volis....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
flert? sta fali...  Smile
IP sačuvana
social share
Veruj u sebe i u ono sto volis....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 908
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung 

ti nekom nesto kazes?
pa ti flertujes i sa zidovima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Nesvesni flert (1)

Flert je nešto što je mnogima zabavno, u čemu uživaju, i to bilo da flertuju jer žele da s nekim budu u vezi, bilo da samo žele da vide da se dopadaju i da ih smatraju privlačnim. Međutim, flert može da vas odvede tamo gde niste želeli, ili se može desiti da flertujete s osobom s kojom ne bi trebalo, a postoje i oni koji nisu ni svesni da flertuju - i time sebi naprave gomilu problema i neprijatnih situacija.

Kako je moguće ne biti svestan da flertujete? Vrlo lako, zapravo, jer neće u svakoj sredini ista vrsta ponašanja biti shvaćena na isti način. Ne mislimo samo na različite zemlje, pa ni različite delove iste zemlje - ono što je u jednoj ekipi uobičajeno "zezanje" neko drugi može da protumači kao flert; ono što je nekome samo ljubaznost neko bi mogao da vidi kao flert; ono što je nekima flert drugim ljudima bi moglo da deluje kao vulgarnost ili napadnost ili izveštačenost i foliranje...

Ono što se potom desi jeste da budete iznervirani jer ste nekoga samo pitali koliko je sati ili gde je neka ulica, a oni se povuku i hladno vas obaveste da već imaju dečka/devojku (ili počnu da vam se "nabacuju"), ili vas neko optuži da flertujete s njihovim momkom ili devojkom (a vi ste samo bili ljubazni s njima, ili čak ni to, samo ste im postavili neko potpuno neutralno pitanje) pa vas zbog toga i izvređa, ili neko ko vas uopšte ne zanima počne da krajnje upadljivo flertuje s vama i nikako da shvati da niste zainteresovani... Još može da vam se desi i batine da dobijete od nečijeg ljubomornog dečka ili devojke.

Ali, ako vi sami svoje ponašanje ne vidite kao flert, kako onda da pomognete sebi da vam se neprijatnosti ne dešavaju? Za početak, obratite pažnju na to kako drugi reaguju na vas. Uvek može da se desi da naletite na nekog ko će samo zbog toga što ste ga/je okrznuli pogledom svašta da umisli - ima svakakvih - ali ako vam se konstantno dešava da ljudi reaguju kao da im se nabacujete (s eventualnim izuzetkom vaše ekipe, koja vas dobro zna i zna kako izgleda kada se stvarno trudite da osvojite nekog), biće da je stvar ipak u vašem ponašanju, ne u tome što se svim tim ljudima priviđa nešto čega nema.

Sutra pročitajte o nekim gestovima i ponašanju koji bi ljude mogli navesti na ideju da flertujete s njima, kao i kako otkriti šta to tačno vi radite pa ostavite pogrešan utisak.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 00:34:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.